nepasarea oamenilor
Raspunsuri - Pagina 4
Happiness_4_us spune:
Cred ca totul tine de educatie si de cum am fost crescuti!
Oricum noi, romanii, suntem reticenti la orice. E imposibil s anu ne gandim, atunci cand cineva ne ofera ajutor, de ce o face?!
Poate ca de-aia nu sar asa oamenii sa ne ajute atunci cand intr-adevar avem nevoie.
De pilda, eu am fost invatata intotdeauna sa ma descurc singura.
Aici venind, mi-a fost tare greu sa accept ca oamenii te pot ajuta fara nici un interes, neasteptand sa-i intorci favorul vreodata.
N-am sa uit niciodata cum ma chinuiam eu cu carutul ,Andrei fiind evident in carut, npe scarile spitalului sa coboram, cand o femeie insarcinata, cu sarcina avansata, s-a apucat de carut si nici una nici alta, mi l-a coborat de pe scari cat ai zice peste, desi barbatul care o insotea, statea si se holba la noi. Am crezut ca intru in pamant de rusine. Mi se parea strigator la cer ca ea sa faca un asemenea efort pentru noi, desi nu o cunosteam, desi era insarcinata!
Mi-am reprosat mult timp asta si cateva zile m-a urmarit imaginea ei si gandul ca ar fi putut avea probleme din cauza efortului.
Insa aici asa sunt oamenii.
Una doua se ofera sa te ajute indiferent pentru ce si tare se mai uita chioras la mine cand eu refuz.
De-asta zic: rau ca te ajuta rau ca nu te ajuta!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
cristiama spune:
Hai sa zic si eu o chestie care m-a lasat masca:
vemim cu sotul de la cumapraturi incarcati ca magarii cu tot ce trebuie pt o saptamana+ apa minerala si in spatele nostru la usa o vecina. Sotul tine usa intru eu, intra vecina.
Eu ajung prima la lift si tin usa, vecina intra, TRAGE USA si urca!!!!!
Asta asa ca exceptie, ca vecinii chiar daca sunt multi si nu neaparat ne cunoastem sunt destul de politicosi.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc Cred ca totul tine de educatie si de cum am fost crescuti! Oricum noi, romanii, suntem reticenti la orice. E imposibil s anu ne gandim, atunci cand cineva ne ofera ajutor, de ce o face?! Poate ca de-aia nu sar asa oamenii sa ne ajute atunci cand intr-adevar avem nevoie. De pilda, eu am fost invatata intotdeauna sa ma descurc singura. Aici venind, mi-a fost tare greu sa accept ca oamenii te pot ajuta fara nici un interes, neasteptand sa-i intorci favorul vreodata. N-am sa uit niciodata cum ma chinuiam eu cu carutul ,Andrei fiind evident in carut, npe scarile spitalului sa coboram, cand o femeie insarcinata, cu sarcina avansata, s-a apucat de carut si nici una nici alta, mi l-a coborat de pe scari cat ai zice peste, desi barbatul care o insotea, statea si se holba la noi. Am crezut ca intru in pamant de rusine. Mi se parea strigator la cer ca ea sa faca un asemenea efort pentru noi, desi nu o cunosteam, desi era insarcinata! Mi-am reprosat mult timp asta si cateva zile m-a urmarit imaginea ei si gandul ca ar fi putut avea probleme din cauza efortului. Insa aici asa sunt oamenii. Una doua se ofera sa te ajute indiferent pentru ce si tare se mai uita chioras la mine cand eu refuz. De-asta zic: rau ca te ajuta rau ca nu te ajuta! Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Mie nu mi se pare fantastic , vad gesturile astea f des, si la ce citesc pe aici cred ca ar trebui sa fiu f incantata, ca altii nu sunt la fel de norocosi.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/