Redoutistele fidele La Redoute France (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

juninca era lupul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Gratarul ala il folosesc si in ziua de azi,e foarte bun.Prima data cand l-am folosit avea intr-adevar ceva ca o rugina pe el,dupa ce l-am spalat.Pe eticheta scria ca asa va fi si ca dupa primele utilizari e bine sa-l ungem cu ceva grasime inainte de depozitare.Asa am facut si cam dupa 3 utilizari n-a mai fost cazul.Arata impecabil acum si-l folosesc in mod constant.Carnea nu se lipeste deloc de el,se scoate bucata intreaga foarte usor,chiar si cand fac peste.

Pe bune,eu sunt incantata de el.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa3 spune:

off..scuze, am inteles eu aiurea
oboseala isi spune cuvantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Multumim Laura!
Poftiti de va dati cu parerea
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/18351/magazine-online/pagina/20/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Laura, banca iti da datele alea ingrosate de tine.

Fetelor, in lumina ultimului mail primit de la Sabine voi mai aveti curajul sa dati comenzi?!

de comentat

nuuu, dar acum mi-e frica ca nu voi primi comanda din 10 nov
m-am tot uitat in pagina de help si nu vad de unde le-as putea scrie email sa-i intreb de comanda asta
ma puteti ajuta va rog? merci

era sa uit, m-am distrat de numa de postarile voastre pe eva. pe softpedia nu am avut timp sa citesc, dar e deschisa pagina
ma duc la pitica

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

am descoperit: dewww.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=1&etap=4&category=2&subcategory=3" target="_blank">aici

greu o fost pana am gasit

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

M-am uitat si eu pe culinar.Fetelor,ati observat ca internautii stiu cu ce se mananca lr.ro?Ne-am cam facut treaba bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor, am o propunere de afacere: sa comandam in Franta si sa gasim o modalitate de a ne fi livrate coletele in Romania. Si in felul asta dezvoltam o afacere la nivel...national...chiar si-i sabotam pe astia de laredoute.ro.

de comentat

Mergi la inceput

Pentru asta,trebuie sa avem pe cineva acolo care sa trimita coletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Fetelor, am o propunere de afacere: sa comandam in Franta si sa gasim o modalitate de a ne fi livrate coletele in Romania. Si in felul asta dezvoltam o afacere la nivel...national...chiar si-i sabotam pe astia de laredoute.ro.

de comentat

Si mie imi trecuse prin cap varianta asta, dupa ce am citit tot aici de firma din S.U.A. care cumpara pentru tine produse de la magazine ce nu livrau international si organizatia italiana a pampersilor. Imigrantii romani se stie ca sunt foarte intreprinzatori, trebuie doar sa le lansam ideea, daca n-au prins-o deja din zbor. Asa ar deveni accesibile si Vertbaudet, 3suissses.... si tot pomelnicul postat acum cateva capitole.

Mergi la inceput