Alergatura, nebunie, nervi...ptr banii bebelusului
Raspunsuri - Pagina 2
Eseea spune:
si la noi a durat ff putin, la sectorul 3. eram pregatita cu toate actele, dosare, etc...si imediat am rezolvat cu depunerea lor.
Mami de fetita si de baietel 20+
natynic spune:
Da, dar eu stau in sectorul 5
Boo lina, am avut notata undeva lista dar din pacate am sters-o...Poate te ajuta altcineva sau daca nu, intra pe www.protectiacopilului6.ro, e site-ul primariei sectorului 6 si in principiu gasesti acolo tot ce trebuie dar, insist, inainte de a merge intreaba si la primaria ta de sector daca nu mai e nevoie si de altceva. De regula in hartzogareala totul e cam la fel mai putin la sectorul 5 dar nu se stie niciodata...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boo lina cristina, eu urmeaza sa nasc in cateva sapt, si desi stau in sect 2, banuiesc ca actele necesare sunt aceleasi ptr toti. te rog mult, m-ar ajuta si pe mine si pe alte mamici, daca ai pune aici lista cu actele necesare pup Ioana |
Ok..incerc sa scriu acum,,,sper sa fie de folos...sarcina usoaara mai departe si nastere usoara
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
LA sectorul 1, programul de depunere a actelor este de luni pana joi intre orele 9.00 - 15.00
ALOCATIA DE STAT - ACTE NECESARE
1. cerere tip
2. actul de identitate reprezentant legal (copie si original)
3. actul de identitate al celuilalt parinte ( copie si original)
4. certificatul de nastere al copilului ( copie si original)
5. dosar sina
6. livretul de fam. ( copie si original) , copilul nou-nascut trecut in livret
Pt pers care doresc primirea alocatiei prin transfer bancar trebuie atasat un extras de cont pe numele parintelui titular de dosar, cont deschis la urm banci:
PROCREDIT BANK
BRD
BCR
ALPHA BANK
ROMEXTERA
BANCA TRANSILVANIA
CEC
Cristina
M&M spune:
PRIMA DE NASTERE : 213 lei
1. cerere tip
2. C.I. a mamei ( copie si original )
3. certificatul de nastere al nou-nascutului ( copie si original; )
4. livretul de fam ( copie si original )
Alte acte, duopa caz:
- certificate nastere ale copiilor nascuti anterior - doar copie xerox
negatie de la sectorul sau din localitatea unde a fost inregistrata nasterea copilului, alta decat domiciliul din actele de identitate ale mamei
Ma duc ca plange bebe,,,revin..
Cristina
M&M spune:
TRUSOU : 150 lei
1. cerere tip
2. C.I. a mamei ( copie si original)
3. C.I a tatalui ( copie si original )
4. certificat nastere copil (copie si original )
Cristina
bibyrox spune:
Noi apartinem de sectorul 3 si a durat totul cred ca mai putin de o jumatate de ora. M-am dus pregatita cu toate actele si chiar mi-am deschis si cont la Transilvania ca sa mi-i vireze direct.
Nici macar nu a fost nevoie sa merg eu.. a fost sotul.
Cred ca depinde de fiecare sector..
O mamica in al-!!!
Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007
Poze Bogdan
Casuta noastra
Elle_seb spune:
Si eu le-am rezolvat in cateva ore, ce-i drept, a avut cine sa stea cu pitica acasa. Ba chiar doamnele de la Orizont au fost foarte dragute si au stat peste program sa ma astepte pe mine sa completez toate formularele si sa le depun. Asta s-a intamplat vineri.
Elle