staruri de Romania in interviu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

denizel - vizionare placuta. Probabil ca nu vom viziona acelasi canal foarte des.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

mersi frumos, dar eu ma uit la tv f.rar. Una din dati e cand se da Legendele toamnei in re-re-re-reluare .
A, iar pe Maruta asta nu pot sa il suport :-)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Daca ar fi asa, poate exista insa alt motiv pentru care dna Marihuana a fost invitata in emisiune.

Au invitat-o in emisiune sperand ca o sa se dea in spectacol, atat din cauza problemei cu drogurile, cat si din cauza problemelor cu tatal ei. Au sperat sa profite de starea ei nefericita si au reusit s-o infunde si mai tare. Cinic !
Asa niste emisiuni si niste producatori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Nu stiu ce invarte persoana din interviu, deduc ca a fost ceva cantareata, anyway, vorba cuiva de pe aici pai Amy Winehouse cum o fi, vreo floricica parfumata, curata si neintinata de primavara...si apare non-stop in presa, iar oamenii de peste tot, nu numai romanii saracii sunt avizati de "senzational"...cat despre mediumuri si alte bazaconii, las ca o au si olandezii pe a lor, Char o cheama si vorbeste cu mortii, asa ca si pe aici se poarta canalele super-comerciale...ca doar Endemolul, ala de produse Big Brother si alte aberatii kitschoase din intreaga lume este olandez.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Este grotesc sa expui publicului o persoana al carei echilibru are de suferit din diverse motive. Nu pe ea o blamez, ci pe cei care au invitat-o, stiind cat este de fragila starea ei acum. La fel cu "Surprizele", "dansez pt tine" despre care doar am auzit si alte emisiuni in care producatorii cauta cu lumanarea motive sa-si faca audienta pe socoteala lacrimilor si dramelor altora, eventual sa rasuceasca cutitul in rana celor pe care-i prezinta in prim-plan.

Maria

Corect.
Eu habar nu aveam cine e personajul, noroc cu amicii din RO care m-au lamurit. CU atat mai mult nu stiam ca are probleme cu drogurile.

Problema nu e neaparat la ea - cat la MAruta care de dragul audientei, a invitat-o in emisiunea lui, mai ales stiind ce o sa iasa. Pun pariu ca apoi s-a distrat copios de ce a iesit!

La fel cum se distreaza lumea pe seama lui Britney, a lui Amy Winehouse si a altora cu diverse probleme. IN cazul lor insa - stiu ca sunt persoane cu probleme si ma abtin de la comentarii.

Insa in cazul fetei in cauza - de unde sa stiu eu sau altu' care se uita din an in pasti la TV, si poate la TV International ca atat imi da furnizorul meu de internet, ca Marihuana are probleme sau ca a batut-o taica-su?! Pe bune acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mirela, no offence, dar titlul subiectului si cum l-ai inceput ma fac sa cred ca in Olanda sunt numai emisiuni de cultura la tv.

Emisiunea lui Maruta are de toate. Invita si cantareti si actori si scriitori si dansatori si creatori de moda si fotbalisti samd...acopera cam toate gusturile. Dana Marijuana era o cantareata de hip hop care placea sau mai place inca unei parti a publicului.

Chiar nu cred ca Maruta avea habar de ceea ce s-a intamplat; a fost vizibil socat. Am urmarit intregul moment si vorba cuiva ce-a scris mai inainte, nu stiam daca sa rad sau sa plang. Seara am discutat cu sotul meu si m-am trezit spunandu-i "s-a facut de cacao drogata aia de Marijuana la Marutza" pt ca apoi sa realizez ca de fapt mi-e mila de ea. Drogata sau sub influenta tratamentului, mi-e egal. Am vazut o persoana care se lupta cu sine insasi si pierdea.

p.s. Mirela, te invit la Londra sa urmarim cateva ore televiziunea comerciala britanica, un Jeremy Kyle Show sau Judge Judy ca sa numesc doar doua emisiuni "fooooarte interesante". Pt cei care nu le cunosc, dezbat probleme de genul "am prins sotia in pat cu alt barbat - e copilul meu sau al lui?".

p.p.s. Madame Hara asta e penibila rau.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Chiar nu mai trebuie primita pe nicaieri, niciodata? oare asa trebuie tratati oamenii care, sa zicem, au gresit la un moment dat in viata?
Si, fiindca veni vorba de canapeaua lui Maruta, prefer sa o vad pe Marijuana care se lupta sarmana cum poate, decat prezicerile doamnei Hara .

