Ce va intristeaza peste zi?

Ce va intristeaza peste zi? | Autor: analessya13

Link direct la acest mesaj

http://it.answers.yahoo.com/question/index?qid=20081124023335AAyRtWH

Care sunt momentele de peste zi pe care ati vrea sa le stergeti, pur si simplu sa le anulati? S-a tot povestit despre ceea ce ne face fericiti, despre gandurile noastre ascunse, ce ar fi sa dezbatem si momentele critice ale zilei, ceea ce ne deranjeaza de la viata, de la oameni, situatii, intr-un cuvant ceea ce ne face sa fim nefericiti.
Poate descarcandu-ne gasim solutii la cum am putea infrunta momentele zilei care ne doboara.
Ce ziceti, incepem?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ma intristeaza cumplit duminicile.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ma intristeaza ca unele dintre prietenele mele de la odisee au probleme cu sarcina.

Monica 22+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

batranii. sunt asa de amarati, ca mi se rupe sufletul.

chris + alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ma intristez cand imi aduc aminte de datoriile pe care le am , cand primesc o veste proasta, cand vad cate un batran sau batranica stand pe trepte si inghetand de frig, cand vad cate un catel suferind sau o pisica moarta in strada...Ana-Maria 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ma intristeaza cumplit duminicile.

ciudat. si pe mine, da... io am motivele mele
De ce duminicile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

,... cand vad cate un batran sau batranica stand pe trepte si inghetand de frig, cand vad cate un catel suferind sau o pisica moarta in strada...

Ana-Maria

18+

Mie imi vine sa plang cand vad asa ceva.Mi se pune un nod in gat si ma abtin din rasputeri sa nu-mi las lacrimile siroind.
Ieri am fost in mall...afara ploua,rece,un catel incerca disperat sa traverseze o strada,masinile veneau una dupa alta iar el tot incerca sa treaca.....Pana la urma a trecut el strada...dar vai de sufletelul lui...
Tot la mall...langa e un pod imens de doua sensuri.Sub pod un om necajit statea sa nu-l ploua.Era vizibil ca e sarman...iar un om de la paza mall-ului voia sa-l goneasca(cred,ptr ca vb la walkie talkie si statea in fata omului)
Asa ma intristeaza lucrurile astea... si mai rau atunci cand nu pot ajuta cu nimic...

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Dintotdeauna m-au intristat si pe mine duminicile, fara vreun motiv anume. Insa, duminica mi se pare o zi plictisita, nu ai chef de nimic si tare greu trece.

Ideea e ca vazand altii suferind ne dam seama ca de cele mai multe ori ne facem probleme si ganduri din nimicuri, cand altii chiar sufera cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Dintotdeauna m-au intristat si pe mine duminicile, fara vreun motiv anume. Insa, duminica mi se pare o zi plictisita, nu ai chef de nimic si tare greu trece.

Ideea e ca vazand altii suferind ne dam seama ca de cele mai multe ori ne facem probleme si ganduri din nimicuri, cand altii chiar sufera cu adevarat.

Mare dreptate ai.

Cu duminicile...am si eu o chestie.. nu neaparat ca ma intristeaza dar ma plictisesc ingrozitor.Mi se pare ca toata lumea doarme...se evapora... merge in reluare...

Ce ma intristeaza ?
Cand vad suferinta.Oridecare ar fi ea.
Si ma intristeaza perversitatea.Ma enerveaza intai,ma scoate din ..balamale,dar apoi ma intristeaza.Ireversibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Ma intristeaza cumplit suferinta.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Copiii care sufera.

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput