Romania mai are patrioti care sa o apere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

-stai linistita ca astia nu sunt chiar de capul lor!

iti raspund eu,

"stai linistita, ca astia chiar sunt de capul lor! "

se aude ceva de vre-un razboi? vin cotropitorii?
cred ca sunt destui in Ro, nu-i nevoie sa mai vina si altii.

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu v-ati plictisit de subiectele astea despre Romania si patriotism?

Romania este doar un nume ce se da unei idei fixe.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Deh Iileana sper si eu sa-mi raspunda cineva cam asa:

A, atunci nu stiu sa raspund.
Nu stiu daca sta cineva cu ochii pe ei.
Bilderberg-ii si Illuminati-i cred ca au treaba, sint un pic ocupati.

Poate Basescu, el asa spunea, ca are el grija de noi, numa' sa-i dam nitel mai multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

.

Viviana, uite a treia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui elvie

Pai la ora actuala Romania nu se lupta cu alte popoare decat cu cel roman.

Da. Si nu are nici o sansa sa castige...
M-am gandit si eu, de mai multe ori, ce s-ar intampla...daca...(eu am pus raul inainte, adica ma gandeam la un razboi). Sunt pesimist la capitolul "eroi". Probabil ca multi s-ar cara repede-repede la scuteala, ar ramane aia care nu pot fugi. Si da-i si lupta...
b.nica, te asigur ca copiii traiesc senini si fara griji. E drept, parintii unora sunt mai senini decat altii

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Patrioti? Ma indoiesc. Poate PatriHoti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:

Deh Iileana sper si eu sa-mi raspunda cineva cam asa:

A, atunci nu stiu sa raspund.
Nu stiu daca sta cineva cu ochii pe ei.
Bilderberg-ii si Illuminati-i cred ca au treaba, sint un pic ocupati.

Poate Basescu, el asa spunea, ca are el grija de noi, numa' sa-i dam nitel mai multa putere.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Lasa ca si Basescu atunci cand a fost in pericol sa fie dat jos, a promis ca daca ramane presedinte va spune mai multe despre oligarhi si in general ce se petrece cu politicienii corupti. Ati mai auzit ceva dupa ce a fost reales de noi? Cu treaba asta m.a dezamagit Base....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

b.nica.....dar daca ar veni la tine o solie...si ar zice ca se prabuseste tot daca tu nu mergi 2 ani pe front in grotele din afganistan...e...te duci sau nu? ...hai sa vedem ce ai face...esti un strajer de nadejde sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

De la www.wackystock.com/images/clipart/thumbnail/4899_valentine39s_day_cupid_man_on_his_knees_offer_a_dozen_red_roses_to_his_lover.jpg" target="_blank">Denizel pentru Viviana!

Abia acum imi dau seama cum spuneai tu atunci, mai demult. Si...imi pare rau...:-).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Venind vorba de securitate ,am locuit in America Centrala intr-o tara care dupa nume suna a paradis.
mare mi-a fost mirarea cand am ajuns la aeroport ,am constatat ca toate casele aveau garduri cu sarma ghimpata pana sus chiar mai sus decat poate uraca un hot.
Si nu era doar la casele "decente" ,la toate,pana si la cele din" fajelas",am crezut ca inebunesc la prima vedere.

Cand am inchiriat casa ,de la ambasada frantei,ni s-a trimis o solie..... un soldat sa se faca "inspectie" de securitate a casei,evident,a trebuit sa am un gardian 24/24 intr-o casetta in fata portii .

In toti cei 4 ani locuiti acolo,nu am vazut niciun hot si nimeni nu m-a atacat pe strada sa-mi taie degetele sau mana cu ceas si inele.

De fapt ,era o forma de depresie a acelei tari, deaorece ei nu au armata,oamenii traiau in masini blindate,case,blindate,la banci eram mereu scanata de un gardian inarmat pana in dinti.

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput