Mamici ian-feb 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Lia70 spune:
Draga Adriana,
multumesc mult pentru incurajare. Faptul ca sunteti alaturi de mine in clipele astea imi usureaza durerea. Nu-mi vine sa cred ca trec prin asa ceva. Si nici nu am mai auzit de asemenea caz.
Dupa-amiaza merg la o dr., o cunostinta, care vrea sa ma vada neaparat si la ecograf. Asa ca maine o sa am noutati.
Alina, site-ul este bun si-ti multumesc. Am gasit ceea ce ma interesa si m-am mai linistit. Totusi,...
Stiti, imi e tare greu. Copilasul e bucuria mea, lumina mea, e viata mea, viitorul meu. Cand bunul Dumnezeu mi l-a trimis, am stiut ca a venit soarele si pe strada mea. El ma tine in viata si pentru el zambesc in fiecare zi si am puterea sa merg mai departe.
Va multumesc tuturor fetelor si va rog sa iertati o burtica disperata.
Lia
lili spune:
Draga Lia,
Nu te ingrijora... karina ( da o cautare dupa nume ) a trecut prin ce treci tu acum.. si are un baietel superb...Eventual scriei ei caci iti va raspunde cu siguranta..
Eu cred ca ar trebuii sa faci o eco de morfologie ( daca esti din Bucuresti iti recomand sa mergi la dr. Pop..... caci nu toti dr,. interpreteaza bine eco....)
Stai linistita...
lili si bb baietel din burtica 20 saptamani
Coryydo spune:
Buna dimineata tuturor!
ramona, bine ai revenit - am inceput sa ne ingrijoram din cauza ta! Iti doresc si eu casa de piatra, multa fericire si un bb sanatos si vesel! Ai facut multe in trei saptamani, nu gluma!!!!!
Lia, nu te mai stresa ca bb trebuie sa fie linistit, ai incredere ca totul va fi bine!
Va pup,
Corina, 20 sapt
georgy spune:
Buna, buna,
Dupa multe zile in care nu am reusit sa intru pe site, iata-ma alaturi de voi! Dragele mele vreau sa va spun ca sunt in extaz, ptr. ca BB danseaza foarte des, este vioi si ma simt bine! Afara de arsurile zilnice care ma omoara si de cazatura in care mi-am julit ambii genunchi sunt OK.
Lia, exista tratament pentru toate cele trei aanalize pe care le-ai facut! Este adevarat ca toate dau avort spontan in prima perioada, apoi malformatii in perioada a doua, dar asculta-ma cu atentie! Cei care te pot ajuta si iti pot indica un tratament sunt cei de la Cantacuzino (dr. de la laborator - cum intri pe scarile mari, mergi in stanga, la dr. Caplan-este o dulceata.)Deasemenea o poti ruga sa-ti spuna mai multe despre acesti virusi! Mie mi-a iesit listeria 1/320, am facut tratament cu Summamed, desi mi-a spus ca acesti virusi pot iesi pozitivi si de la o simpla infectie (raceala). Roaga-i pe cei de la laborator sa-ti repete analiza! Vei vedea ca este totul negru, in jurul tau...Fii optimista, eu am auzit de copii sanatosi nascuti cu fiecare din acest virus, deci...don't worry...
Pupici si aveti grija de voi,
Georgy (24 sapt)
georgy spune:
Buna, buna,
Dupa multe zile in care nu am reusit sa intru pe site, iata-ma alaturi de voi! Dragele mele vreau sa va spun ca sunt in extaz, ptr. ca BB danseaza foarte des, este vioi si ma simt bine! Afara de arsurile zilnice care ma omoara si de cazatura in care mi-am julit ambii genunchi sunt OK.
Lia, exista tratament pentru toate cele trei aanalize pe care le-ai facut! Este adevarat ca toate dau avort spontan in prima perioada, apoi malformatii in perioada a doua, dar asculta-ma cu atentie! Cei care te pot ajuta si iti pot indica un tratament sunt cei de la Cantacuzino (dr. de la laborator - cum intri pe scarile mari, mergi in stanga, la dr. Caplan-este o dulceata.)Deasemenea o poti ruga sa-ti spuna mai multe despre acesti virusi! Mie mi-a iesit listeria 1/320, am facut tratament cu Summamed, desi mi-a spus ca acesti virusi pot iesi pozitivi si de la o simpla infectie (raceala). Roaga-i pe cei de la laborator sa-ti repete analiza! Vei vedea ca NU este totul negru, in jurul tau...Fii optimista, eu am auzit de copii sanatosi nascuti cu fiecare din acest virus, deci...don't worry...
