Campanie de sarbatori ptr batrani!

Campanie de sarbatori ptr batrani! | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Stiu ca in fiecare an se organiza o campanie pentru batranii din aziluri. Se mai organizeaza anul asta o actiune de acest gen?
Ma interesa si pe mine sa contribui, asa cum am facut si altadata.
Batranii au o semnificatie deosebita pentru mine.
Multumesc mult!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumesc moderatorului care a mutat subiectul aici. M-am gandit ca locul lui e la umanitare, avand in vedere ca era o intrebare despre astfel de actiuni.
Chiar nu stie nimeni sa imi raspunda?
Daca nu ma insel, si sper sa nu, parca Tzuni se ocupa de actiunea asta?!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Nana, daca spui unde ai contribuit pana acum poate vin ideile.
Sunt convinsa ca multi se gandesc sa contribuie cu ceva, ne lipseste informatia. Ma bag si eu daca organizati ceva .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Papanash, uite la o actiune de genul asta ma refeream.
Buggy era pionul principal, sper ca e sanatoasa si ca poate organiza si anul asta o actiune de genul asta!
Merci ca mi te-ai alaturat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Ati reusit sa ma emotionati...cum v-ati adus voi aminte sigur ca organizez si anul acesta. Va astept la umanitare si ma simt extrem de onorata.
Am trecut printr-o perioada foarte tumultoasa si din acest motiv am fost un pic departe de forum. Va pup cu drag si inca odata va multumesc ca v-ati amintit de mine si batranii nostri."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Buggy, te imbratisez strans si sper ca toate greutatile si perioada dificila prin care treci, ai trecut, sa devina curand ai fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

subiectul e deschis la Umanitare.
Succes.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput