Redoutistele fidele La Redoute France(147)
Raspunsuri - Pagina 10
ChrisDun spune:
Neata !
Subscriu la ce zice danadc. Oricum, am trimis pe Redoutistele Mai prelucrez acum fisierele, sa fie un pic mai mici...
Graviduta spune:
Da, Anne, eu zic sa le stergi, deoarece e clar ca suntem monitorizate. Uite, rochia asta http://www.laredoute.ro/Lenjerie/Camasa_de_noapte_/_la_redoute_cr%C3%89ation_rochie_baby_doll_cu_spate_de_inotator-1522.html mentionata de Jasmine nu stiu daca avea in descriere referirea la spatele de inotator. Cert e ca referirea aia a ramas doar in link, nu si in descriere, care acum e "Rochita sport".
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Graviduta Da, Anne, eu zic sa le stergi, deoarece e clar ca suntem monitorizate. Uite, rochia asta http://www.laredoute.ro/Lenjerie/Camasa_de_noapte_/_la_redoute_cr%C3%89ation_rochie_baby_doll_cu_spate_de_inotator-1522.html mentionata de Jasmine nu stiu daca avea in descriere referirea la spatele de inotator. Cert e ca referirea aia a ramas doar in link, nu si in descriere, care acum e "Rochita sport". Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) "Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului". |
Daaaaaaaaaaaa! E clar!
ChrisDun spune:
citat din mesajul lui Graviduta Da, Anne, eu zic sa le stergi, deoarece e clar ca suntem monitorizate. Uite, rochia asta http://www.laredoute.ro/Lenjerie/Camasa_de_noapte_/_la_redoute_cr%C3%89ation_rochie_baby_doll_cu_spate_de_inotator-1522.html mentionata de Jasmine nu stiu daca avea in descriere referirea la spatele de inotator. Cert e ca referirea aia a ramas doar in link, nu si in descriere, care acum e "Rochita sport". |
Ai dreptate Insa am print screen dupa varianta originala
Fetelor, aruncati cu print screen-uri + [/b]link-uri[/b] in contul comun ! Si nu le mai postati pe site, ca daca bisnitarul si duduia ioana sunt cu okii pe noi, nu avem niciun interes sa le dam mura-n gura !
Am mai trimis completari pe contul comun.
miki68 spune:
Da' ghetele "for birth, baptize, wedding and funeral" mai sunt?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
citat din mesajul lui miki68 Da' ghetele "for birth, baptize, wedding and funeral" mai sunt? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
sunt am verificat acum
anne16 spune:
ia uitati ce au scris unii "petocuri":
#
cornel , Marti, 11.11.08 12:43
Sunteti niste gagici foarte stresate si stresante.Nu va puteti cumpara haine din alta parte decat din Franta?Din aceasta cauza se inchid fabricile din Romania pentru ca toate cumparati numai produse din import.Ce se intampla daca ai cumparati copilului dvs.niste ciorapi fabricati in Romania?Nu vreti sa aveti locuri de munca?
#
# daniela , Marti, 11.11.08 01:52
Sunt de acord cu tine Cris intr-o privinta. E bine ca informati lumea dar conteaza si cum o faceti. Nu cred ca trebuie sa apelati la fel de fel de jigniri ... Mie una mi s-a parut foarte urat, si, asa cum am mai spus m-am convins de cata rautate exista intre fete.
corap spune:
helou
am primit si eu niste comenzi ieri (din 28, 29.10), din pacate nu si aia din 22.10 cu pantofii :(( si incep sa cred ca e pierduta
in afara de lucrurile stiute si ceva camasi si pantaloni barbatesti am mai avut
-un palton barbatesc (a venit punga) suuuuper, aseara m-a pus barbata-mio sa-i comand si pe cealalta culoare
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-droit-best.aspx?productid=324142843&documentid=201208&single=false&categoryid=22907088
l-am redus la 130 de euro cu ceva cod. nu e f gros, dar ii vine fff bine si azi zicea ca tine cald
- si 3 cadouri frumoase
- geanta loxwood - nu e de piele, dar da fff bine - cod 21350
- set de 4 cani - neasteptat de frumoase si mari - cod 56510 / 56529
- si vacuta&puiul de plush - care mi-a dat si fdp 0, dar care e dispo peste 2 sapt 30848 / 31856
asta asa, ca sa-mi para rau ca se termina, ca pana acum nu mi-au placut cadourile
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
mirunajr spune:
Jasmin, felicitari pentru BB baietel! Sa fii sanatoasa si sa fie bine pana la capat....
Nushu am incerctat sa vad si eu pozele , dar nu pot din pacate..... Oricum felicitari pentru micul crestin, sa creasca mare si cuminte!!1
In e priveste LR.ro, eu nici nu-mi mai bat capul sa intru...mai mult imi fac nervi si zau ca nu merita dl D. nervii mei....
Eu cred ca dl confunda nr. vizitatorilor pe site cu nr. celor care comanda.. nu pot sa cred ca s-au facut atatea comenzi, cand te incalcesti pur si simplu in produsele lor...ca sa nu mai zic de traduceri...