Si daca nemultumirile legate de emisiunea lui Maruta au fost pe deplin lamurite de acest raspuns:
Citat: |
citat din mesajul lui Teodora D. ProTv e o televiziune privata, comerciala si nu are nicio treaba cu culturalizarea telespectatorilor; asta ar trebui sa o faca, teoretic, TVR-ul, care e platit din banii nostri. Scopul emisiunilor proteviste e sa faca audienta si sa se vorbeasca despre ele, si l-au atins din plin cu Marijuana. |
Mirela, nu e un rechizitoriu. Insa in urma cu vreo 3 ani, cand m-am plans ca "Zona artelor" a fost "retrogradata" sub "Teme specializate" si ca e mai dificil de accesat de la "subiecte active" nu m-a bagat nimeni in seama. Pe urma m-am oferit sa grupez subiectele de acolo pe teme, cam cum se intampla la "bucatarie", insa nu am primit raspuns, asa ca am ramas cu impresia ca e o sectiune careia i se acorda putina atentie.
Teodora, cu mare placere te invit sa organizezi acel forum. Te propun Power User la acel forum.
va multumesc pentru contribtie, am sa inchid acest subiect pentru ca a deraiat foarte mult. e initiat de mine asa ca imi cer singura dreptul de a-l inchide.