Nou stil de viata (237)
Raspunsuri - Pagina 18
Zuzilici spune:
Bon soire, bon soire. Ca mai fac fetele dragutele?
Mephala ce sa zic...merge treaba dar nu asa repede ca la tine. Felicitarile mele. Sanatate multa puiului tau.
Happy m-ai facut sa zambesc. As vrea sa te cunosc si eu macar virtual. Se poate sa vad o poza cu tine? Aporpos pe unde ai biroul? Eu lucrez in Etobicoke, poate cine stie reusim sa ne vedem in lunch time?
Vik no brava, de dragul cantarului te-ai stabilizat sub 70, mai precit 68. Felicitari
Claudia ce rochite frumoase am vazut pe-acolo. Sa stapanesti sanatoasa achizitia.
Roxa eu te vad tare cuminte. Sigur Mosul va fi darnic cu tine.
Violeta sa stii ca ma gandesc la tien. Sa de-a Domnul sa te intorci cu vesti din cele mai bune de la Brasob. Tin pumnii stransi, stransi.
Dordia felicitari, esti pe drumul cel bun.
Tzuni, Gusta ma gandesc la voi.
Laura mai sunt si zile se-astea. Sper ca intalnirea cu fetele sa schimbe situatia.
Weekend placut in continuare.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
Buna dimineataaaa!!! luatzi de betzi!
Dragelor, am decis sa mai am o zi de leneveala. Ma trezisem de dimi sa merg la cu cel mai rau trainer si-mi venira rusii...nu stiti ce sentiment de vinovatie ma incearca acum, as sari de pe scaun sa fug sa ma imbrac, dar m-am mai imbracat odata de sport azi de dimi tare si m-am dezbracat inapoi de la usa! Cred ca am inebunit!
Zuzi am o revelatie: io tot timpul am crezut ca tu locuiesti in Australia si acum vad, dupa ce i-ai scris lui Happy, ca esti in Toronto, mor soro! Eu e drept sunt cam euforica si neatenta (sper sa nu se supere Mos Craciun pe mine ) dar hmm...chiar asa de la Melbourne la Toronto e ceva ... tot timpul ma gandeam la tine cu o usoara nostalgie pentru vremea calda si cand colo...cred ca la tine e mai frig decat aici, nu?
Fetelor, va doresc o zi faina, faina!
mai viu...
Roxa
mihaser spune:
Neata fetele!
La multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi ziua numelui!
Noi azi papam in oras, dar tot sanatos! Au meniuri sanatoase la Kartoffel...Mergem si la Madagascar 2 versiunea dublata!
Va pup! Multumesc ptr raspuns! O sa raspund si eu intrebarilor sapt urmatoare...io sunt categoria usoara, inca nu am cantar ca s-a defectat...dar o sa iau altul!
zisaCami spune:
Imi e si rusine sa mai dau ochii cu voi ... sunt datoare cu niste raspunsuri, insa nu am reusit in ultima luna sa mai intru, nici macar sa citesc ... Mai am putin pana voi naste si deja am intrat in criza de timp, am atat de multe lucruri de pus la punct!
Partea buna e ca ma simt excelent, nu am nici un discomfort din cauza sarcinii ( doar ma incalt mai greu sau ma ridic mai greu din pat ), in rest sunt la fel de activa - merg mult pe jos zilnic, merg la piscina cel putin o data pe saptamana. Nu am tinut regim in ultima luna ( din comoditate ), insa nu am mai mancat seara sau poate m-am limitat doar sa gust si sunt foarte fericita sa va spun ca nu am luat in greutate decat 0,5 kg - care sper sa-i apartina lui bb, nu mie.
In legatura cu intalnirea nu rezist sa nu ma inscriu si eu ( daca primiti o de 80 kg printre voi ) , mai ales ca participa multe prietene dragi, o parte le-am cunoscut si personal, cea mai mare parte doar virtual.
Observ ca nu a propus nimeni un loc de intalnire ... indraznesc sa propun eu: in zona P-ta Romana sunt 2 restaurante "French Bakery", unde se mananca putin si foarte bun ( ca preturi: mediu spre scump ), au niste aperitive si salate super si un desert demential . Unul din ele s-a deschis de curand si se afla pe bld. Lascar Catargiu, la cca 25-30 m de intersectia Romana; celalalt se afla in spatele fostului mag. Eva ( actual Diverta ), pe str. N. Golescu, langa restaurantul "La mama". E mai mare decat primul mentionat, insa e f. aglomerat si trebuie facuta rezervare din timp. In plus, se fumeaza. Si la cel din Romana se fumeaza, insa abia s-a deschis, e destul de liber - inca nu stiu multi de el, e f. mic ( cateva mese ) si chiar daca se fumeaza nu se simte prea tare.
Tot in zona Romana - restaurante tip fast-food ( Pizza Hut, Mc donald's ), unde exista zone pentru nefumatori. Sau "La Mama" - unde se mananca mult, prost si nu tocmai ieftin, iar in zonele de nefumatori nu e mare diferenta fata de cele de fumatori. Cafenele sunt multe in zona ( Costa Coffee, Turabo - BCR Romana, etc.) insa in general nu au decat o masa pt. nefumatori.
