Cat costa un latrat la tv

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Mirela, scuza-ma dar nu ai inteles nimic...

Eu nu apar POLITICIENI, despre cei mai multi dintre ei am o parere foarte proasta... ca toata lumea... Eu apar niste OAMENI, PERSOANE cum vrei sa le spui, despre care tu afirmi ca latra si behaie...

Daca tie chestia asta ti se pare OK... Perfect, tot respectul pentru parerea ta, mie insa mi se pare jignire...

Despre tonul raspunsului tau (care mi se adreseaza mie, nu lor), ce sa zic? Imi pare rau ca reactia mea te-a deranjat dar eu nu fac pe messengerul pentru nimeni, decat daca consider ca merita si din proprie initiativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Chiar asa, nu am inteles nimic. Scuze.
Psi, nu cred ca politicienii sunt asa de firavi, niste panselute nevinovate care au nevoie de aparare. Si-au dorit sa fie politicienti, pai atunci stiu ca se ofera tabacelii si criticii. Si daca nu fac nimic decat sa latre...ce mai e de spus?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mirela, eu una nu m-am suparat ideea e ca eu oricum nu votez, n-am cu cine si de ce. smacuiti si dati cu pudra sunt toti, indiferent cat de nenorociti sunt... si da, latra, befaie, isi mai ard un pahar cu apa peste pudre... mie mi-e asa de jena, ca nici nu ma uit, as emigra acum, in secunda asta sa ma ia cineva cu canapea cu tot, sa ma duca intr-un camion si sa ma treaca granita. si nu m-as mai uita in urma.sincer. dar asta e alta discutie.

Va pup si va doresc sport la votare !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

A! Daca tot veni vorba de suparare, nu, nu m-am suparat nici eu...

Mirela:

1. Consider ca nu ai inteles nimic din ce am vrut eu sa zic, nu in general... poate nu sunt eu suficient de explicita, nu stiu...

2. Una e critica, alta e jignirea... Cand spui unui om ca latra si behaie, asta deja nu imi prea mai suna a critica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Titlul nu este jignitor la adresa nimanui.
Este pur si simplu o expresie a limbii romane care vrea sa sugereze o persoana care vorbeste intruna, zadarnic, adica isi bate gura.
In aceeasi categorie ar intra si a latra la luna.

Aceastea fiind zise eu cred ca de fapt nu sunteti suparate pe titlu ci pe faptul ca Mirela de acolo din maretia Olandei, a indraznit sa aduca atingere bietelor suflete nevinovate de pe maretele plaiuri mioritice.

Dar, ma rog nu asta era subiectul nu?
De fapt eu cred ca mai in toata lumea se platesc aceste aparitii, mai ales in campaniile electorale. Pe mine m-au uimit sumele pentru ca mi se par mici comparitiv cu pretul spatiilor publicitare.
Rau este faptul ca unii moderatori se preteaza la a pune intrebari gingase pentru domniile lor.

Si cum nu a aparut inca luna, va promit ca o sa incerc a latra la soare, ca tot astru e si poate costa mai putin.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

HA!HA! HA! tare asta!

nu jigniti cateii facandu-i javre (vezi subiectul despre caca de caine pe peluza) dar puteti afirma ca oamenii de la tv latra. :))

n-am rude politicieni! nici nu ma uit la tv! deci nu iau apararea nimanui! doar sunt amuzata de "ironia sortii".

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Au platit sau nu au platit sunt inregistrati cu promisiuni cu tot?
Daca televiziunile le arata obrazul dupa ce se aleg si nu isi tin promisiunile, eu nu ma mai interesez de cat au incasat pt. alegerea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ha, ha...nu m-am putut abtine... sa rad, nu altceva.
bine ar fi de s-ar uita mamele, sotiile politicienilor pe aici...dar ma tem ca-s prea ocupate cu alte lucruri, ajutoarea sotilor la sporirea averilor...

gata, ca sa nu o iau pe aratura de la atata bautura!

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandraaaa spune:

Titlul mi se pare chiar foarte potrivit. O exprimare mai buna n-as fi putut sa gasesc nici eu. Politica romaneasca este un teatru de tragi-comedie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

HA!HA! HA! tare asta!

nu jigniti cateii facandu-i javre (vezi subiectul despre caca de caine pe peluza) dar puteti afirma ca oamenii de la tv latra. :))

www.flickr.com/photos/carola456/

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Evident.
Cainii nu pot vorbi pentru ca nu-s cei mai cei dintre vietuitoarele pamantului.
OMUL, adica cel mai cel, poate latra. Poate si behai si rumega, mieuna, cotcodaci....etc.

Si tot el,omul adica, se poate preface.Moaaama si inca cum!
Cainele nu poate sa se prefaca.El latra. Omul latra(schelalaie) se preface,minte cu nerusinare. Oh si daaa, politicienii nu fac exceptie.Ba din contra.
Deci, cine e jignit aici? Politicuanul despre care s-a spus ca latra sau cainele saracu?

Mergi la inceput