Pupici si aveti grija de voi,
Georgy (24 sapt)
jenelu spune:
Salut, burticute,
Si eu am lipsit ceva vreme de pe site, caci am avut de munca la serviciu.
Apropo de lista, vreau si eu.
Datele: jenelu, DPN 1 febr 2004, Filantropia, dr. Sgarbura
Bebe al meu, la 21 saptamani, e destul de activ. Are program dimineata pe la 4-5, apoi pe la 10.00 si continua dupa-amiaza si seara.
E destul de puternic(a) acum, asa incat "taticul" a putut sa-i simta loviturile si l-au napadit emotiile.
Joi ma duc la ecograf. Eu n-as vrea sa stiu ce e, sa fie o surpriza, dar nu scap de tatic si de bunici, care vor musai sa le spun daca este fetita sau baiat. Asa ca n-am incotro, va trebui sa vad ce e si sa ii informez, sa scap de gurile lor.
Asta sa fie paguba, bebe sa fie sanatos.
Va pup pe toate,
jenelu si 21 saptamani
Andruska spune:
Bine ai revenit Ramona, casa de lumina si armonie, sa iti traiasca finutzii si pofta mare la toate bunataturile care le-ai facut. Mi-ai facut tare pofta cu zacusca...toamna aceasta ca niciodata am mancat foarte multa- yami,yami :-)Chiar, cand ai timp ne poti oferi si noua reteta de zacusca ????
Altfel, aseara ma fost la echo si...vom avea un al doilea baietel...i-am pozat si "chestia" (la cerinta lui tati). Dadea din manute si picioruse, l-am vazut cum inghitea lichid amniotic, are 331 grame si era un frumusel Totul este in regula iar data nasterii este undeva intre 3 si 7 februarie. Ieri varsta sarcinii era de 19 saptamani si 6 zile adica de astazi suntem in 20 saptamani.
Azi de dimineata la fost la Inst Cantacuzino sa repet Listeria si sa imi fac analizele de urina. Sper din tot sufletul sa ma ajute Doamne, Doamne sa iasa bine.
Cu numele cum mai stati ? Noi acum va trebui sa ne re-orientam. Primul nume va fi Matei (pe care dr de la echo l-a si scris pe echografie) iar al doilea ne mai gandim... Poate ne dati idei :-)
Bebe misca destul de mult si este activ...deocamdata noaptea putem dormi INCA.
Sper ca sunteti bine cu toatele, sa ne dati vesti bune si sa aveti grija de voi,
Andra 20 sapt si Andrei Teodor (4 ani peste 2 zile)
acs spune:
Buna fetelor,
Nu prea am timp sa scriu, de aceea nici nu cred ca m-ati vazut pe aici, cu toate ca bebelul meu o sa vina pe la sfarsitul lunii februarie.
Imi rup putin din timpul de lucru (sunt la servici) ca sa scriu cateva randuri in special pentru Lia. Vreau sa-ti dau putin curaj Lia, pentru ca stiu prin ce treci. Cand eram insarcinata cu fetita mea (o cheama Maria si e o minune de copilas) am trecut printr-o situatie asemanatoare cu a ta. La mine a fost vorba de toxoplasmoza. Nu stiu daca ai idee despre ce este vorba, dar nu o sa intru in detalii, pentru ca nu asta e important. Eram in ultimul trimestru de sarcina si 2 doctorite mi-au spus ca sa fiu pregatita sa renunt la copil. Numai ca a fost vorba doar de 2 persoane din multele pe care le-am consultat. Indicatia doctoritei care m-a urmarit pe tot parcursul sarcinii a fost sa merg la un ecograf performant. Asta am si facut. Am fost la Medicover, la doctorita Petrache, pentru o ecografie. Am urmarit minunatia din burtica si doctorita mi-a spus ca e totul in ordine. Asa ca nu s-a mai pus problema sa renunt la bebe. Pana la nastere am fost la o multime de ecografii ca sa ma asigur ca e fetita bine. In fine... nu ma intind mai mult. Vroiam doar sa-ti spun sa ai curaj si sa-ti faci o ecografie tridimensionala. Sa incerci sa nu fii prea tensionata, ca sa nu-l agiti pe bebe. Stiu ca nu-i usor, dar iti doresc mult putere! Te astept cu vesti bune.
Sanatate bebelusului,
Manuela
Ioana Co. spune:
Stie cineva unde as putea sa fac o echografie tridimensionala in Cluj???? .........sau cel putin care ar fi cel mai performant echo din zona????
Thanks a lot.
Ioana si bb 18 1/2 saptamani