Mamici ian-feb 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Scuffy spune:

numai fetite pe aici prin ian-feb... si eu tot fata am.
si acum o intrebare pt. fetele din Buc. eu acum sunt in america dar s-ar putea sa ma intorc in octombrie in tara si as avea nevoie de un doctor bun ginecolog, ca sunt taaaare fricoasa si sperieciosa, sunt la prima nastere... va rog mult,
scuffy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Scuffy,
Vezi ca exista doua forumuri: Liste medici si Nasterea la Municipal unde gasesti a gramada de nume si recomandari pentru medicii cunoscuti de diverse gravidute sau mamici. Poti sa-ti faci o idee acolo.
Vad ca la Spitalul Municipal sunt foarte multi medici recomandati cu caldura de pacientele lor. Sfatul meu este insa sa-ti gasesti unul care are cabinet particular pentru consultatii, asa vei scapa de asteptare si conditii poate nu asa de bune (cum sunt in spitale).
Succes!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragi gravidute,

Iata ca incepem o noua saptamana de munca, dar de data aceasta, eu pot sa ma mandresc mai bine cu burtica ptr ca deja mi-am cumparat haine speciale de gravida. Mi-am luat o salopata de la Cocor si o pereche de pantaloni speciali, pusi partial pe elastic, de la magazinul de Sf. Gheorghe. Intr-adevar, asa cum zicea si Adriana, la Sf Gheorghe, in afara de pantaloni, nu prea ai ce alege si mi s-au parut si destul de scumpe.
Oricum, eu acum sunt putin mai linistita fiindca am in sfarsit cu ce sa ma imbrac, ca pana acum eram taaaaare disperata ca nu ma mai incapea nimic.
Bebe al meu este tare jucaus, sare din cand in cand si pe vezica, dar pe mine oricum ma incanta fiecare miscare a lui.
va pupicesc si astept vesti de la voi,

Andra- sapt 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Dragi burtici,
Si eu sunt in al noua-lea cer. De ce oare?
1) Lunea trecuta am fost la eco- a doua parere. Dr.-ta a spus ca are 19 sapt, dupa aparat, iar dupa data ultimului ciclu, 18 si 6 zile. A spus ca bebe arata f. bine si e in grafic ( am rugat-o sa nu-mi spuna ce e, baietel sau fetita, si nu mi-a spus ). Ne-a si pozat !!!
2) Joi am fost si mi-am testat anticorpii la 5 luni (Rh -), iar dragii de ei sunt absenti cu desavirsire si-i rog ca nici la 7 luni sa nu ne deranjeze cu prezenta lor.
3) Vineri am fost la gineco ( si el are eco) care mi-a confirmat ca totul e O.K. si mi-a spus sa iau in continuare prenatale,iar pentru lipsa mea de Ca, daca nu maninc brinza de vaci pot lua fara grija Ca lactic, ca doar Ca injectabil provoaca contractii.
4) Al meu sot imi freaca burtica si-i spune Helloo!, iar al meu pusti isi freaca capusorul de burtica mea ciufulindu-si parul.
In speranta ca si voi si bb-ii sunteti "in parametrii", plecam sa "zburdam" voiosi printre hirtoagele de la servici.
Misuca si bb-19 sapt si 6 zile - ajungem la juma...
Ps Apropo, sunt la slujba, stau la birou, pe scaun, in fata calculatorului, iar pestisorul meu mai face cite o tumba, iar eu zimbesc, ca la un secret stiut doar de mine si bb. Nu-i minumat ???

Mergi la inceput

Dragi gravidute mai cu experienta,
Cum se simt miscarile copilului la inceput? Eu sunt deja in 18 saptamani si nu mi-am dat inca seama daca a miscat. Sunt atat de nerabdatoare sa-l simt!!!!!!!!!!! Poate-mi spuneti si mie cum a fost pt. voi prima data.
Multumesc mult!
Adriana in 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Adriana, bebelucul il simti ca pe un pestisor care se misca, la inceput.
La prima sarcina am simtit bb pe la 19 saptamani.
Acum,la a doua sarcina, am inceput sa-l simt pe la 15 saptamani si ceva. Nu-mi venea sa cred ca pot sa-l simt asa de devreme.

