SLABIRE IN CM CU MASAJ SI IMPACHETARI
Raspunsuri - Pagina 2
Angelinne spune:
Asta si eu personal am observat ca dupa 4-5 sedinte pielea arata arata mai rau daca lucrezi cu vacumul pt ca trage la suprafata celulita de aceea eu zic ca 15-20 sedinte ar trebui facute.
maria_ene spune:
Da, Angelinne, despre Chic vorbesc, te rog, nu sunt genul careia sa-i spui aceste lucruri, mai bine ne vorbesti frumos despre ce faci tu in cosmetica decat despre corporal, sunt niste necioplite fetele de acolo, deci am ramas cu un gust amar si am mai dat si o gramada de bani pentru o promisiune falsa, pentru ca am cautat pe net despre acel aparat si am descoperit ca de fapt nu face ceea ce spun ele, adica e un aparat oarecare de slabit, nu revolutionarul de cavitatie care il vor. Ca femeie care are probleme cu silueta, da , sunt usor de pacalit, dar ca om de marketing, nu stiu ce a fost in capul meu.
Eu reusesc sa slabesc foarte bine cu tratamentele corporale, ce-i drept combinate dar fetelor, pentru rezultate maxime mai trebuie si un regim de viata sanatos. Si inca un sfat daca optati pentru tratamente la saloane: aveti mare grija ce salon alegeti, in special la personal! Cu referire la ce i-am raspuns Angelinnei, sa stiti ca o angajata a salonului va poate ingrasa daca nu stie sa foloseasca corespunzator aparatele sau va poate spune minciuni, cercetati inainte, avem atata acces la informatie!
maria_ene spune:
Sa nu crezi ca am ceva cu tine, departe de mine acest gand, dar sunt om cu picioarele pe pamant si stiu si eu cu ce se mananca chestiile astea, Angelinne! Si din nefericire, o sa te mai contrazic o data, nu mai e nevoie sa te autoflagelezi cu un vacuum, au aparut aparate mai performante, durerea e placere iar celulita dispare mult mai repede decat la vacuum cu aparatele de endermologie, in fine nu stiu eu sa explic, am cautat pe net o explicatie de specialitate si o las aici:
http://www.dermocellexpert.ro/Les_Nouvelles_Esthetiques_martie-aprilie2008.pdf
rall spune:
Se pare ca eu am cele mai proaste experiente cu tratamentele
Am facut vreo 20-25 de sedinte de endermologie (la putere maxima). Daca persoana care te maseaza apasa cu putere, e destul de dureros dar nu insuportabil. Ca rezultate insa eu nu pot spune ca sunt multumita: in cm am dat 2-3 pe picioare (doar acolo) si ca aspect al celulitei, foarte putin s-a diminuat. De mentionat ca nu am o celulita avansata.
maria_ene spune:
De obicei un tratament da rezultate si daca ai un regim de viata echilibrat si sa-l combini.Acum nu stiu ce sa zic,de la o celulita de aia grava nu cred ca poti ajunge normala
Ayla21 spune:
Ok, nu tineti cura, mai ales daca spuneti ca mergeti la salon si ar fi suficient. dar apa, apa, apa multa apa. Apa ajuta la drenarea toxinelor, spala. spala organismul cum spalam vasele de grasime. Inainte de micul dejun, la trezire, jumatate de litru pe apa plata face minuni. Puneti-va intr-un pahar gradat si beti cu paiul fara s-o gustati, ca asa va saturati repede si vi se pare multa. O sa vedeti diferenta. probabil si la salon vi s-a spus sa consumati multe lichide. Clientele care nu tineau regim, facand masaj nu puneau dar nici nu slabeau. Daca ajuti putin si tu se va vedea.
Grasimea si celulita se formeaza in tesutul adipos localizat in hipoderm. Grasimea afecteaza doar adipocitele, in timp ce celulita afecteaza toate componentele tesutului adipos ( vascularizatie, nervii, fibrele de colagen si elastina, celulele si substanta profunda). Aceasta explica de ce grasimea se reduce in timpul dietei, in timp ce celulita persista indiferent de dieta si nu dispare spontan.
Buna functionare a celulelor din corpul uman depinde de un schimb complex de lichide si substante nutritive, realizat de sistemul sanguin compus din artere, vene, vase limfatice si capilare.
Sistemul sanguin se termina cu o artera care se imparte in mai multe capilare mici care duc hrana si oxigenul la celule, reziduurile produse de acestea fiind revarsate in sistemul venos. Intre celule exista vase limfatice a caror functie este de a elimina reziduurile si lichidele aflate in exces. Daca acest sistem functioneaza corect tesuturile vor fi mereu in buna stare, in caz contrar se va face o acumulare de reziduuri si lichide la nivel celular.
Cand schimbul de lichide intre capilarele arteriale si venoase se blocheaza, se genereaza o stare venoasa: lichidul care curge in capilare se opreste, iese in exterior invadand spatiul interstitial, in consecinta fibrele colagene cresc ca numar si sugruma celulele, in timp ce fibrele elastice se rup sau se subtiaza.
Spatiile interstitiale nu sunt doar invadate, ci chiar contaminate de reziduuri destinate sistemului venos si limfatic pentru a fi eliminate. Reziduurile in dizolvare se separa de apa, care la randul ei nu se elimina dand astfel nastere la fenomenul numit celulita (aspect cutanos, cu noduri).
Vasele limfatice se congestioneaza, peretii capilarelor se umplu cu apa in dauna fluxului intern regular, circulatia sanguina incetineste iar sangele se intoarce cu dificultate de la zona bolnava la inima.
Diferite substante aflate in organism se concentreaza in zona afectata, formand o adevarata gelatina care inconjoara fibrele tesutului conjunctiv.
Celulele care sunt in zona celulitica in loc sa se reinnoiasca la fiecare 40-45 de zile, pot fi inlocuite de altele cu un necesar nutritiv inferior, incarcatura fibroasa se ingroasa si da nastere la membrane care in profunzime adera la muschi si in suprafata la derm, dand nastere caracteristicei “coaja de portocala” sau “saltea dureroasa”, din cauza terminatiilor blocate. Incetinirea schimbului de substante de la nivel celular impiedica pielea sa fabrice elastina, din lipsa careia apare o pierdere a tonifierii pielii cu formarea de riduri, cute, onduleuri care confera pielii un aspect invechit.
Apa din organism poate deveni insuficienta dand pielii un aspect deshidratat sau poate stagna intr-un singur loc provocand umflaturi (in general la extremitati). Neintervenindu-se in tratarea celulitei, in cazuri foarte rare, aceasta poate afecta chiar si vasele sanguine.
Factorii care favorizeaza aparitia celulitei pot fi impartiti in interni si externi.
Factorii interni sunt: ereditatea, artritele, dereglari ale glandei tiroide, malformatii ale coloanei vertebrale, piciorul plat, constipatia, functionalitate hepatica dificila, procreerea, dar inainte de toate, dezechilibrele hormonale care favorizeaza retinerea apei in tesuturi.
Factorii externi pot fi: graviditatea (in fapt genereaza mutatii hormonale care pot favoriza retentiile hidrice si formarea de perne foarte dificil de inlaturat), fumatul, alimentatia incorecta, excesul de alcool, cafea, grasimi, sporturi prea violente, gimnastica facuta fara indrumare si nu in ultimul rand stresul care mareste incarcarile de adrenalina, un hormon care provoaca spasme ale vaselor sanguine, provocand daune circulatiei.
Incercand sa reducem din factori ajutam la eliminarea ei.
Monica 23+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...