Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, foarte utile sugestiile, si eu ma gandeam sa le luam ceva foarte necesar.

Am pus nr. cont pe prima pagina,va pot confirma in aceeasi zi depunerile.
am vb si pt, pungi, astept o oferta buna,din pacate multi sunt ocupati cu calendare, agende ( tipografiile) , dar am gasit pe cineva care are pe stoc si ne face oferta azi-maine pt. 100 pungi mari.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am reusit sa citesc tot, asa cum a facut Luy ar trebui sa spunem cam ce o sa donam, ca sa ne facem o idee.
Papanash citind aici, am inteles ideea locatie si cred ca pot rezolva maine....eu cred ca saptamana viitoare trebuie stranse donatiile, ca la inceputul celeilelte sa ne putem ocupa de sortat si impachtat, ajut si eu la sortat si impachetat, chiar si cu masina ,in masura in care pot sa-l iau pe Cristi cu mine, nu am cu cine sa-l las, deci am copil la purtator pt orice miscare....
Legat de fructe cred ca am putea sa le cumparam de la angroul de fructe, este pe undeva pe langa Metro Berceni, parca....fetele care stau prin Berceni poate ne spun exact....sigur ar trebui sa fie mai ieftine, dar tb sa luam cu ladita cred....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu cumpar mereu de la angroul acela legume si fructe..Da, se iau cu ladita, de acolo si intentionez sa cumpar sau sa va ajut. Dar, repet: eu inca nu inteleg care cum strange ajutoarele..Pt Budimex, pt centru...pt scoala???

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Banuiesc ca ajutoarele pentru Budimex si pentru centru se vor strange in locatia indicata de Papanash, puteti sa le etichetati de la inceput sa stim care cum sunt. Oricum va urma o operatiune de sortare si ambalare.

Pentru ajutoarele pentru scoala asteptam detalii de la Andreea, eventual o alta propunere de locatie pentru strangerea lor (chiar la scoala). Daca nu, probabil o sa ramana locatia generala, cu mentionarea destinatiei lor pe cutiile/sacii in care sunt aduse.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, eu voi fi plecata din tara de luni pana miercuri. Pot aduce lucrurile in locatie luni dimineata sau joi dupa ce ma intorc, te rog sa imi spui cum e mai bine. Banii as prefera sa ti-i dau personal sau ii pot folosi sa cumpar direct cate ceva (apropos, azi am luat pentru actiunea de la gradi cate ceva pentru Budimex, cu 120 RON am luat destule: 5 periute, 5 paste, 3 papuci, 6 ciocolate si 8 pungute de bomboane, destul de mult as spune). Pentru dulciuri am vazut cateva oferte promotionale bunicele la Carrefour (ciocolata si pungi bomboane).

Andreea, te rugam sa ne dai o indicatie despre varsta copiilor din scoala. Eu cateva haine care ar merge binisor la copii in jur de 13-14 ani. Poate ar fi bine sa stim exact ce nevoi au si sa ne organizam in functie de asta. Contam pe tine sa faci o selectie?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Rox, nu e tarziu joi.
serbarea este pe 19 decembrie. Cine doreste si poate sa participe? reamintesc ca este in sector 4, str. Covasna.Asta inseamna ca cel tarziu pe 18 trebuie sa ne intalnim sa compunem sacii cu toate cadourile.Asteptam propuneri pentru locatii (donatiile le strangem ,le sortam si apoi ambalam) unde ne putem intalni sa ambalam.
Andreea, ne poti da informatiile despre copiii de la scoala speciala 5?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Prezent, mi-a fost cam rau zilele astea si de aia nu am mai intrat sa scriu. Plus ca au fost niste probleme si acolo la scoala....adik cea care se ocupa de serbare e prea prinsa....in diverse activitati....
Deci, sunt aproximativ cam 180 copii (de asta ziceam de o selectie, insa Papanash a zis ca nu ar fi corect) cu varste intre 7 si 18 ani, insa varsta mintala a celor de 18 este undeva de 10.
Cls I - 10 elevi.
Cls II - 9
Cls III - 19
Cls IV - 23
Cls V - 26
Cls VI - 21
Cls VII - 25
Cls VIII - 18
Cls IX-X - 19
Acum referitor la locatie, dc se pot strange tot acolo ar fi super, dc iau legatura cu doamna ce se ocupa de serbare as vb sa se stranga direct la sc, dar...... e fff ocupata.
Eu sunt cam legata de maini si de picioare ca nu am carnet si nu am cum sa il las pe Cris. Acum voi imi ziceti ce tb sa fac si fac.Exceptia ziua de 12 cand tb sa ma duc sa-mi sustin raportul de cercetare.
Data serbarii cred ca va fi in jur de 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Prezent, mi-a fost cam rau zilele astea si de aia nu am mai intrat sa scriu. Plus ca au fost niste probleme si acolo la scoala....adik cea care se ocupa de serbare e prea prinsa....in diverse activitati....
Deci, sunt aproximativ cam 180 copii (de asta ziceam de o selectie, insa Papanash a zis ca nu ar fi corect) cu varste intre 7 si 18 ani, insa varsta mintala a celor de 18 este undeva de 10.
Cls I - 10 elevi.
Cls II - 9
Cls III - 19
Cls IV - 23
Cls V - 26
Cls VI - 21
Cls VII - 25
Cls VIII - 18
Cls IX-X - 19
Acum referitor la locatie, dc se pot strange tot acolo ar fi super, dc iau legatura cu doamna ce se ocupa de serbare as vb sa se stranga direct la sc, dar...... e fff ocupata.
Eu sunt cam legata de maini si de picioare ca nu am carnet si nu am cum sa il las pe Cris. Acum voi imi ziceti ce tb sa fac si fac.Exceptia ziua de 12 cand tb sa ma duc sa-mi sustin raportul de cercetare.
Data serbarii cred ca va fi in jur de 20.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Specific pentru aceasta actiune vom dona noi (fundatia mea adica) 100 de pachete pentru copii intre 7 si 14 ani, fiecare pachet in valoare de cate 200 RON. Pachetele vor contine o carte de Craciun, ciocolata, mos craciun de ciocolata, un joc, alte dulciuri.
Andreea, contacteaza-ma te rog pentru stabilirea detaliilor (va trebui sa incheiem un contract de sponsorizare pentru aceste pachete. Trebuie sa stiu de asemenea si data exacta cand trebuie sa duc pachetele direct la scoala respectiva.

Mergi la inceput

Andreea, sa vedem ce bani si jucarii strangem si cu marele ajutor de la Eliza5 o sa-i viziteze pe toti ( sper)Mosul. Adunam si hainute sau alte bunuri pentru cei mai mari, dulciuri si fructe.
Trebuie sa iei legatura cu directoarea sa stabileasca o data pentru serbare.
P.S. si eu la fel ca tine si Cecilia,n-am cu cine lasa piticul asa ca-l iau cu mine peste tot,

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Ma anuntati si pe mine cand ajungeti sa lasati pachetele ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput