Deficit de oameni normali !

Deficit de oameni normali ! | Autor: xenocid

Link direct la acest mesaj

Salut

Desi deschid acest subiect datorita esecului (ce se prefigureaza tot mai clar) campaniei nationale de vaccinare antiHPV datorita aplecärii cetateanului "informat" spre zvonistica , nu este totusi un subiect despre vaccinari ci unul despre ... conspiratii.

Gasesc tot mai rar oameni care cred ca TOATE astea sint idiotenii. Daca unii sint convinsi ca omul a ajuns pe luna 'stiu' ca acolo a gasit extraterestrii, daca Lee Oswald chiar l'a ucis pe Kennedy a facut'o pentru ca masonii ii implantasera chip'uri in creier, desi HIV nu a fost creat in laborator poate fi vindecat din 1985 , samd...

Mai sinteti pe aici? Oameni care va amuzati de acest Top10 si in plus considerati horoscopul, homeopatia, bio-energo-urino terapia sarlatanii (nu foarte) ieftine? Care nu cred ca Pamantul e gol pe dinauntru, ca incalzirea globala e un mit si ca reptilienii au infiltrat societatea pestiliana in detrimentul balaurienilor! Care stiu ca arma geofizica, ufologia, creationismul si designul inteligent sint produse alea unor creiere nu prea !? Care cand aud de "reâncarnare" se gandesc la chiftelute si mititei?

Uuuu! Mä aude cineva?

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ma tem ca nu te v-a auzi prea multa lume xenocid.

Ah, se spune ca Ceausescu ar trai in Cuba ,sa fie mit sau realitate?

Ce dor mi-e de niste chiftelutze cu sos

Sophia 2ani
+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

apropos de URINO-TERAPIE
Daca esti naufragiat pe o insula si ai o plaga deschisa ,cel mai indicat este sa imbibi o carpa curat in propria-ti urina si sa legi rana,nu de alta dar sunt insecte si se pot oua pe rana.

Sophia 2ani
+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

apropos de URINO-TERAPIE
Daca esti naufragiat pe o insula si ai o plaga deschisa ,cel mai indicat este sa imbibi o carpa curat in propria-ti urina si sa legi rana,nu de alta dar sunt insecte si se pot oua pe rana.

Gata, m-am hotarat ca n-o sa mai plec cu vaporul in jurul lumii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Xenocid esti convins ca vaccinul antiHPV este comparabil ca risc cu oricare remediu homeopatic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu toate idioteniile sunt periculoase, si daca cineva vrea sa creada in chiromantie, reincarnare etc n-are decat, cata vreme nu deranjeaza pe altii.

Eu cred ca problema majora apare cand astfel de personaje iau decizii ce influenteaza sanatatea si viata ALTCUIVA (mai ales al copilului). abia de aici devin periculosi acesti indivizi, ce se ascund sub tot felul de scuze, atacuri, argumente de pe site-uri dubioase, ca sa-si justifice modul de gandire.

Asta e. Nu e de mirare esecul campaniei de vaccinare, desi mie mi s-a parut suficient de mediatizat si cu toate informatiile necesare la vedere. Pacat ca unii prefera sa auda alte voci decat cele in masura sa spuna ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mai sunt conspirationes de pus pe lista. Multe din ele umbla libere prin Romania.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Xenocid esti convins ca vaccinarea antiHPV este comparabila ca risc(si aici sunt f. dura) cu oricare tratament homeopatic?
Daca asa cum ai combatut pe toate subiectele despre Homeopatie, as spune si eu ca vaccinul acesta este apa de ploaie, ce raspuns mi-ai da?Dar daca ti-as spune ca poate acest vaccin nu te protejeaza asa cum te asigura,ce argumente ai da?

Cred ca stii si tu faptul ca un medicament, pentru a primi aprobarea de punere pe piata, are nevoie de suficient de multe studii, faze clinice, trialuri si documentatie justificativa care sa dovedeasca efectele.

In plus, toate efectele adverse ale medicamentelor comercializate sunt urmarite - exista un sistem si norme de farmacovigilenta obligatorii de urmat de catre detinatorul autorizatiei.

Nu acelasi lucru se intampla la preparatele homeopate, neinregistrate ca medicament - punerea lor pe piata necesita un dosar subtirel, de cateva pagini, si de multe ori nici este necesara aprobarea lor, ci se face doar o notificare a institutiilor respective.

dar astea sunt detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia
Pacat ca unii prefera sa auda alte voci decat cele in masura sa spuna ceva.

si ca prefera sa creada ce scriu site-uri obscure de ale unor "somitati" de care nu a auzit nimeni decat evidentele documentate de pe site-urile FDA si EMEA.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Nu toate idioteniile sunt periculoase, si daca cineva vrea sa creada in chiromantie, reincarnare etc n-are decat, cata vreme nu deranjeaza pe altii.

Pai Adina problema e ca astea se "iau" la pachet. Odata ce ai cedat uneia nu te mai poti opri din "crezut". Cica www.realitatea.net/58prc--dintre-oameni-cred-in-ozn-uri--fantome-si-extraterestri_398641.html" target="_blank">58% dintre oameni cred în OZN-uri, fantome #351;i extratere#351;tri. Presupun ca restul de 42% au fost rapiti si violati de extraterestii si refuza sa vorbeasca despre asta.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Avand in vedere ca mai am de aruncat in aer o singura idiotenie pentru a ajunge la comoara normalitatii cu acte in regula , doar fagaduiesc [] ca voi urmari subiectul. Promite! :-))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput