Caseta de la nunta

Caseta de la nunta | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am apucat sa va povestesc faza. Anca e fan inrait al casetelor inregistrate cu diverse etape din viata ei. Intr-o seara am avut musafiri pe cavalerul de onoare de la nunta noastra, impreuna cu proaspata lui sotie. Aceasta a fost incantata de ideea de a viziona caseta de la nunta noastra, pentru a-l vedea pe sotiorul ei pe vremea pe cand inca nu-l cunostea (stiti cum e cu casetele de la nunti, nimeni nu mai are rabdare sa se uite la ele dupa eveniment, raman probabil pentru pensie). Scoatem caseta, scuturam praful, ne asezam confortabil si incepem vizionarea. Anca, hop si ea, crezand ca e ceva nou, dar tot cu ea, se pune motz in mijloc si se uita cuminte.
Comentam amuzati despre siluete, slujba de la biserica, lumea care a fost, cum am ajuns sa filmam niste cadre...si deodata, se trezeste si printesa: uite-o pe buni!!!, si mamaieee, si tataiaaa, Victor, tataiaaa Danieeen....etc. Incep intrebarile: ce face mami acolo?
uite, muzicaaa!!!
Dupa ce mai urmareste 5 minute incruntata, probabil nu-si dadea seama ce nu e in regula, arunca bomba:
"Da' Anca unde era?"

Blocaj total....

Vilma, Anca si fratiorul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Era pe vine :-)))
la Ancutza :-))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

, Ancuta

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Si nepotica mea a intrebat acelasi lucru. E posibil sa vi se intimple si voua, asa ca pregatiti-va din timp cu raspunsuri.
Draga Vilma, ce raspuns a primit Anca?

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

Gabriel - tatic!
http://www.familia-mea.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

a inceput faza aia mishto,...intrebarile la care mami si tati ramin, mutzi.... äääähhhh
pupicei curioasei voastre scumpe,gata Ancutza ai spart "ghiatza" ,de-acuma tine-o tot asa ...

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Elena, am dat-o cotita, pana m-am dezmeticit, l-am bagat la inaintare pe Doamne-Doamne, a rams ca-n tren.
Nici acum nu stiu ce as putea raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Bucura-te Vilmule, Matei mi-a facut o criza de isterie ca el de ce nu e in pozele noastre de la nunta, si cum adica ne-am costumat si am petrecut asa de bine fara el - si fara ca el sa prinda de veste! Avea vreo 4 ani pe-atunci si, desi cred ca a inteles explicatiile cum ca de ce el lipsea de la party, tot nu s-a putut abtine de la o criza de gelozie :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzulica spune:

si eu am intrebat-o pe mama acelasi lucru cand eram mica,si ca sa ma "arda",mi-a raspuns:"ce sa-ti fac,draga,daca n-ai vrut sa vii?! Erai incapatinata inca de pe vremea aia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bun raspuns
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

N-avem raspunsuri pentru toate, nu?

PS Vilma, Alex cand vedea pozele de la nunta spunea: "uite tata cu tanti"! Chiar asa m-am schimbat?
Claudia

Mergi la inceput