Mama la peste 36 de ani?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Denisa draga,
cu convingerea sotului este poate si o chestie de conjunctura. Sa-ti povestesc despre nasii Francescai. Ei au un baietel de aproape 10 ani (face in octombrie). Pina acum i-am tot batut la cap cu cel de-al doilea copil, ei au tot spus ca unul ajunge si ca vor sa ii poata oferi totul acestui copil, ca prima sarcina a fost cu probleme etc (motive peste care daca vrei cu adevarat treci). De cind o am pe Francesca au inceput incet-incet sa-si schimbe optica. Sint innebuniti dupa fetita mea, merg si zilnic sa o vada (puiul este acum la mama in Ro, ei sint din Ro). Acum sint deja in faza in care incearca sa mai faca un bebelas (o fetita vor ei, dar sint sigura ca orice va fi va fi binevenit). Nasa Francescai a mai incercat acum ceva vreme sa il lamureasca pe sotul ei sa-i daruiasca un fratior sau o surioara copilului, dar nasul nici nu a vrut sa auda. Ca acum citeva zile sa-i spuna: "Nevasta, imi pare rau ca nu m-am lasat convins atunci cind ai spus ca mai vrei unul".
Succes la convins sotul!

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by rcamelia

Eu am 35 ani, un baiat care face 9 ani in octombrie si imi doresc f. mult sa mai am un copil. Problema mea este ca ar fi a 3-a cezariana si nu am reusit inca sa imi conving sotul(se teme pt. mine, cu toate ca medicul mi-a dat "verde"). Se pare ca majoritatea barbatilor sunt multumiti cu un copil.
Asa ca, Denisa, nu renunta - convinge-l si s-auzim de bb!

Camelia,
Doctorul meu spune ca 4 cezariene e maxim(chiar stiu pe cineva cu 4 si e totul in regula)asa ca eu iti doresc bafta la convins sotul!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Denisa,

eu am nascut al treilea copil la aproape 36 de ani. Nu pot spune ca nu am avut teama.

Al treilea copil a fost un fucs cum spune Andrei(baiatul) dar un fucs atit de dulce

Crede-ma ca noi nu ne-am gindit nici o clipa ca am putea sa avem inca un copil tinind cont de virsta noastra dar si de virstele copiilor si totusi ...uitindu-ma acum in urma si amintindu-mi de reactia fiicei mele Andra zimbesc si simt ca sintem o familie fericita.

Sotul meu este topit dupa copii si incearca saracul atit cit ii sta in putere sa isi imparta timpul si sa fie cu ei cit mai mult posibil.

Daca tu simti ceea ce ne spui atunci mergi inainte cu simtamintele si sigur nu vei da gres.Si eu am fost singura la parinti si nici o clipa nu m-am gindit ca voi avea doar 1 copil...nu 3 dar asta esi sint tare fericita.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

Denisa.... ce-are coada vacii cu stam... primariei? Eu fac 36 in octombrie, am un baiat de 7 ani si inca un copil pe drum ...care trebuie sa se nasca prin ianuarie-februarie.
36 de ani nu este o varsta la care sa te consideri depasita pentru facut copii.... daca ziceai 50 mai intelegeam. Asa ca.... ce mai astepti?

PS: barbatii nu sunt niciodata pregatiti sa aiba un copil.... pana se vad cu el in brate si inainte de a-si vedea odorul, i-as obliga sa-si puna pampersi...

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 16 saptamani si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu la anul implinesc 35 de ani si vreau neaparat al doilea bb.La mine este mai greu pt ca primul(Simona are un an si 10 luni)bb este obtinut prin FIV si sunt decisa sa-l fac si pe al doliea indiferent cat va costa.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Dragele mele,
Hai sa va povestesc ultima poanta legata de subiectul de fata!
Am inceput lupta...stiti voi cu picatura chinezeasca!
Aseara stateam cu sotul meu Vlad la un pahar de vorba...si ii spuneam ca peste 2 luni implinesc 36 de ani...iar el obisnuit sa-i spun din timp cam ce mi-ar trece prin capsor sa primesc in dar de ziua mea...de data asta raspunsul meu l-a dezarmat!
I-am spus : imi doresc in dar o vizita la medicul meu ginecolog sa-mi scot steriletul..si apoi la treaba! S-a uitat ciudat la mine, dar parca spre deosebire de alte dati nu a mai negat asa cu vehementa aparitia celui de-al doilea copil!
Dar nu ma las...picatura chinezesca e nimic pe langa perseverenta mea!
Pupici dulcipentru voi toate!

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

Draga mea, cred ca o idee buna ar fi sa apesi putin exact pe pedala altruismului, si sa-i subliniezi sotului tau cit de important este pentru micul Alecu (parca asa i-ai spus tu, nu?) sa aiba un frate sau o sora alaturi de acum si pina mult mai tirziu. Am inteles ca insusi sotul tau este un bun exemplu - are o sora cu care are o relatie foarte frumoasa - asa ca de ce sa-i rapeasca fiului sau sansa asta? Sint copii singuri la parinti care si la virste coapte le reproseaza parintilor ca au fost egoisti in tinerete si nu le-au oferit un frate (sotul meu e unul dintre ei). Eu mai am doi frati (un frate si o sora) si imi este atit de bine sa stiu ca exista! Drept pentru care, asa coapta cum ma aflu (mai am un pic si cad si eu de pe craca - 35 de anisori) mai am cam doua luni pina sa-i aduc acasa fetitei mele de trei ani, Iulia, o Anastasie mica, o surioara pe care s-o iubeasca si care s-o iubeasca si cu care sa imparta totul. Cit despre ce o sa le oferim: multa dragoste si multa munca, pentru ca prezenta copilului, si nu "programarea" lui, zimbetul sau lacrimile lui sint cele care te motiveaza sa faci mai mult ca sa ii poti oferi mai mult. Ei sint cei care te imping inainte si merita fiecare efort.
Succes si sa auzim o veste buna in curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

bunica mea a nascut ultimul copil la 47 de ani si slava naturii ultimul nascut este acum cel mai sanatos unchi al meu.

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Denisa draga, daca iti doresti atat de mult inca un copil nu sta pe ganduri. Te inteleg perfect. Nu te gandi la varsta, cunosc multe femei care u facut copii la varste mai inaintate. Da-i inainte.

Crinuta

Mergi la inceput