Daca sunteti de acord cu ceva din ce am propus, m-as putea ocupa eu de o eventuala rezervare.
tuturor
Si nu in ultimul rand La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Andreea sau Andrei!
29+
Inimioara meaRadu Costin
hcclara spune:
'Neata!
Hopes pt Edi, sa creasca mare, sanatos si sa fie ascultator! petrecere frumoasa!
Laura la multi ani pt Andrei!
si de asemenea la multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!
Delia,Zuzi multumesc!
Roxa pai daca esti cumintica poate se indura mosul si de cei mari, nu numai de cei mici! si mie mi-a placut petruska, dar o gasesc tare scumpa pt mango! poate se mai reduce!
noi azi mergem la socrii la masa! in rest nu facem nimica, poate o plimbarica singura cu sotul sa bem un vin cald la piata de craciun, asta daca lasam copii la ei, dar e nasol ca ei locuiesc intr-o parte a orasului, si piata e in centru, in partea cealalta, aproape de noi! au impodobit orasul tare frumos pe aici!
Cami ma bucur ca esti bine, pe cand trebuie sa nasti?
va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!
violeta70 spune:
Buna ziua!
Dupa cum se observa nu am plecat la Brasov, plecam maine, din cauza de sot care lucreaza azi. Cu starea stau cam prost, imi este putin teama, ma gandesc: cine stie ce-mi mai gaseste?
Delia merci pentru urari, dar din pacate merg la medic, la un control si o sa profit sa-mi fac si analizele de sange, ca a cam trecut ceva timp.
Zuzi merci pentru urari. Si eu sper sa vin cu vesti bune.
Carmen merci, probabil voi da raportul miercuri seara sau joi, ca miercuri ma intorc. Asa sper, daca nu intervine ceva.
Hopes Sa-ti traiasca baiatul, Eduard, sa fie sanatos si norocos!
TLaura La Multi Ani! pentru Andrei! sanatate si fericire! . Iar tie iti doresc putere sa treci peste tot, sa-ti revii din starea de blue. Cred ca este greu sa treci de la un mod de viata la altul. Impactul a fost cam dur. Eu am stat in 1990 2 luni la Londra, iar la intoarcere tot a fost aiurea. Faceam mereu comparatie.
La Multi Ani! tuturor Andreilor si Andreelor! sanatate, fericire si noroc!
Abia astept sa povestiti cum a fost la intalnire. Imi pare rau ca nu pot merge si eu. Dar sa-mi tineti pumnii.
Apropo, merge cineva la vot? Ca eu tare nu as merge. Vreo idee, ceva?
Va las acum ca mai am treaba: vreau sa merg sa cumpar ceva pentru nepotii de la Brasov, sa duc masina la ai mei, si altele.
Pupici la toate fetele. Nu le enumar ca nu vreau sa omit pe cineva.
Delidana spune:
'Neata!
tuturor celor cu nume de Andrei, Andreea!
Eduard Gabriel!
Cami, , in sfirsit cineva care a luat taurul de coarne! "French Bakery" (acela mai mic) suna bine, n-am fost niciodata dar atita timp cit nu ma inec in fum de tigara e bine. Si "La Mama" suna interesant, eu am auzit numai lucruri bune despre acest restaurant dar pina nu-l testez si eu nu ma pronunt.
Astept si parerile celorlalte fete.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Neata,
Cami, primim cum nu . Si propunerea cu French Bakery imi suna bine. Cine doreste sa manance are ce, cine nu bea o cafea, un ceai.
Cred ca fetele vor fi de acord, deci maine poate faci tu o rezervare pentru marti, la cel mai mic. Mersi .
Delia, am fost la La mama de cateva ori, personal nu imi place...
O duminica minunata. Eu m-am trezit la 12, eram moarta de oboseala.
zisaCami spune:
Delia, Puskin
Sincer, eu tot pentru "French Bakery" optez, este un restaurant cu specific frantuzesc, rafinat, cu mult bun gust si cu un meniu grozav si foarte original. Uitati www.frenchbakery.ro/" target="_blank">aici mai multe detalii despre restaurante ( in prezentare e cel mare, din Golescu ). Adresa celui mic este in bld. Lascar Catargiu nr. 4.
Fac eu o rezervare, numai sa-mi spuneti ora exacta ( 17,30 sau 18,00 ) si nr. de persoane prezente.
Parere personala - restaurantul "La mama" are un meniu romanesc, greoi si in general nesanatos - care nu se prea potriveste noului nostru stil de viata.
Claudia mai am 72 de zile, adica 10 saptamani si 2 zile. Pare mult, dar trec asa repede ...
29+
Inimioara meaRadu Costin
Delidana spune:
Cami, pentru link, totul arata foarte bine acolo eu votez pentru! Eu as opta pentru ora 17.30.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan