Nou stil de viata (237)
Raspunsuri - Pagina 8
hcclara spune:
Salut dragelor ce faceti?
Carmen multa sanatate tie si baietilor!
Anda multam de intrebare, e spre bine, bube a avut multe si peste tot, l-au mancat de imi era mila de el, a facut si febra vreo 2 seri...cel doare cel mai tare e ca nu poate iesi afara, dar e tare cumintel, acu seara s-a bucurat ca au venit bunicii si a mai vazut si el pe altcineva in afara de ma-sa si ta-su!!! il dau cu pudra mentolata si inca o solutie primita de la dr si speram ca intr-o saptamana sa merga iar la gradi! te si sa stii ca de multe ori ma gandesc la delicatesele tale!
mihaser bine ai venit si spor la slabit!
Delia ieri si azi n-am facut ca mi-a venit iar ciclul, nu stiu ce l-a apucat si pe asta sa vina iar asa rapid, adica nu-l asteptam acum!!! dar fac de regula!
Acu seara am profitat ca a venit barbatu-meu acasa mai repede si am plecat 2 ore in oras cu gand sa-i cumpar lui Marc cizme si lui Luca o gentutza de gradi, cizme n-am gasit si gentuza m-am zgarcit ca imi placeau numai din alea scumpe...dar a zis soacra-mea ca i-o ia ea!!! ca urmare mi-am luat mie un fond de ten de la chanel, scump da sunt fericita, cica cadou de la sot de mos nicolae!
Prin oras scumpatate,reduceri nu prea sunt, adica in afara de paltonase n-am vazut nimic redus! in schimb dulciuri de craciun, tot ce iti pofteste inima, numai bani sa ai!!! si tot felul de deco-chiciuri pt craciun care de care mai faine! peste 2 zile incepe piata de craciun, am vazut ca s-au amenajat deja casutzele!
Violeta bafta saptamana viitoare la Brasov!
Marielena a venit mosul sambata? auzi, tu iti cumparasesi cartea aia a unei nutritioniste, nu erau meniuri faine in ea? parca ni le-ai scris de vreo 2 ori ...
va pup pe toate, mai stau umpic pe aici si apoi ma duc la nani!
violeta70 spune:
Am revenit sa va urez noapte buna si maine o zi frumoasa.
Sora-mea si-a reparat PC-ul asa ca o las pe ea sa dea raportul. A zis ca intra in seara (noaptea) asta.
Claudia
Pupici la toate fetele
Plec la somn
vikinga spune:
Raport: 69,5kg. Sper sa ramin de data asta sub 70kg, ma simt pregatita si sper sa-mi iasa. Cintarul mi-a zis cam asa, nu mai pun virgulele: 28% grasime, 35% masa musculara, apa 50%, nush cum is procenetele astea, ca adunate ies mai mult de 100, tre sa mai studiez. Are si niste trepte de la 1 la 9 parca, cu kg ma situez pe 5, dar in limite normale, hidratata sunt am luat 4, masa musculara si grasime tot binisor asa pe la mijloc m-a situat. La urma m-a trimis la sport si mi-a recomandat vreo 2400kcal! Multisor zic eu. Mai vin cu noutati cind am timp de el, tre sa mai testez si pe altii sa vad ce zice.Meniu:MD: cereale integrale, lapte slab, jumate banana, un kakiP: salata mare cu de toate, pangasius file rece intr-o chifla neagra mareC: chifla neagra cu 4 felii roast beaf si ceva remoulade lightSport: o ora program cu halterele, am lucract cu 4 kg, pe urma o ora spinning.Liris, pantalonii mei sunt exact astia de pe Salma(EDIT: se schimba imaginea de start, ba e salma in negru ba in mov ba in gri, ai mei sunt aia gri): http://www.mangoshop.com/preHome.faces;jsessionid=CC85B3C9361FA635C1D2D1E3AEEB3671.mangof5 , tre sa fie pe undeva sa se vada si pina jos. Pt un fund mai mare ori pt aripioare chiar face minuni, mai ales pt o tipa mai mica de statura care poate purta niste ghete cu talpa ingrosata si bineinteles toc mai inalt. Eu zic de pantalonii astia pt ca nu as fi crezut ca o sa-mi placa. Moda asta nu a fost pe placul meu, am probat niste jeansi largi acum ceva timp si-mi stateau aiurea rau, trebuie gasiti pantalonii si combinatiile ideale. Dar ceva nou aduce fun, de ce nu:)Puskin, ah pai si eu port din hainele ce le am pe alte nuante, as fi caraghioasa sa ma imbrac numai in astea doua