Redoutistele fidele La Redoute France(147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

corect, nu se poate purta! e oribil materialul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

pai de aia l-au si dat cadou . l-or fi avut de vanzare si nu-l lua nimeni, sau l-au luat cateva si au dat feedback negativ

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://www.shopaholic.ro/ inca una care se bucura de minunatul site romanesc!

http://tv.jurnalul.ro/articole/117381/ - de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Sunt suparata! Am fost la posta sa-mi ridic coletele. Int-adevar era vorba de comanda din 29 oct colet si sac mic din 4 nov. Dar sacul nu l-au gasit ametitele de la posta...oare mai e vreo sansa sa-l gaseasca? Sau or fi aflat si functionarele req1specive ca se strange cureaua si s-au gandit sa-si faca o ultima aprovizionare. Ca aveam doua lenjerii, un set de malete si o pereche de balerini... Of, a ramas sa ma sune ele daca gasesc ceva dar maine dupa masa ma infiintez din nou la posta. Si daca nu-l gasesc ce naiba fac, cer bani Postei Romane, ca era valoarea vreo 60 Euro....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mno, vroiam sa adaug si eu un comentariu la artocolul din daily business.ro da nu pot ca cica cod invalid....ma dispera diaconu asta....eu una n-am treaba cu site-ul lui, poa sa aiba si 10 si cu preturi ultra mega mari....si texte traduse aiurea....oricum nu voi cumpara de acolo...
eu cred ca va avea vanzari ca nu stie toata lumea franceza si din comoditatea vor comanda....vorba aia esti prost platesti....doar ca ma dispera de ce restul....NOI...vom avea restrictie la site-ul francez....
cred ca sapt ajung si coletele din 31.....aseara vroiam sa mai dau o comanda dar nu mergea site-ul calumea....sau netul meu era de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Lorenza, mi-ar placea sa primesc asa un cadou

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Raportez colet sosit din 31.10. Nimic nou..cred ca au mai fost puse link-uri. Au fost bluze, tenesi, trening, geaca pt pitica.Toate ok.

Am primit si un nou cod http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=a5bd4d2fbb50101b22 .

Doar ca tot nu imi pot vedea cosurile, pe nici unul din conturi. Mi-am facut cont nou, dar mi-am dat seama ca nu am ce card sa folosesc la plata(nici unul nu merge international)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Lorenza, mi-ar placea sa primesc asa un cadou

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Retinut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iingrid spune:

Salutare, fetelor!
Am intrat sa va salut si sa va dau un cod nou care reduce 30 din 80 si livrare gratuita,doar pentru jucarii, valabil pana duminica: 42404. Sper sa il mai puteti folosi, eu nu l-am incercat inca.

Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008

Mergi la inceput