Mamici ian-feb 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
Andra28 spune:
Ce mai faceti burticute?
Azi m-am trezit sa plec la serviciu si taaaare as mai fi lenevit. Am constatat ca devin din ce in ce mai lenesa. Si voua vi se intampla asta? Mai am si un musafir pe cap pentru vreo trei zile si mi-e tare greu.
Aseara am petrecut o jumatate de ora minunata fiindca stateam in sufragerie pe canapea si cu picioarele pe un scaun si comunicam cu bb al meu: eu tineam mana pe burtica, iar el facea tumbe. A fost minunat!!!
Scufy, ai grija ca eu stiam ca acest calciu de sinteza(din pastile) predispune la contractii. Mai bine bea mult laptic si mananca branza si iaurt.
In ceea ce priveste imbracatul, eu port cand haine largi, cand mulate, acestea din urma le pun ijn special cand simt nevoia sa ma mandresc si mai mult cu burtica mea.Ma gandesc insa, ca nu ne va fi prea usor la iarna, cu sapte cojoace pe noi.
Haideti, scrieti, nu va leneviti ca mine!!!!!
Va pupicesc,
Andra- sapt 19
georgy spune:
Buna fetelor,
Merci Dienuca, aveam nevoie sa aud ceva bun despre sumamed. Am constattat ca parerile sunt impartite, deci...vom vedea.
Ati mai aflat careva ce sex are copilul?
Apropos, voi ce faceti cu viata voastra sexuala, este ca inainte? Este permisa, fara restrictii? Sperma face rau? Stiu ca n avem voie sa facem spalaturi vaginale, deci? Nu stiu daca este un subiect pe placul voastru dar as vrea sa stiu...
Pupici,
Georgy
Misa spune:
Dragi burtici,
Apropo de cum vom naste, ca momentul il stim cu aproximatie.Eu primul copil l-am nascut inante cu o luna, imi doream sa nasc normal si... la 3 noaptea nimeni nu se gindea la cezariana. L-am nascut relativ usor, iar dr. nu mi-a facut decit o injectie de dilatare. Durerile sunt naspa, dar le uiti repede. Avantaje - La o 1/2h m-am dus sa-mi vad bb, care era cel mai frumos copil din maternitate si asa a ramas si acum; dupa 1 sapt. faceam dragoste cu al meu sot si-a fost ca si cind nu nascusem vreodata, atita ca p... era cheala (Sa mai zica careva ca abstinenta trebuie sa tina 1 luna dupa...). Eu va povestesc cum a fost la mine, dar in maternitate erau multe tipe "cusute", din cauza ca bb era prea capos,ca n-a iesit in pozitia care trebuia...etc, si am colege care au fost cusute,la una nu s-a prins taietura si au mai cusut o data pe viu. N-as vrea sa fi fost in pielea lor...Acum n-am de ales, nu ma lasa al meu sot sa nasc natural: argumente- "nu mai ai 29 de ani "(am aproape 34), "ai vazut cum e", si mi-e si mie cam teama de cusaturi in cele locuri..., dar n-am vorbit inca cu gineco meu de toate aceste aspecte.
Nu stiu daca ma repet au ba, eu iau prenatale, si-o tableta de Ca (500 mg/zi,-caci nu pap brinza de veci)- desi matusa mea mi-a zis ca pina la 6 luni sa nu i-au Ca, mai am doar 4 pastile si cred ca n-o sa mai iau (desi Ca mi-a iesit mic- 8 (normal e 10)), iar mai nou din cauza ca sunt putin anemica, ea mi-a dat "FE Haussman"(40 pic/zi). Si dupa Fe, am o pofta de mincare nebuna..., si maninc cumplit de amestecat, salata de ardei capia, apoi un iaurtel, apoi o 1/2 de ciocolata, apoi niste suculet,... papa fata multa carnita si s-a ingrasat de la 48(la 1,62 m) la 53,1/2 kg, dar eu n-am fost niciodata grasa, asa ca stau calma.Doar ca incep sa ma misc ca un pinguin.Cind ma stric la burta iau un Smecta si-mi trece, iar cind ma dor ligamentele (sub burta), iau No-spa. Si cred ca ajunge...
Misuca si bb de 18 sapt
ps. Nu mi-ati raspuns. MAI FUMEAZA CAREVA? Sau sunt unica de pe planeta pamint cu acest URIT viciu?
Lidia spune:
Hei burtoaselor.... ca burtici nu ne vom mai numi mult timp.... cum va mai merge?
