Exista si astfel de politicieni
....care te impresioneaza pana la www.ciutacu.ro/articol/scula-de-politician-scula-de-interviu/" target="_blank">lacrimi
Alina
Raspunsuri
gabriella1 spune:
Dumnezeu sa-i odihneasca !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Dumnezeu sa-i odihneasca ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Pe cine "sa-i"odihneasca?
In general nu prea urmaresc interviuri cu politicieni dar omul asta(omul nu politicianul)chiar m.-a impresionat!
Cineva spunea ca ar putea fi un fel de Obama al Romaniei?Ce parere avetzi de aceasta afirmatzie cei ce va pricepetzi la politica?
Dana
absoluta spune:
Mda, am ramas fara cuvinte. Habar nu aveam de aceasta drama si credeti-ma citesc multa presa. Cand s-a intamplat? Acum cati ani?!
absoluta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Pe cine "sa-i"odihneasca? In general nu prea urmaresc interviuri cu politicieni dar omul asta(omul nu politicianul)chiar m.-a impresionat! Cineva spunea ca ar putea fi un fel de Obama al Romaniei?Ce parere avetzi de aceasta afirmatzie cei ce va pricepetzi la politica? Dana |
N-ai citit cu atentie.....sotia lui era gravida....
andacos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui absoluta
N-ai citit cu atentie.....sotia lui era gravida.... |
Chiar voiam sa corectez ca apoi am realizat ce a vrut sa spuna Gabriela!
Dana
marius spune:
Sursa este de incredere dar pt. a sustine un adevar uman si absolut obisnuit:
"Aura Antonescu nu era gravida cand a murit, ci macinata de un cancer generalizat, declansat la nasterea Irinei, in 2001, fara nici o legatura aparenta cu sarcina si nasterea. Au facut tot ce a fost omeneste posibil, de la medici straluciti pana la naturiste. Nimic n-a salvat-o, iar cand nu a mai suportat durerile, s-a aruncat pe fereastra, de la etajul 5. Era iulie 2004. Suferea enorm, nici un medicament nu-si mai facea efectul, nu se mai ridicase din pat de un an. Cu ultimele puteri, in zori, s-a tarat la geam si a zburat la Dumnezeu. Copilul despre care vorbeste Crin in interviu s-a nascut inaintea Irinei, in 1996, cu malformatii grave ale inimii, si a trait 2 saptamani. Asta este povestea adevarata a familiei Antonescu, si as vrea, in memoria Aurei, macar sa apara corect in uimirile de pe forum.Evident Irina si Crin merita macar discutii adevarate, daca nu se poate discretie. Aura a nascut prima fetita, la care a plecat si ea mai apoi. Ne-am plimbat toata vara aia burtile pe faleza. Doamne, uneori mi-e asa dor de ea... "
Pentru conformitate am consemnat eu. Nu raspund intrebarilor. Am fost doar un mesager.
Va multumesc.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Rufus spune:
Nu-mi place Crin Antonescu, ca politician. Drama familiei sale, deci si a sa, este o incercare pe care multi nu o cunoastem si nu stim daca putem trece peste asa ceva intregi la cap. Am toata compasiunea pentru omul Crin Antonescu, dar nu cred ca subiectul trebuie amestecat cu politica. Nu stiu de ce Dumnezeu le-a hotarat o asa soarta, lui, dar mai ales fetei sale. Stiu ca, la un moment dat, drama lor a fost subiect de discutie intre adversari politici. De toata jena...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Amonar spune:
Ce are de-a face faptul ca e politician cu faptul ca a trecut printr-o tragedie? Eu nu inteleg titlul topicului...Daca nu trecea prin tragedia asta nu mai era un politician bun? Sau nu asta vrei sa spui?
desprecopii spune:
Eu cred ca este vorba despre un tata si nu despre un politician. Sunt asa de multi tatici care supravietuiesc unor drame in familie incat nu cred ca este singurul din Romania. Ca sa nu mai vorbim despre cate FEMEI sunt eroine in familii din Romania.
Si pe forumul nostru avem unii!
Va rog - nu manipulati opinia publica mai ales in preajma alegerilor. Mai ales din acest motiv, politicienii devin brusc si foarte vorbareti.
Compasiunea mea fata de drama dlui Antonescu insa drama lui nu innobileaza partidul din care face parte si nici nu este un motiv sa votam (in stil Isaura) pentru asta.
(si mai ales cu link de pe blogul personajului Ciutacu ...si colac peste pupaza in conversatie cu megajurnalista Jucan)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
DidiAlex spune:
Sincer, nu am vrut sa manipulez pe nimeni....nici nu mi-a trecut prin minte asa ceva si nici nu am timp si chef de manipulari pe net ....Si la urma urmei, pe cine sa manipulez? Cati de pe forum sunt din colegiul unde candideaza Crin Antonescu?
Despre drama lui Crin Antonescu stiam, si nici intr-un caz nu am vrut sa o readuc in discutie atunci cand am dat link-ul....Altul a fost motivul....cine a inteles, foarte bine, cine nu....noroc bun!
Citat: |
citat din mesajul lui Amonar Ce are de-a face faptul ca e politician cu faptul ca a trecut printr-o tragedie? |
Nu are nimic de-a face una cu alta.....in schimb, modul de gandire al unui om, filozofia lui de viata, felul cum vorbeste despre anumite lucruri au mult de-a face cu faptul ca este si politician...Poate nu la noi, unde inca se face politica de golden blitz, dar in alta parte asa este!
-----------------------
Iar faptul ca o parte din interviu a aparut pe blogul lui Ciutacu este egal fix cu zero barat! Ce relevanta are acest lucru in cazul de fata? Interviul m-ar fi impresionat si daca aparea pe DC, sau pe Supereva, sau oriunde....La fel si cu cea care i-a adresat intrebarile...ce importanta are cine l-a intervievat? Unii nu vad padurea din cauza copacilor....
Alina