Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 13
mihailescu teodora spune:
Spun si eu prezent pentru sectorul 4.Ajut la ambalat cadouri,donez banutzi pt fructe,etc,pun masina la dispozitie pentru transport etc.Doar sa se stabileasca unde strangem donatiile!
Scuze ca n-am mai intrat de mult timp:ocupatii diverse,stare fff proasta de sanatate.Dar trecem peste toate .
Eu o s-o rog pe bona sa stea cu Mihnea si sa vin singura la impachetat.
Contati pe mine.
papanash,baga si la mine un sms ceva sa stiu cand se da startul!
toti spiridusii si ma duc la nani ca sunt franta.Urmeaza o noua zi nasoala cu analize,controale!
Va imbratisez pe toate pentru sustinerea actiunii.
PS:am fost in seara asta in curtea Budimexului la inaugurarea bradului de Craciun.Dragutel!Actiunea a fost organizata de fundatia Sheherezade.S-au dat si cadouri.Ffff sumare.Sincer!
Dar mi s-a rupt inima la cata suferinta am vazut acolo,cati copii oropsiti de soarta.Am stat cu ochii in lacrimi in permanenta!
O sa le facem o mare bucurie!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana Claudia spune:
Haideti mai fetelor sa ne mobilizam odata!
Pana la urma exista 2 actiuni in sect 4 sau nu? La Budimex si la Centru?
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
elvie spune:
Intreb iarasi eu unde pot trimite jucarii? unde pot trimite bani ? dati o adresa ceva,dati un nr. de cont.Daca trimit pachet de aici ajunge in tara in doua saptamani ,deci ???? nu a ramas prea mult timp la dispozitie .
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
papanash spune:
hello mamici !
pentru locatii de strangere jucarii, astept azi 2 raspunsuri, unul pt. sector 3, in centru, altul pt. sector 4. pentru bani o sa va dau contul meu, merg azi sa iau de la banca un token sa pot confirma sumele intrate.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Elvie, tu vrei sa trimiti pachet din Australia ? In cazul asta iti trimit PM cu adresa mea, e ok asa?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana Claudia Haideti mai fetelor sa ne mobilizam odata! Pana la urma exista 2 actiuni in sect 4 sau nu? La Budimex si la Centru? Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006) |
exista 3 actiuni, centrul de copii din sectorul 4, Budimex si scoala nr. 5, actualizam datele in functie de noutati pe prima pagina la subiect.
Filme Ghighi
elvie spune:
Si pachet si bani vad eu ,in pachet as putea trimite si cateva seturi de felicitari micute ,pungi de cadouri ,etc. Trimite-mi adresa pe pm si spune-mi pt. ce categorie de varsta sa trimit,eu as prefera pt. varsta 0-5 ani daca se poate ,daca nu spune-mi tu de ce ai nevoie.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
Brigit spune:
Si eu as vrea sa particip cu toata inima.
ma scuzati de intrebare, dar scoala nr.5 care a fost propusa e cumva cea din piatza Amzei- numita Corneliu M. Popescu? Credeti-ma va rog ca acolo nu invata nici pe departe niste copii ai caror parinti nu au posibilitati.
Pentru ca eu as vrea sa ajut niste copii sarmani. Poate va interesati si mai gasiti niste centre de copii institutionalizati.
April
Happiness_4_us spune:
Nici eu nu sunt deacord sa trimitem unor copii normali ca sa zic asa.
SUnt atatia copii nevoiasi, bolnavi, etc pe care-i putem bucura cu gestul nostru!
Fara suparare!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
papanash spune:
Nu, este vorba de scoala speciala nr. 5, cea cu copii institutionalizati, cu probleme de sanatate si nu numai. Gasiti la pagina 9 postarea Andreei, ea ne-a dat detalii despre aceasta scoala.
Filme Ghighi