Redoutistele fidele La Redoute France(147)
Raspunsuri - Pagina 6
ane2200 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 pentru sot am gasit ghetele acestea dar am ales marimea: "la nastere" |
Anne, esti tare ca ai gasit ghetele astea. Deschizand link-ul dat de tine, am vazut ca sunt incadrate la Lenjerie - Slipuri
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Graviduta spune:
Bai, am ras cu lacrimi.
editez, ca sa nu mai apara citatul din Anne, poate vrea sa-l stearga, ca sa nu facem munca patriotica. Se referea la niste incaltari barbatesti care au disponibila si marimea "la nastere".
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
claujro spune:
Normal ca sunt: au avut 250 clienti intr-o saptamana...nu ai citit articolul? http://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/la-redoute-romania-cine-nu-pariaza-pe-online-greseste-18929#comentarii
DB: Care este valoarea produselor vandute pana in prezent de La Redoute Romania?
AD: Mi-e greu sa estimez pentru ca sunt inca comenzi care trebuie livrate. Ca numar de comenzi, cred ca sunt in jur de 200-250, iar media este in jur de 3 produse pe comanda.
anne16 spune:
pardon, sunt la decoratiuni, jaluzele
sunt astia
ce spuneti? stergem ce am gasit sau ii lasam sa vada si sa-si corecteze?
claujro spune:
Mie initial ghetele Timberland imi apareau la jaluzele si apoi la femei-incaltaminte.
Moama ce merita arsi astia, eventual si in presa....marea firma care vine in Romania cu un site absolut jenant...mare afacere de milioane de euro!
claujro spune:
Io zic sa ne facem si noi un blog si sa publicam articole in el...sau sa scriem pe la TV-uri si ziare sau publicatii de moda. Asa a fost cu Protv-ul, Monica Bratu i-a contactat prin mail si ei au fost interesati sa faca reportajul. Noi l-am trimis apoi la laredoute.fr impreuna ca celelate zeci de reclamatii lansate in Europa si la noi.
Care aveti timp liber sa faceti un text pe care sa-l trimitem peste tot?!
luny spune:
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
miki68 spune:
Eu nu's ce va suparati asa. Pur si simplu ei (lr.ro) indica si ocazia cu care poate fi purtat produsul, adica ghete de purtat la nastere. Urmeaza in colectiile viitoare: ghete de purtat la cumetrie, la nunta si... superbele ghete pentru inmormantari (sau inhumari, cum vreti voi!). Durabile si frumoase! Garantate pana la deshumarea de 7 ani !
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
miki, ! Asa-mi vine sa emigreeeeeez!
Fetelor, vorbim, radem..dar hai sa facem ceva concret!