Saptamana viitoare o sa merg la control. O sa-l rog pe doctor sa-mi spuna daca se vede sexul copilului( aici nu prea se baga sa-ti spuna repede sexulde frica sa nu te dezamageasca) si sa discutam despre plecarea mea acasa.
Initial am zis ca voi naste aici(Japonia), dar mi-e tare frica pentru ca au sistemul asta idiot- te urmareste un doctor pe perioada sarcinii si cand e sa nasti te trezesti ca te asista doctorul de garda. Doctorul meu stie engleza, dar daca voi naste cu cine stie ce ciudat care nu vorbeste deloc engleza ce ma fac? Asa ca m-am gandit foarte bine si o sa-mi fac bagajele si luna urmatoare o sa aterizez in Ro. Prefer sa fiu printre cei care ma inteleg foarte bine, chiar daca sistemul in Ro lasa mult de dorit.

Scuffy, sfatul meu e sa cauti un doctor nu foarte renumit, ca sa poata sa fie alaturi de tine la nastere, iar doctorul sa nu fie foarte batran. Chiar acum incep sa studiez si eu problema pentru ca sunt hotarata sa nasc in Ro. La mine e putin mai complicat pentru ca stau langa Bucuresti, in Buftea, si o sa-mi fie greu cu transportul la spital.

Pupici la mamici si burtici!
Mihaela(17 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Draga Adriana,
Eu mi-am simtit amindoi copii, prima data, ca un filfiit de aripi, parca aveam in burtica un fluturas. Nici eu n-am realizat acea senzatie de mingiere in interior, din prima-la Stef, dar cu certitudine la cel de-al doilea am stiut ce e. Dar n-ai grija, cind creste va incepe sa te bocane la propriu, de spui ca joaca fotbal. Cred ca prin luna a 7-a incepi sa vezi cum burta ta o ia intr-o parte dupa miscarile bb-ului, si-atunci sa vezi mirarea si bucuria din ochii sotului tau ...
burtici, Misuca, Stef(4,1/2ani) si bb, azi de 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mamicilor, am nevoie sa va exprimati opinia in sondajul de mai jos:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13460
Va rog sa participati. Va multumesc.
Vilma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Mai burticute,
azi chiar nu mai scrie nimeni?!?!
Ce mai faceti, ce mai fac burticile si locatarii din ele?!?! Ce s-a intamplat v-ati lenevit fiindca sunteti mai gravidoase decat acum ceva timp???!!!
Ei as, glumeam cu voi, dar vroiam sa mai aflu chestii despre voi si despre colocatarii vostri.

Pupici,

Andra

Mergi la inceput

Salutare Andra si celorlalte mamici de ian-feb!!!
Din pacate eu nu am internet la servici. Doar acasa, dupa-amiaza pot scrie. Oricum, pe drum, spre casa ard de nerabdare sa ajung pe internet sa vad ce s-a mai discutat.
Asa ca iata-ma-s!
Ce sa mai fac si eu... de la foarte bine in sus, cu burtica mititica, rotunjoara ca o gogosica!
Imi spunea o prietena, acum vreo doua luni, cand eu aveam doar 10 saptamani si mi-era o greata de as fi batut pe cineva zilnic, imi spunea ca ii este tare dor de perioada cand era insarcinata. Atunci nu o prea intelegeam , credeam ca are o doaga sarita. Dar acum, cand imi este din ce in ce mai bine si sunt asa de mandra de burtica mea, o inteleg perfect.
Este perioada cand toata lumea te alinta, te dragaleste, te ocroteste si se uita cu blandete la burticuta. Este atat de placut sa vezi privirile oamenilor pe strada sau in autobuz. Si imi plac atat de mult hainutele de gravida. Pacat ca nu prea mai ai ce face cu ele dupa... Sau le ti pentru bb II!!!
V-am pupat si la mai mare...burtica!
Adriana in 18 saptamani

Mergi la inceput