culori, nu am atitia bani si nu-s snoaba sa arunc tot si sa o iau de la zero in fiecare sezon, cu toate ca nu suna rau deloc:)), dar macar cite un element din moda noua pastrez de ex, ce am luat acum is asa un moft de sezon, cine stie ce o mai fi la anul si cine stie de mi-or fi pe plac. Mi-am mai luat de ex niste jeansi f ciudati, ca moda vad ca acum e axata ori pe pantaloni f largi ori pe f strimti. Nu-s elastici deloc, is pur si simplu croiti pe picior. Talia totusi nu e chiar f joasa, par la prima vedere skinny, dar nu-s. Well is greu de imbracat daca nu esti ok la kg, n-are cum sa avantajeze pe cineva care tre sa mai slabeasca. Eu ii port la cizme ori botine dar merg si fara toc(is aici la moda niste tenisi cu biz bizuri, cica de la americani vine succesul lor, eu nu am, dar mi-am luat ceva in gen argintii, f cool), picioarele si fundul arata ok, dar sus tre sa am un mieder/corset sa-mi mai aranjeze suncile la burta si solduri, pe urma iar topul tre sa-l aleg cu mare grija la pantalonii astia. Oferta de culori e larga pina la urma dar movul-violetul asta si pantalonii largi jos si inalti sus is acum pe virf si interesanti daca nu esti la kg ideale.An-k, cind aveam vreo 88kg m-am apucat si eu usor de miscare, nu era mama la mine, nici eu nu aveam timp de sala, asa ca tot cu joggingul am inceput si eu. Intr-adevar nu e ideal pt oase si articulatii cind ai prea multe kg in plus, dar daca-l faci in mod inteligent eu zic ca e ok. Cum au zis si fetele, mergi la pas intins, alert chiar, ca at cind ai nevoie sa ajungi fff repede la farmacie:)), te duci pina nu mai poti, faci o pauza la pas lejer, ceva intinderi si pe urma te-oi intoarce tu cumva la pas mai rapid ori ba:). Mi-am luat pe atunci si betze din alea de nordik walking si faceam asa citiva km pe nisip la plaja, in acelasi stil, mergeam pina nu mai puteam si trebuia sa ma intorc cumva acasa:)). Pt slabit ajuta mult, tine-te d eun ritm alternat, repede cu ceva mai lent, asa din 4 in 4 minute de ex, ritmul asta e pt ars calorii si e cel mai bine pt puls cind ai mai multe kg in plus si abia incepi sa faci sport. Vezi cit si cum poti, oricum transpirata tre sa ajungi acasa ca sa simti ca faci sport, ca altfel nu se poate, s-ar numi numai ca ai facut shopping in vestimentatia sportiva:). Si ai grija de genunchi;). Cu postele si pantofii mai asteapta reducerele de craciun ori de dupa, at chiar o s afie nebunie. Cica criza asta inca nu a a juns la fund. Noi vrem sa luam o masina noua, sa o schimb pe a mea si inca mai asteptam vreo luna doua, pina nu se va mai putea de cit de jos o sa tragem de pret.Liris pai tu esti gravidutamai, draga de tine, pai tu tre sa te alinti dupa pofte cum doresti, numai de cantitati sa ai grija. Ah dar tu esti fata cu bun simtz, nu mi-e teama deloc ca vei lua in stil obez asa cum am luat eu, de am atins 100kg! Abia astept sa te vad in niste poze, inalta, frumoasa si radioasa cu un burtiq in fata. Fa un pui la sticla, chiar e bun, se face singur, grasimea pica in apa, papa si Robertel ca nu e carnea tare ci ramine f fina, eu maninc din asta si in cura si chiar e bun. Eu credeam ca e ca si la rotisor, dar mi-a facut mama acum ceva timp si am vazut ca totusi e mult mai bun. Plus ca miroase in casa bine asa a sarbatoare;), daca-l mai impanezi si cu niste catei de usturoi chiar simti ca e un gust altfel. Garnitura merge cam orice, de la pomes pt print pina la cartofi frantuzesti, din aia fierti in coaja si amestecati cu ceva unt si patrunjel, de ies asa ca un fel de piure cu bucati mari, nush cum sa explic. Ori cum e la americani traditia, vezi tu tre sa gasesti ceva.Gata cu mesajul imens de seara, las de citit miine la cafea;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
dordia2000 spune:
Halo,halo!!!
