Ce va intristeaza peste zi?
Raspunsuri - Pagina 3
devoska spune:
Ma intristez cand copilul meu sufera, necajit de alti copii mai ales, si eu nu pot face mare lucru sa il protejez.
Ma intristez cand sotul meu sufera.
Ma intristez cand parintii mei sunt bolnavi.
M-am intristat tare cand am aflat ca fetita unei prietene de pe DC sufera.
M-am intristat cand am realizat ca vechea mea prietena nu-mi este "prietena".
Ma intristez ori de cate ori imi dau seama ca sunt neputincioasa...
Solutii pentru astfel de probleme... o doza zdravana de indiferenta combinata cu ceva nesimtire. Sunt sigura ca nimeni din cei ce au scris aici nu pot "inghiti" asa ceva. Asa ca astept alte solutii...
Dar capul sus, paharul e mai mult plin!
ingridnen spune:
M-am intirstat pentru ca Cristi a plans azi la gradi cand a vazut ca este educatoarea care lui nu-i place
Ma intristez si ma ingrijorez ca este atat de liniste la birou... unii clienti au inchis...
Ingrid si Cristi 5 ani si 8 luni
analessya13 spune:
In momentul de fata ma intristeaza gandul la mamaia mea care e singura in tara si stiu ca acum ca e mai frig ea se descurca greu. Ma intristez cand stiu ca e batrana, bolnava, neputincioasa si departe de noi. Tare as vrea sa stam impreuna ca asa mai trece timpul asta!
OanaP spune:
Rautatea oamenilor, inchistarea de care dau dovada. Si culema e ca marea majoritate se cred oameni buni, inimosi si dispusi sa asculte. Dar incet-incet imi dau seama si accept ca fiecare om are standardul lui si putin sunt cei care au standarde inalte si sunt idealisti.
silvi_2005 spune:
In momentul de fata....ca tocmai am anuntat ca nu mai intorc la job-ul care il aveam in Romania...si simt momentan sunt "pe aripile vantului"....
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Ellenuta spune:
Ma intristeaza tare suferinta copiilor .. daca as putea face ceva sa se faca sanatosi peste noapte, ce bine ar fi .. pana atunci nu putem decat sa ajutam in masura posibilitatilor si sa ne rugam .. plang de fiecare data cand intru la umanitare .. de ce Doamne .. atata suferinta pe un sufletel nevionovat????
Tecky spune:
Ma intristeaza indiferenta, falsitatea si invidia oamenilor din jur.
Ma doare cand vad copii si batrani bolnavi si neajutorati.Si duminicile au un gust amar si pt mine.
BeLucci spune:
Ma doare cand nu e sotul langa mine. Este trimis de firma la care lucreaza in alte tari si sunt trista cand nu suntem impreuna.
Sunt trista cand moare cineva drag, ma sensibilizeaza in special daca unul dintre sot/sotie , iubit /iubita ...moare(si stiu ca se iubeau enorm...:()
Ma intristeaza daca copii mei sufera si nu pot sa fac ceva sa le alin durerea.
analessya13 spune:
Azi m-a intristat vestea ca soacra mea are cancer la san, malign. Si stiu ca va urma o perioada tare grea. Asta ma intristeaza enorm.