Tocmai a fost primita in emisiunea lui Maruta la Protv , la ora de maxima audienta. Problema ei, si poate ca nu numai a ei, este ca nu stie sa se opreasca. Daca nu s-a refacut complet ori refuza, ori vine cu tatal sa o poata opri. Daca o vad eu sau altcineva de pe forum asta e tot aia e, indiferent de cat de mila ne este de ea. Dar daca o vad altii mult mai importanti pentru cariera ei o sa mai cante doar in baie. Parerea mea.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Care breee Andra,esti nebuna?Cum sa fie madame hara penibila!Vezi-ti de treaba,e o superminuanta fosta cantareata care si-a descoperit o vocatie adevarata,care are ea numai clienti importanti,de la prime doamne la mari vdt si zice numai si numai adevarul la ce va fi
Si ca sa fiu si io cumva ontopic,ma uit la Maruta doar cand butonez si si atunci in functie de ce gasesc,schimb canalul mai devreme sau mai tarziu!
Si inca ceva,absolu toate emisiunile de pe canalele romanesti sunt formate ale altor emisuni de prin tari mai destepte decat noi,care fac fix ceea ce li se cere!Daca vreau cultura,ma duc la teatru,opera,etc etc!
Ps,cine e urmuz ma,nu dati cu paru,stiti doar ca nu le am cu cccultura

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motanik
Chiar nu cred ca Maruta avea habar de ceea ce s-a intamplat; a fost vizibil socat.

si mie mi s-a parut la fel.
Ma intreb daca i se pune pata pe cineva ... o fi periculoasa? sau doar vorbeste asa.. aiurea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

motanik nu ne prea uitam la tv/ De regula inchiriem casete si ne uitam la cate vreun film.
Sincer, am inceput sa am multa admiratie pentru cei care nu au TV in casa. In olanda stiu ca sunt multi intelectuali care au renuntat la TV - nu ca as fi vreo telectuala insa inteleg ca in acest fel poti petrece timpul calitativ decat sa vezi ce propun altii segmentului mediocru (din care fac parte si eu oh da!).

In ROmania, de regula, la rude si prieteni, huruie televizorul de dimineata pana seara. Abia au plecat socrii mei si s-a incins tvul de atatea emisiuni romanesti. M-a isterizat proteveul si antenele. Aici, la olandezi am invatat un lucru care m-a intrigat la inceput. Cand vin musafiri, olandezii inchid TVul. Inseamna ca iti ofera toata atentia si sunt atenti la tine. Ca iti ofera atentie unica. La romani (nu generalizez, hooo!) cand vin musafirii - hopa - ori se deschide TVul ori se da mai la tare ca sa ne uitam together la TVul.
Sincer, acest lucru ar fi o impolitete crasa la olandezi. Chiar in aceasta vara mi-am vizitat niste prieteni si ... am stat nemiscata pentru ca ei vizionau inlemniti niste nus ce programe penibile. Ma prefaceam ca imi place...desi era foarte jenant. Pacat, ne vedem odata pe an si ma gandeam ca am fi putut discuta si nu viziona.

Faptul ca se mananca orice la TV, in Romania e de neinteles. De aici asa de mult crap, vedete de carton, diaconescu, oprahiste de parodie si de orce gen, etc...
Aici ... am auzit o vorba care m-a amuzat. Cine se mai uita la TVul oladez de proasta calitate (rtluri like): pensionarii si ... animalele de casa, plictisite.

pup motaniki miau

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Citat:

In ROmania, de regula, la rude si prieteni, huruie televizorul de dimineata pana seara.

dupa atatia ani in care nu au avut la ce se uita, desi altii se uitau, poate ca e de inteles.

Mergi la inceput