Am intrat si eu la raport...so: 97.5. E ok...si am si eu o floricica dupa muuuult timp. Sper sa o tin tot asa.
In rest sunt superobosita, stresata si cu multa treaba la servici, iar acasa cand ajung...ma joc cu copilasii mei, apoi pregatesc masa de seara...si nani...iar dimineata o iau de la capat. Sincer....as da multe sa mai pot sta acasa cu copilasii...dar sit financiara si bugetul nu imi permit astfel de luxuri...asa ca...nu am incotro decat sa rezist. Abia astept zilele libere de sarbatori....ca sa ma odihnesc si eu un pic.
Voi sper ca sunteti bine, nu am citit nik din urma...dar nu mai promit ca nu stiu daca ma pot tine de cuvant. Acuma va scriu si casc cu gura pana la urechi...si imi lacrimeaza ochii de somn.
Va pooop pe toate fara exceptie...si sper sa intru mai des...dar...cine stie?
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
vikinga spune:
Pfhuuu mi-e lene sa-mi editez mesajul sa mai corectez, in ziua cu spinning si haltere is KO. Inainte lucram altfel cu halterele, dar de ceva timp e ora facuta de un tip si face in stil prea barbatesc, cu bara din aia pe umeri cu greutati rotunde in capete, ba in sus ba pe piept si in alte pozitii, nu cu haltere de mina cum eram obisnuita eu cu antrenoarea de tae bo.Caro, durerea de cap in timpul sportului poate fi de la puls ridicat ori pozitia capului incorecta. Ori o usoara anemie de sezon, daca faci sport mult ai nevoie de carne rosie, fripturi in singe chiar:) macar uneori. Vezi elimina pe rind din cauze, dar oricum e posibil sa fie spinningul prea tare pt tine, mai ales seara dupa job si cite mai ai pe cap dupa o zi. Eu-s destul de fit si totusi il percep ca fiind greu si uneori incomod, si la sprint in picioare si jumpuri in prima jumatate fac fata bine dar spre sfirsit tre sa ma cam fortez. Cam peste puteri. Astazi de ex am avut o zi cam grea si mi-am zis ca spinningul nu a fost o alegere buna. Tre sa fiu in forma buna pt asa ceva, ok depinde si de prof si d eprogramul lui. Dar cind sunt obosita ori nu am dormit bine prefer o ora la banda inclinata de 10-12%, ca un mers pe munte, ard calorii si imi reglez dupa cum ma tin puterile viteza.gata va pup!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mihaser spune:
Neata!
Puskin am papat mai putin ptr ca am avut festin cu o zi inainte! Oricum seara am papat si garnitura la grill - orez cu ciuperci. Nu sunt ptr dieta hipocalorica! Cea care am postat-o eu are mancare suficienta si e si eficienta.
Claudia multumesc!
Dordia te-am prins! Pai te-ai apucat de slabit si mie nu imi spui nimic?
Azi o sa pap dimineata paine prajita in ulei de masline cu portocala si rozmarin + ceai verde Lipton orient neindulcit, la 10 un ou, la pranz spaghete cu ciuperci, la 16 o portocala iar seara o supa.
gusta spune:
Neatza.
Dorm in picioare si ziua debea a inceput si e plina nu gluma.
Zuzi si Puskin de gogoasa nu aveam cum sa scap ca e traditie aici ,bine ca nu e dulce si nu era plina de ulei.
Miha bine ai venit la noi.
Felicitari la toate fetele care au slabit.
