***SUPERDIETA 33 ***
Raspunsuri - Pagina 23
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta am computerul in bucatarie.... hainele de iarna in pod, si tigaile in beci... alina |
aaaaau alintato bine ca mi-ai adus aminte hainele mele stau scoase din masina de spalat in lighean in garaj de cateva ore si eu trebuie acum sa ma duc sa le intind
am la
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
a_alinta spune:
aida, sa stii ca te urmaresc
pe langa rufelele care le-ai uitat... eu te urmaresc peste tot,....probabil ca nu stii inca formula...dar spune-mi si mie cum poti fi atat "integra"
aidaciolac spune:
...gata rufele integra? cine?io? mai degraba perversa. Nu vezi ce imi iau de la viata? Si eu ma incapatanez ca mai vreau
hm
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
a_alinta spune:
da, tu..
tocmai ce am citit la ce sfaturi ai dat in alt topic, si am citit ceva de genul "ultimul stadiu, in care nu mai putem face nimic"....
aidaciolac spune:
oooof , pai daca macar nu pot sa imi ajut copilul , macar cu un sfat din experienta acumulata de-a lungul anilor , sa il dau cuiva care nici nu banuieste ce va urma
Din pacate multa lume da sfaturi din auzite si din ziare. Nu e rau nici asa pentru ca poti afla multe informatii si cand nu ai ce face sa te apuci sa le testezi.
Parerea mea inca de la inceput a fost ca daca ar exista un remediu naturist pentru asa ceva atunci nimeni nu ar mai baga otrava pe venele pacientilor. Si pentru ca pt noi otrava este acum apa cu sare am zis sa incerc si miraculoasele remedii naturiste ... dar nu au absolut nici un efect...
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta am computerul in bucatarie.... hainele de iarna in pod, si tigaile in beci... alina |
uite sa stii ca eu la combinatia asta nu m-am gandit , dar in loc de beci pot sa folosesc garajul
Aida
Poze cu noi
a_alinta spune:
nu stiu de ce e posibil ca asa ceva sa se intample unui copil...
nu cred ca e normal si nu inteleg rostul acestei intamplari..
ce stiu este ca tu pentru mine reprezinti "imposibilul uman"...
esti exceptionala, atat tu , cat si familia ta!!!!
si ca sa nu ma pierd iar printre vorbe... am terminat de gatit, dar mandrutza alearga pe langa mine acum, si pentru ca sincer va spun ca nu mai intru pe aici, pe la superdiata, pana dupa sarbatori, va urez de acum Sarbatori fericite ! si un An Nou Fericit si plin de sanatate!!!!
sa fiti fericite , sa aveti puterea de a accepta ceea ce se ni intampla, si de a crede ca maine va fi mai bine!!!!
pupici!!!!