22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia (2)
Raspunsuri - Pagina 8
arghirmonica spune:
Kay ma bucur tare mult sa aud ca s-au adunat banutii..
Cristian fiu-meu cel mic este fan Soniuta o tot vede la Tv.si stie ca e bolnavioara...la un momentdat zice- vezi acum e bine.
Sper ca ai primit banutii si de la noi si de la o prietena.Va pupam si asteptam numai vesti bune,
Monica
kay spune:
Sibylle, iarta-ma daca stresez, dar as avea nevoie de suma stransa ca sa pot sa fac un bilant si sa stiu daca s-au strans banutii.
It multumesc
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
tin sa va anunt, ca suma stransa se bazeaza si pe promisiuni. tocmai am aflat ca niste bani nu sunt inca certi... si abia ce ma bucuram...
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
ancadragoman spune:
Cine a promis ma si nu a dat?
ce suma Oana ?
Hai nu te descuraja ca oricum o sa strangem mai mult decat ai nevoie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
kay spune:
anca, incerc sa vad ce si cum, am vb cu persoana respectiva, cica nu poate face plata fara factura... cu toate ca e facut contract de sponsorizare... nu vrea sa dea banii probabil.. cai sunt 1000, da nu vrea si pace. trebuie sa discutam, sa vedem ce si cum...
Sibylle, nu ma uita ! Eu inchid campania maine sau poimaine si tb sa numar banii .
S
dicirstea spune:
Kay, ce inseamna ca inchizi campania?? MAi raman valabile telefoanele de Romtelecom? Nu le mai poti lasa pana la Craciun, ma gandesc ca atunci e lumea mai inspirata sa faca fapte buna.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
kay spune:
Totul va ramane valabil, teledonul este pana in 10.01.09, conturile sunt deschise, dar nu mai apare la tv. Ei considera totul ok. DAR daca banii promisi nu intra, nu e ok... O sa va zic zilele urmatoare cum am aranjat !
S
alinkav spune:
Oana, ce porcarie cu promisiunile astea! Ori dai din suflet, ori nu mai dai, ce e cu asta, factura pentru un caz umanitar, oamenii astia cauta sa iasa in profit pe seama suferintei unui copilas!
Stiu ca li se scade din impozitul pe profit, dar nici chiar asa......
Va si sper ca totul se va rezolva, si sa stii ca eu nu te-am uitat, astept sfarsit de saptamana!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Happiness_4_us spune:
Anca, din pacate, mai sunt si "oameni" care se arunca in actiuni din astea, numai ptr publicitate! Dupa ce isi ating scopul, uita sa faca gestul pe care l-au promis. Din pacate, sunt si astfel de "oameni".
Pacat insa. Mare pacat!
Oana, sper sa nu fie cazul la voi si sa-si onoreze partea promisa.
ptr Sonia si ptr mamica ei puternica!
Pana la urma cum o sa faci cu laptele praf? Ai gasit solutia?
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ancadragoman spune:
Nana as avea eu cateva cuvinte pentru astfel de oameni dar sunt o doamna si Oana nu iti face griji ca se strang banutii.
Sonia cum este?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA