Redoutistele fidele La Redoute France (150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Eu nu am primit parola, de aceea nici nu am cerut-o, sa nu fiu banuita de intentii rele. Parerea mea este, ca avand in vedere ca parola o aveau doar fete care se stiau de mult si care cred ca aveau acelasi scop, nu cred ca avea rost sa tradeze. Mai repede cred ca cineva v-a spart parola din 2 motive: 1 sa afle ce pune-ti voi la cale, 2 sa bage raca, ceea ce se pare ca au reusit catusi de putin. Eu nu o sa cer parola la noul cont, dar sper ca, daca gasiti o modalitate de a cumpara din franta sau din alta parte sa imi spune-ti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Fetelor, stiati de www.babypoint.ro ?

Eu abia am intrat sa vad despre ce este vorba. Mi l-a recomandat cineva, care cumpara de aici lapte si borcanele cu mancare mult mai ieftine decat orice ieftinatura din Metro.

Exemplu> Humana lapte 3 in Metro e in jur de 550.000 cutia, la farmaciile de cartier 570.000, la alea brand (SensiBlu etc) chiat in jur de 700.000. Aici acelasi produs este in jur de 9 euro.

N-am apucat sa-l studiez bine....

Voi il stiti?
Ati comandat?
Il recomandati?
Am inteles ca produsele vin din Germania cu Atlassibul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Am primit si eu azi comanda din 4.Mai am 2 pe drum si gata,deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hakimela

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

So, am desfacut punga si imi vine sa plang de draci: www.laredoute.fr/vente-sac-laura-clement.aspx?productid=324148094&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank"> poseta Laura Clement, pe care v-ati luat-o toate pe negru, eu am luat-o pe taupe... gandindu-ma ca e o culoare destul de ok, mai ales ca mi-am luat in vara haine de culoarea asta, si e draguta. Ei bine, conform listei de culori, poseta ar trebui sa fie una din astea: banane, vert olive, vert kaki, terre d’ombre, Isabelle (chevaux), queue-de-vache clair E un cacaniu, care nu imi place defel, insa e foarte trendy ... din cate am mai vazut pe strada. Miroase a piele si a mucegai

In rest, sacul fourre-tout pare ok, nu l-am scos din punga, iar www.laredoute.fr/vente-t-shirt-raye-a-capuche.aspx?productid=324136966&documentid=359508&single=false&categoryid=44624702" target="_blank">tricoul vert-gris e mai mult decat frumos: bumbac moale, culori placute. Lovely. L-am luat cu cat e acum pe site-ul francez, adica 5 EUR.

Christina

Daca decizi sa vinzi poseta cacanie, ai cumparator! Se asorteaza cu cizmele mele cacanii, luate din impuls, dar care acum imi plac...

ce culoare e aia? as fi curioasa s-o vad si eu

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Clau, e un soi de mustar, cu tenta de verde sau maro, dupa caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Fetelor, stiati de www.babypoint.ro ?

e o tipa din germania. un site micut, business privat.

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Anne, link-ul cu toate magazinele: http://www.netoo.com/69_Vetements_et_Pret-a-Porter.html

Octopusu, spartul de conturi Yahoo e mai mult legenda urbana, nu e atat de usor pe cat se crede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Nu cred ca e greu sa spuneti aici cui ati dat parola ... eu o am de la April ...stiu ca sunt rea,dar sunt curioasa daca felicici o avea

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Stai linistita draga, nu o aveam.

Si am rugamintea sa nu ma mai tot pomeniti la acest subiect punand pe seama mea afirmatii pe care nu le-am facut niciodata. Nu ati inteles ce am vrut eu sa spun in postarea care a fost interpretata in fel si chip si cu regret va spun ca am senzatia ca nici nu aveti resursele necesare pentru a intelege asa ca nu ma mai obosesc sa va explic.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Nu cred ca e greu sa spuneti aici cui ati dat parola ... eu o am de la April ...stiu ca sunt rea,dar sunt curioasa daca felicici o avea

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Stai linistita draga, nu o aveam.

Si am rugamintea sa nu ma mai tot pomeniti la acest subiect punand pe seama mea afirmatii pe care nu le-am facut niciodata. Nu ati inteles ce am vrut eu sa spun in postarea care a fost interpretata in fel si chip si cu regret va spun ca am senzatia ca nici nu aveti resursele necesare pentru a intelege asa ca nu ma mai obosesc sa va explic.

Lorena(19.12.2007)

Da' ce te face sa crezi ca "adevarul" e de partea ta,ca sa nu ma exprim altfel,ca te-ar deranja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hakimela

Clau, e un soi de mustar, cu tenta de verde sau maro, dupa caz.

... dupa cum ziceam... culoarea queue-de-vache = coada de vaca... whatever that means

Mergi la inceput