Carmen eu de vineri lipsesc cred ca pana de mos nicolae ca sa nu primesc semn de intrebare zic.
Meniu nu am ce sa va scriu ca nici nu stiu ce mananc azi ,ma rog numai sa termin nebuneala din casa ca m-am saturat.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Buna dimineata, frumoase doamne!
Ruxandra, multumim de cafea! Tare buna si la fix pe vremea asta (in Bucuresti e intuneric si plouuuaaaa).
Carmen, sanatate multa. Si tie si la piticuti! Si felicitari pentru cele 56,5 Kg! Super!!
Roxa, cat de mare este sifonierul tau?? Pe vremuri (adica inainte sa o am pe Mara), eram si eu mai "cumparatoare". Acum m-am linistit muuult; recunosc ca inca am o pasiune nestinsa pentru pantofi... d'aia imi iau fara incetare.
Anda, asa pofta mi-ai facut cu pastele cu lapte, caci aseara m-am dus acasa si mi-am facut! Muream de pofta! Si cand a vazut si barbate-mi-o, a mancat si el cu aceiasi pofta si disperare ca mine. Mara le-a studiat si a declarat ca's dezgustatoare (are acum o pasiune pentru cuvantul asta...)
Claudia, sanatate la bubitele mici!
Vik, suna foarte bine combinatia de hainute!! Vrem si noi o poza...
Am visat azi noapte ca eram nu-stiu-unde si ca il cunoscusem pe solistul formatiei mele preferate (adica pe Mick Hucknall de la Simply Red); domne' si era asa de buni prieteni.... Ce vis frumos. Cred ca din cauza ca am adormit aseara la 9.30...
Eu nu ma pot lauda cu un meniu prea echilibrat; enterocolita care m-a lovit saptamana trecuta s-a dovedit foarte puternica, pana la urma am luat antibiotic, caci dupa 5 zile ma simteam inca foarte rau; de fapt, din ce in ce mai rau... Asa ca, timp de cateva zile, am mancat diferite feluri de paine prajita cu diferite tipuri de branza de vaci; si uneori niste orez.
Cu kg stagnez, tot pe la 63 ma invart.
M-am hotarat sa-mi fac abonament la sala, vineri ma duc sa platesc. Caro, vin si io de saptamana viitoare; de fapt, sper sa merg din weekend!
Cate o imbratisare si o tuturor, cu scuze pentru fetele pe care nu le-am mentionat!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
carolinah spune:
Multumesc de raspunsurile cu durerea de cap. Nici nu stiu ce cauze sa elimin, in afara de aia cu apa, ca eu beau multa apa in timpul zilei. Insa anemica sunt si cum suntem si in post, poate fi si asta. Desi imi iau pastila zilnica de Fe cu un pahar de suc de portocale, probabil ca tot nu e suficient pt o oxigenare eficienta.
Trainerul de la sala mi-a zis ca puls 140 e OK.
Mai poate fi o cauza si incerc sa o testez. Adica atunci cand fac cross trainer de capul meu, ma uit la cate un film. Se poate sa ma doara capul de la faptul ca eu pedalind in picioare, mi se misca imaginea continuu in fata ochilor. Testez asta maine, azi am pauza, ca am fost si ieri.
Meniul de azi (tern zilele astea, pe motive de post):
MD: corn flakes cu lapte de soia
S: 2 covrigei uscati si o portocala mare
P: cartofi la cuptor, salata mixta, 0.5 l limonada naturala (dar are zahar)
S: mar
C: guacamole cu paine prajita
Mihaser, nu pot sa ma abtin sa nu comentez ca nu ai cum sa consideri o dieta cu 850 calorii pe zi ca avand mancare suficienta!!! Sorry, o fi eficienta, dar nu si sanatoasa, decat pt o persoana de max 45 KG, sedentara.
Carmen, eu zic sa inchidem capitolul asta si deschid eu altul, ma ocup de lista, fac si curatenie cum am promis etc, ca tu esti aglomerata, iar eu sunt OK acum. Plus promisesem ca ma ocup eu de acest capitol, dar ai fost nevoita sa deschizi altul in lipsa mea. Ce zici?