Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Pai la gradinita sunt copii mici nu?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

ai idee, sunt copii institutionalizati sau sunt din familii normale si inscrisi la gradi asta din cauza de probleme auditive ? Ca sa nu ne trezim cu parintii lor nemultumiti ca au primit copiii jucarii folosite.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am strans deja jucariile, multe nici nu preau au fost folosite de copiii mei. Cred ca e o idee buna sa strangem si niste banuti pentru dulciuri. Nu stiu daca si aici sunt reguli, imi amintesc ca la una din campaniile umanitare organizate de gradinita Alexandrei mi-au cerut nu stiu ce aviz sanitar pentru dulciuri, desi erau abia cumparate dintr-un hipermarket.

Apropos de gradi, si anul acesta au organizat o activitate umanitara. O sa vorbesc joi cu doamna directoare sa ma interesez cum au procedat cu centrele primitoare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor, nu am timp sa citesc acum tot subiectul, imi trimite si mie cineva PM cu un rezumat sa stiu ce si cum?
multumesc mult de tot

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Papanash, si te imbratisez tare tare!
Esti minunata ca te gandesti sa faci un gest frumos pentru copiii uitati de lume!
Ma alatur si eu initiativei voastre, bineinteles, insa asa cum a mai fost sugerat, daca vrem sa facem un gest care sa ramana intiparit in sufletul acestor copii, cred ca mult mai indicat ar fi sa strangem bani si sa cumparam totul. Iti spun si de ce: un copil care nu are pe nimeni alaturi atunci cand se simte singur, cand e bolnavior, cand face ceva si vrea sa fie laudat, etc. un copil care in permanenta are numai lucruri deja folosite de altii, jucarii cu care s-au jucat alti copii inaintea lui in acel centru de plasament etc. va fi inmiit impresionat, daca pentru prima data in viata lui, cineva s-a gandit sa-i ofere un cadou, SPECIAL PENTRU EL, cumparat pentru el, nou nout pentru el. Cred ca i-ar acorda mai multa atentie si s-ar bucura mult mai mult de el, daca ar fi nou si nu deja folosit de altcineva. Un lucru deja folosit nu mai prezinta importanta. De multe ori, copiii sunt mult mai incantati de ambalajul jucariilor decat de jucaria propriu zisa.
Sper din suflet sa nu te superi pe mine pentru ce am scris si stiu ca nu te vei supara.
Pentru mine e totuna ce trimit catre voi: bani sau jucarii ( in cazul lor voi cumpara jucarii noi pentru ca cele de aici 1 au valoare sentimentala, si 2 nu am unde sa le transport in bagaj spre Ro). Asa ca voi putea trimite un pachet din Ro catre Buc sau oricare alta destinatie.
Sunt pe receptie in continuare si astept s avad ce veti hotari.

P.S. Mi s-a parut excelenta si ideea de a face daruri unor copii cu nevoi speciale, poate chiar jucarii special create pentru ei, care sa-i ajute in anumite directii.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Papanash, informatii despre case de copii n-am. Eu am participat indirect in ultimii doi ani la niste actiuni organizate de o societate de avocatura si stiu ca au intampinat urmatoarele probleme: continutul donatiei a trebuit "aprobat" de managementul respectivei institutii. A fost un fel de "negociere" legata de ce s-ar dori a se dona si ce aveau ei nevoie. S-a optat intr-un an pentru rechizite si in al doilea an pentru jucarii. Nu cunosc problema donatiilor second-hand, produsele respective fiind noi in cazul nostru. Legat de dulciuri, de obicei Sanepid-ul e caine, si intr-adevar e posibil sa se solicite tot felul de certificate. Problema asta o cunosc de la gradi, unde avem restrictii severe pentru pachetele de Craciun pe care le cumparam pentru copiii nostri. Ideea e ca, asa cum spun fetele cu experienta de pe aici, ar trebui stabilit unde se doreste a se face donatia si discutat pana la ultimul detaliu cu conducerea respectivei institutii, pentru a nu aparea surprize.

Eu cred ca ma reorientez spre bani, pentru ca am sondat terenul acasa si pitica mea nu mai e dispusa sa "doneze", dupa ce a dus aproape doi saci la gradinita pentru o actiune a lor (acolo s-a simtit direct implicata si a dat si cu mainile si cu picioarele).

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Nana, ideea este sa nu facem o campanie umanitara pe bani, e mai simplu si mai accesibil pentru toti sa doneze o jucarie. Facem cumva si ambalam frumos cadourile, nu le lasam desfacute. Nu ma supara ideea ta, doamne-fereste, dar campania e inceputa si nu e ok sa schimbam pe parcurs regulile, si asa avem bataie de cap cu aprobari si altele....Vezi ce greu se strang banii pentru situatii urgente, operatii ...
Eu cred ca-i vom bucura pe copilasi,o sa facem tot posibilul sa-i bucuram.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

E ok atunci. Oricum ar fi, particip si eu. Cand se va hotari o sa vad cum o sa trimit jucariile catre tine. Sper ca e ok daca o sa cumpar jucarii.
Tinem legatura.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, am reusit sa vorbesc cu persoana indicata de la dna directoare de la gradi, cea care se ocupa de campania de la gradi. Insa am vorbit foarte putin, pentru ca intre timp Bubu s-a taiat si am inchis brusc.

Nu am reusit sa aflu cum se numeste fundatia sau asociatia ei, dar ne poate ajuta prin a ne introduce in anumite sectii de la Budimex unde sunt copii sarmani sau bolnavi. De asemenea, cunoaste anumite cazuri sociale unde putem ajuta. Cam asta este ce am apucat sa vorbesc pana la accident, te rog mult sa stabilesti cu ea alte detalii (dau PM cu nr telefon). Sper sa iti fie de folos.

In plus, am facut rost de un numar de telefon al directoarei de program Crucea Rosie, ti-l trimit si pe acesta.

O alta varianta ar fi sa asociem campania DC cu campania altei fundatii, daca toata lumea este de acord. Cred ca as putea sa rezolv si asa ceva, dar sa stiu sigur ca este acceptabil.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Roxana,multumesc mult, o sa sun azi dupa ce potolesc atomicul.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

hello mamici,
am vorbit astazi cu dna recomandata de Rox, foarte amabila si draguta.
Dansa lucreaza la un centru in care sunt copii cu handicap neuropsihomotor, copii cu varsta intre 1 si 6 ani ( aprox. 23 copii), care se ocupa si de sectia de copiii asa-zise cazuri sociale internati la Budimex.Dar aici sunt copii si de varsta mai mare,pana la 18 ani.
problema este ok, in sensul ca ne faciliteaza primirea donatiilor unde vrem noi, a ramas ca ne mai auzim saptamana viitoare pentru detalii. Cu dulciurile e povestea cu legea noua, alimentatia in scoli-gradinite, care interzice introducerea in institutiile respective de dulciuri, sucuri,etc. Cu fructele e ok. Mai vorbim si despre asta cu directoarea centrului, saptamana viitoare.
In functie de cate jucarii strangem o sa decidem si daca mai mergem si in alte locuri.
mai astept si alte idei de la voi. Va multumesc mult pentru implicare. Sunt convinsa ca o sa facem bucurii copiilor !

Filme Ghighi

Mergi la inceput