Cum sarbatorim Ziua Nationala?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Dimineata gatim si facem mancarea traditionala de Ziua Nationala: fasole cu ciolan apoi mergem sa vedem defilarea. Ne intoarcem de la defilare si mancam in familie, avand pe fundal "Noi suntem romani" a lui Furdui Iancu http://www.youtube.com/watch?v=PBUYn85x8VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mi-as dori sa mergem la defilare, anul trecut i-a placut piticei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

puteti sa-mi spuneti si mie ce se organizeaza prin Bucuresti cu ocazia zilei nationale? as vrea sa duc copiii, dar nu stiu unde, nu stiu ore si nu as vrea sa-i tarasc degeaba si sa nu vada parada.am inteles ca e parada militara la arcul de triumf, de la ora 11. altceva?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Noi avem arborate la geamul de la sufragerie doua stegulete tricolore si in plus voi face tortul Romania, a carui reteta a scris-o Leah la rubrica "In bucatarie". Maria e inca prea mica ca sa inteleaga ce e cu ziua Romaniei dar peste cativa ani sigur am sa-i explic.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ma duc la parada,ca in fiecare an ma emotioneaza toata atmosfera aia,mi se umplu ochii de lacrimi si ma gandesc la cei care au murit ca noi sa fim ceea ce suntem azi!
De obicei aveam invitati la masa,doar ca anul asta au muncit,la anu daca om fi sanatosi~

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Robertino26 spune:

participand la parada dimineata iar seara intr-n club ,doar e ziua noastra

Mergi la inceput