Eu.... OK... maine ma duc iar la dr. sa vedem cum sta cerclajul pe col.... (facut acum 2 saptamani). Incerc sa nu fiu paranoica (ie: la fiecare intepatura pe undeva pe acolo sa ma ingrijorez ca ce se intampla oare....) dar nu intotdeauna reusesc. De asemena, din motiv de cerclaj si din cauza faptului ca trebuie sa evit miscarile bruste si efortul, am devenit un fel de pinguin care se misca cu grija, usurel, usurel sa nu se sparga!
Astept cu nerbdare eco de morfologie fetala de peste 2-3 saptamani... am posibilitatea sa ma duc sa fac una 3D (http://www.standupgirl.com/inside/3dultrasound/index.html) dar.... e cam scumpa, mai bine cumpar carut cu banii aia....
In rest, nimic nou....
Sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 16 saptamani si-un pic
Scuffy spune:
elena: nu se poate ca pre-natalele tale sa aiba 1 mg Ca/tableta. poate 100. ale mele au 200 mg/tableta si stiu ca in timpul sarcinii trebuie sa mananci 1.200-1.500 mg Ca (din mancare).
andra 28: si mie mi-a zis doctoul sa nu iau calciu sub nici o forma, chiar nu intelegeam de ce, adica imi prescria cu mai multa usurinta niste pastile de dureri de cap sau somnifere iar la calciu era total impotriva... mi-a spus ca nu se asimileaza oricum si ca fac pietre la rinichi. oricum mai iau cand si cand pt. arsuri la stomac niste calciu carbonat (Tums- pt. fetele din US).
da, intre timp s-a mai aflat sexul la un bebe, a mea va fi fetita, ma bucur f. tare ca asta imi si doream, cu toate ca viata de baiat e mult mai usoara. poate din egoism....
voi v-ati gandit la nume? vreau si eu idei, am gasit un site dar e insuficient...
despre spalaturi vaginale, stiu ca nu e voie, cele cu irigator ma refer. dar asa sa te speli cu dusul (nu inauntru) e ok. sperma n-am auzit niciodata sa faca rau, dimpotriva, furnizeaza calciu (pare??). iar daca ai o sarcina fara probleme si complicatii stiu ca sexul e permis mult si bine. la mine e chiar mai activ ca inainte, de vreo luna. numai ca sunt tare obosita, am avut mari insomnii( de dinainte de a ramane gravida), si acum de vreo 5 nopti reusesc sa dorm si eu, vai ce bine este... mi-e frica sa nu se termine si sa incep din nou sa fiu cucuvea la miezul noptii. nu dorm eu 8 ore pe noapte, cred ca dorm vreo 6-7, dar oricum e bine, in timpul zilei nu dorm deloc (voi??), si visez urat, am cosmaruri (ca ma inseala logodnicul...), ca se intampla ceva cu familia mea din RO, si ma trezesc des in timpul noptii si dimineata f. obosita si cu dureri de cap, dar imi trece dupa cafea. asta e cu mine...
Misa: noi nu fumam, dar stiu ca e foarte grav sa fumezi in timpul sarcinii. sper ca nu o faci.
numai bine,
scuffy
Lidia spune:
quote:
Originally posted by Scuffy
Lidia: cat este o eco tri-dimesionala in canada?
Vezi aici: http://www.uc-baby.com/
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
mama de Dan Andrei (7 ani) si mitzi mic pe drum - 16 saptamani si-un pic
Helen spune:
Ce mai faceti fetelor? Azi nu sunteti deloc vorbarete!
Vreau sa va spun si eu o veste buna : dupa mai bine de 7 saptamani nu mai am scurgerile acelea maronii...( de fapt de vreo 4 zile au disparut)!
Lili tu l-ai simtit pe bb miscandu-se? dar asa ca sa fi sigura ca asta e?
va pup
Helen - sapt 18
Andra28 spune:
Hello burtici,
Draga Helen ma bucur tare ptr tine si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine de acum inainte.
Eu sunt bine, am inceput sa il simt din ce in ce mai bine pe bebe si mai ales seara cand sunt relaxata , pe canapea sau chiar intinsa in pat.Astazi l-am simtit de cateva ori chiar si la servici in timp ce stateam pe scaun la calculator. Mai rau e cu caldura asta care nu se mai termina!!!! Sper totusi sa plec din Bucuresti in week-end si atunci o sa fie mai bine.Voi cum va descurcati cu caldurile????
Pupice pe burtice si week-end placut va spune
Andra- sapt. 19
Elena I. spune:
Si eu vreau sa miste, dar e prea devreme!
La voi cind a miscat prima data?
Azi am cumparat primele lucrusoare pentru copilul meu: o pereche de sosetele, de papusa, parca si niste chilotei de plastic pentru pisaciosi. Probabil ca sint lucruri mai importante de cumparat pentru pregatirea nasterii, dar nu m-am putut abtine.
16 sapt.
E.