Redoutistele fidele La Redoute France(147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si ca sa nu ma las nici eu mai prejos :

http://www.laredoute.ro/Lenjerie/Camasa_de_noapte_/_la_redoute_cr%C3%89ation_rochie_baby_doll_cu_spate_de_inotator-1522.html

Rochie cu spate de inotator ???Ha-ha-ha!

16 +

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nu se poate, astia care au facut site-ul cred ca nu stiu o iota romana

PS: Jasmine felicitari pentru baietel!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

jasmine felicitari!!!!sa creasca mare putzosul

poze de la botez: http://community.webshots.com/album/568593801MQmQbF

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

abia acum am intrat sa citesc si eu ce ati scris azi si m-am speriat la primele pagini din capitolul asta.Chiar sa fie azi ultima zi?

Eu azi am fost la eco de 16 saptamani si vestea cea mare e ca MARGOT ARE PUTZA!Miki,esti pe faza?trebuie sa-i schimbi numele acu'

16 +

felicitari, sa fie sanatos si cuminte!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si eu vreau spate de inotator, oare are si altceva de la inotator?.

Nushu foarte frumoasa esti si mindra tare de bb.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

impresii pe scurt din comanda 23.10 (cutia rupta vai de ea dar continutul intact!)

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5453836&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sacou excelent - desi poliester, arata f bine, tinuta ok + www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5457041&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pantalonii aferenti
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5493218&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pantofi toc inalt de tot, piele, maro, finisati frumos
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5567840&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">rochia voal blue nuit - incredibil, imi vine ca turnata, desi par putin gravi in modelul asta mise pare asa feminin si inocent
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5567840&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">camasa sotz, din bumbac gros, casual - calitate excelenta
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6577750&SizeCode=00004&Quantity=1&PersText=&ItemId=33&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pulover tipster pt sotz - f fain si asta
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9917802&SizeCode=00005&Quantity=1&PersText=&ItemId=34&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pulover negru pt sotz - subtirel sa cam labartat dar merge cu o camasa pe sub...
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9917802&SizeCode=00005&Quantity=1&PersText=&ItemId=34&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bluze cu gat inalt (malete?) - cred ca asa le zice - pt mine, excelente de luat sab sacou sau rochie fara maneci, material elastic dar sunt bumbac, sper sa nu se intinda prea mult. le-am luat de la copii, pt 162cm si sunt perfecte
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4726944&SizeCode=00168&Quantity=1&PersText=&ItemId=42&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">cojoc in toata regula - paradoxal, mi-e bun! dar e mare, gros, lung, de iarna cu alte cuvinte; nu stiu daca il pastrez, ma face asa mica...
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9208143&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=46&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bascheti-balerini de la ado - perfecti la nr 38! au meritat, pt vara viitoare, evident...

adidasii nike alb cu roz (s-au mai pus) - am luat 38 sunt absolut perfecti!

balerini de lac albi decupati lateral, nu mai sunt pe site, am luat 38 imi sunt cam lejeri...

si rochia neagra de 7 euro care pusca pe mine. nr 38, care-o vreti?

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

demential! de unde le scoateti?

Felicitari pt bb baietel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Nimicutza nu stiti, francezii au construit situl romanesc, d'aia e stalcit! Astia de detin franciza cred ca si-au cumparat toate diplomele, altfel nu se iesplica. Nici strategia de marketing, nici necunoasterea limbii-muma, nici...

Azi am primit comanda din 27 octombrie si cel mai mult mi-a placut cadoul, serviciul pentru desert Caremix, il pusesem sa nu-mi vina scrisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Nushu, sa-ti traiasca puiul . Sunteti foarte frumosi toti 3. Mi-au placut la nebunie zanele .

Yannis

Mergi la inceput