staruri de Romania in interviu

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Si daca nemultumirile legate de emisiunea lui Maruta au fost pe deplin lamurite de acest raspuns:

Citat:
citat din mesajul lui Teodora D.

ProTv e o televiziune privata, comerciala si nu are nicio treaba cu culturalizarea telespectatorilor; asta ar trebui sa o faca, teoretic, TVR-ul, care e platit din banii nostri. Scopul emisiunilor proteviste e sa faca audienta si sa se vorbeasca despre ele, si l-au atins din plin cu Marijuana.

cred ca mai e de adaugat ca, totusi, este salutara preocuparea catre cultura tarii.
Poate, cine stie, mai exista speranta.

Si, peste ani, la intrebarea "Cine e Urmuz?!" se va raspunde si altfel decit "presupun ca e un star, ceva...".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Mirela, nu e un rechizitoriu. Insa in urma cu vreo 3 ani, cand m-am plans ca "Zona artelor" a fost "retrogradata" sub "Teme specializate" si ca e mai dificil de accesat de la "subiecte active" nu m-a bagat nimeni in seama. Pe urma m-am oferit sa grupez subiectele de acolo pe teme, cam cum se intampla la "bucatarie", insa nu am primit raspuns, asa ca am ramas cu impresia ca e o sectiune careia i se acorda putina atentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Teodora, cu mare placere te invit sa organizezi acel forum. Te propun Power User la acel forum.

va multumesc pentru contribtie, am sa inchid acest subiect pentru ca a deraiat foarte mult. e initiat de mine asa ca imi cer singura dreptul de a-l inchide.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput