staruri de Romania in interviu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Bineinteles ca nu as jigni un om bolnav.

In cazul asta, poate ar fi bine sa inchizi topicul.

nu a venit la Maruta in emisiune ca sa isi faca audienta, sa se vorbeasca despre ea?? ce e rau in acest subiect?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Zau ca nu inteleg atitudinea asta. Pai daca dl Maruta o aduce in emisiune si NU spune ca e drogata (ca sa o scuzam pentru ineptii) ... de ce trebuie sa ne facem noi ca ploua si sa luam atitudinea strutului?
Deci, inteleg, dl Maruta po****rizeaza drogatii???????
Sau, nu stia ca e dependenta de droguri?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

http://blog.happyhour.ro/2008/11/20/cronica-unei-situatii-neprevazute/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

http://web13.net/marijuana-dana-coteanu-batuta-de-tatal-ei-pentru-ca-se-drogheaza/

E doar o pustoaica, cu niste parinti de o calitate indoielnica si care a facut diverse alegeri proaste in viata... mi-e mai degraba mila de ea.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

nu a venit la Maruta in emisiune ca sa isi faca audienta, sa se vorbeasca despre ea?? ce e rau in acest subiect?

Cristina, in acest subiect este rau ca, despre un om bolnav si cazut la pamant se vorbeste in felul de mai jos:

Citat:
Euam inteles ca se drogheaza. O fi capatat vreo boala intre timp, dar repet daca e bolnava de ce nu sta acasa? sau de nu isi ia un insotitor daca se stie bolnava? [

Ai inteles acum?

desprecopii, daca as sti exact de ce sufera, ti-as scrie un pm :-).
Stiam ca a fost dependenta de heroina, stiam ca lupta pentru recuperare, stiam ca heroina a afectat-o foarte tare si, cu toate ca nu am vazut emisiunea, am dedus ca Maruta o fi invitat-o ca sa-i faca un bine (adica, sa nu o uite fanii), nicidecum ca sa o faca de ras saraca...
Daca te-ai uita la ambele parti ale interviului, ti-ai da seama ca e un om bolnav si ca, anumite comentarii de pe topic nu-si au rostul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Din pacate nu putem stii ce este in sufletul ei ... daca are o boala psihica(asa cum se vehiculeaza -tulburare psihotica bipolara, ca urmare a consumului excesiv de droguri) si are medicatie in acest scop este foarte posibil ca reactia ei din emisiune sa fi fost doar o reactie la medicamentele pe care le ia. Va pot spune din proprie experienta(fratele meu a fost internat pentru o tentativa de suicid) si i-au fost administrate medicamente timp de 3 zile care-l tineau intr-o stare apatica si somnolenta,in plus nu vorbea coerent(amesteca idei si trecea de la un subiect la altul fara nici o legatura) ...la momentul respectiv eu am fost socata crezand ca a inebunit si asa va ramane ...din fericire perioada tulburenta a fost doar pe perioada medicatiei administrate in spital ...

De blamat este producatorul emisiuni care sigur stia despre problemele "vedetei" , el face invitatiile,nu Maruta ...

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

pe cuvant daca am inteles . Deci, de ce a venit in emisiune? si de ce nu vrei sa vorbesc de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

pe cuvant daca am inteles . Deci, de ce a venit in emisiune? si de ce nu vrei sa vorbesc de ea?

Vorbeste!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dupa interviu Maruta a spus "NU drogurilor" si a explicat ca nu se astepta la asa ceva pentru ca i se paruse OK inainte de emisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Indraznesc totusi sa pun o intrebare: daca e dependenta (si e clar ca era sub inlfuenta lor in emisiune) de ce nu e in centru de reabiltare. Cred ca sunt si in Romania.
Locul unui drogat este in centru de reabilitare si nicidecum in interviu pe canapeaua dlui Maruta. Indraznesc sa pun intrebarea pentru ca aici e o problema de etica la care ar trebui sa raspunda cineva. Nu noi desigur.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput