Ajutor...probleme cu vecinu

Ajutor...probleme cu vecinu | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Buna seara,am o mare rugaminte la voi...daca a-ti avut probleme cu vecinu cum a-ti rezolvat-o?Vecinu meu asculta non stop muzica la maxim si ma disperat,problema cea mare este ca fetita mea (1an) nu se poate odihni.Azi de exemplu cand am culcat-o a dat drumul la maxim la muzica si sa speriat rau ,a plans abia am reusit sa o linistesc.Am chemat politia dar fara nici un rezultat (vazut,constatat,plecat),a fost sotul la ei de nu stiu cate ori si cu vorba frumoasa,ba chiar a tipat la ei,si tot nimic.Sincer....nu mai pot,nu stiu ce sa fac sa scap de aceasta problema.Singura solutie este sa ma mut dar nu dispunem de bani deocamdata.Am nevoie de sfaturile voastre?CE SA FAC?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Politia chiar nu a facut nimic? Amenda, amenintare, ceva?

Monica 22+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Ayla nu nu a facut nimic,au venit panain prezent de 3 ori si nu le-au facut nimic.De amenda nici vorba,iar amenintare a fost cam asa ...'va rog da-ti muzica mai incet".

Mergi la inceput

Nu stiu sigur care ar fi legea, dar cred ca ei trebuie sa ia masuri. Ai intrebat daca am avut probleme. Cand eram la facultate si stateam in chirie in primul an, da, aveam un vecin asemenea si dadea manele la miez de noapte. dar politia in cazul lui a luat masuri, i-a dat amenda, si l-a 'amenintat' ,in final a incetat. Am dus si eu multa munca de lamurire si certuri si amenitari pana l-au calmat cei de la politie.

Monica 22+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fa plangere la politie,cere nr de inregistrare si te interesezi ce au facut ei pentru a rezolva cazul in cazul in care nu se intampla nimic!DAr nu inteleg de ce nu au primit nici macar o amenda>esti sigura ca nu le-a dat?Asta bineinteles ca o pot face daca se intampla asta la ore nepotrivite!daca dau muzica tare pana in ora 10 nu ai ce sa faci,decat sa apelezi la bunul simt..pe care se pare ca nu-l au oricum!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

www.samuraiclub.ro/pageN71r.htm" target="_blank">Legea 61/1991
pentru sanctionarea faptelor de incalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice
Republicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 387 din 18 august 2000
Modificat prin Legea nr. 169 din 10 aprilie 2002 privind modificarea si completarea Codului penal, a Codului de procedura penala si a unor legi speciale, publicata in Monitorul Oficial, nr. 261 din 18 aprilie 2002

Art. 2. - Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni :
28). tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma;
29). tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice situate in imobile cu destinatia de locuinte sau in imediata vecinatate a acestora;

Mergi la inceput

Da se pare ca nu prea am ce face,ei dau muzica tare numai ziua,cum se trezesc pe la ora 9pana la pranz,apoi i-au o pauza si iar incepe calvarul de la ora 13 pana la 19-20.Cand nu era fetita a fost ok,plecam la servici,veneam seara si nu ma deranja asa tare,dar acum copilul trebuie sa doarma si in timpul zilei.....

Mergi la inceput

Pt punctul 28 exista o limita, nu stiu cum care, in lege nu scrie. Ar trebui sa nu se auda din alta camera zgomotul, fie zi sau noapte.
Deci ziua are voie sa sculte muzica dar la un anumit nivel. In schimb noaptea nu. Stiu sigur toate astea pt ca m-am confruntat cu ele.

Mergi la inceput

40db! adica daca treci in alta camera din apartament sa nu mai auzi nici tu muzica.

www.cdep.ro/comisii/juridica/pdf/2007/rp367.pdf" target="_blank"> propus de Comisie propunere legislativa dar nu este in vigoare
29) tulburarea linistii locatarilor
intre orele 13,00-17,00 si 21,00-09,00,
prin producerea de zgomote, larma sau
prin folosirea oricarui aparat, obiect ori
instrument muzical la intensitate mare
in localurile sau in sediile persoanelor
juridice si in locuintele persoanelor
fizice;

Mergi la inceput

Ayla multumesc de sfaturi.Am apartament cu 2 camere...singura camera in care nu se aude muzica asa tare este bucataria.Cred ca am sa fac o plangere la politie.Ai idee cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Parcam acum vre-o 2 luni masina pe langa Piata Delfinului. Era pe la 11 dimineata. N-a fost nevoie sa ma dau jos ca sa aud urland manelele. Dupa 2 minute trece incetisor o masina de politie. Opreste, politistul roaga o femeie care spala geamurile la un bloc, sa dea muzica mai incet. Femeia zice ca nu-i de la ea. Si incepe politistul sa dea "bip" uri cu sirena. N-am stat sa vad ce se intampla, dar peste vre-o jumatate de ora, cand m-am intors la masina, nu se mai auzeau manelele. Deci se poate si fara sesizari. Felicitari acelor politisti!

Mergi la inceput