Redoutistele fidele La Redoute France (150)
Raspunsuri - Pagina 20
Brigit spune:
apropo de francize care s-au inchis, ia priviti aici:
http://www.neckermann.fr/
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
anne16 spune:
Nu stiu de ce am impresia ca suntem urmarite pas-cu-pas.
Oricum nu le place ca avem cunostinte in toate domeniile, credea ca "suntem un grup de 20 gaste" exclusiviste, niste femei mediocre care stam toata ziua la coada cratitei, sters copii la fund , barfa cat cuprinde, telenovele,etc ca nu facem altceva decat sa tocam "banii sotului care trudeste din greu".
Este genul de om care are o parere foarte buna despre el si foarte proasta despre femei
De, fiecare cu parerea lui.
kokiy spune:
In criza asta redoutista e foarte greu sa mai ai incredere in cineva ... in orice moment poate trada cineva ... multe dintre noi ne cunoastem doar virtual si nu avem de unde sa stim cine se ascunde in spatele unui nick ... cum spunea si Hakimela spionul de cele mai multe ori poate sa fie chiar langa tine ... pe contul comun n-au fost totusi cine stie ce documente secrete,dar se pare ca cei de la lr.ro sunt chiar disperati daca au ajuns la astfel de magarii ...
inchei cu un banc:
- Care-i problema, stimata doamna?
- Domnule director, am deschis un cont la banca dumneavoastra, il folosim in comun, eu si sotul meu. As dori sa scot cinci sute de dolari, dar numai din jumatatea lui. Se poate?
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 apropo de francize care s-au inchis, ia priviti aici: http://www.neckermann.fr/ Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
normal daca este criza
Franta este afectata la greu. Nu v-am spus eu acum o luna de sedintele si directivele care au venit din Franta in legatura cu Dacia? Si la cateva saptamani au inceput sa se aplice?
Eu oricum am facut stocuri asa ca o perioada nu mai cumpar haine.
Mai fac cateva cumparaturi acum pt sarbatori, pt Mos ce doresc copii si pt mine niste farduri.
Dar lupt in continuare alaturi de voi, sa reusim sa cumparam sau sa gasim calea de tranport cea mai convenabila.
kokiy spune:
Fetele din Bucuresti,sta cineva pe Sos. Alexandriei ?
Edit: am primit o oferta de la un site pe care m-am iregistrat ... hainute ptr. viitoare mamici(sau plinute asa ca mine)... par destul de dragute hainele mai ales cele de ocazii(se apropie revelionul) ... www.seraphine.fr/Scripts/prodView.asp?idproduct=691&idcategory=67&SC1=33&SC2=67&title=Robe%20bustier,%20Tenues%20de%20Soirées%20de%20Grossesse" target="_blank">Seraphine
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
CristinaT spune:
buna, am reusit si eu sa mai citesc din urma, imi pare rau ca nu mai pot scrie la subiectul asta, dar amenajarea casei m-a lasat leftera si tot nu am terminat. Am si eu parola(daca trebuie sa spun de la cine va spun, chiar daca pare ca as para!), nu am dat-o nimanui si am folosit-o doar ca sa vad ce ati comandat... Acum eu sper sa ma intelegeti, ca da ca nu pot comanda o perioada chiar nu avea rost sa mai intru pe subiect sa-mi fac sange rau.
O seara buna.
PS: Daca e nevoie de mine pentru mesaje, sau mai stiu eu ce, stiu fetele de unde sa ma ia.
kokiy, era cineva care lucra pe sos Alexandrei si avea chiar si masina de marfa.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
medeeam spune:
cumpar de pe .fr de mai bine de 1 an,afland de ei absolut intamplator de la VOI.cautam cu totul altceva pe DC.
si nu voi cumpara de pe .ro NICIODATA!!
in primul rand pentru ca au niste preturi absolut"nesimtite"
in al doilea rand pentru ca asa zisa asta afacere este cooordonata de niste indivizi"de mare calitate"umana!
problema lor este ca suntem din ce in ce mai multe "gaste" si avem ceva de spus.Voi,cele care sunteti atat de active pe site!
la cate vizualizari are acest subiect cred si eu ca nu le convine!
aaa...si ati vazut?..ei nu exista in lista de francize de pe .fr!