Romania cu lantul de gat
Raspunsuri - Pagina 17
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Care-i faza cu Audi-urile albe ? E vreun consemn, ceva ? Maria |
Nu, nu e nici un consemn. E doar ironia soartei .
La noi, aicea, unde ne conduce mafia lui Caiac, Audi-urile albe (preferatele tale) sunt conduse doar de manelisti si de sugrumati de lanturi de aur .
Da' tu acuma esti la Viena, nu se pune .
mimonix spune:
Cum adica mai Ileana, nu-mi convine atunci sa plec? Dar daca eu sunt mai optimista asa si sper ca intr-o buna zi , cat mai curand, natiunea asta se va trezi la realitate, pot sa raman? Durerea mea e ca vad ca nu se trezeste...la nivel individual , unii sunt multumiti si nu-si doresc mai mult...unii sunt atat de prosti incat nici nu stiu ce ar putea sa-si doreasca...altii sunt atat de lenesi incat isi doresc , dar sa faca altul...legile ori nu exista ori nu se aplica.....si asta tare ma mai intristeaza pe mine...si pe multi altii, desigur
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
denizel spune:
Citat: |
Eu n-am nicio treaba cu bugetul aluia...dar niciuna...ma intreb doar, cum un om cu atat minte in cap, care isi cumpara X5 si sade la garsoniera a putut produce atatia bani ca sa-si cumpere X5...pentru mine asta e un paradox...si ma mai intreb daca a platit impozit pentru banii cu care si-a cumparat X5u'...am o obsesie cu impozitu' azi Atat! A, ba nu....sa-l parcheze nene regulamentar Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
aoleu, Mimonix, ce probleme ai si tu....
Poate ca ala a mostenit garsoniera de la bunica-sa si a facut si el un credit de 1o.000 de euro ca sa-si cumpere un X5 la mana a 3a.
vaaai, vaaai, ce nemaipomenit.
Nu intelege Mimonix de ce a luat ala un credit de 1o.000 de euro si nu unul de 100.000 ca sa se mute la 2 camere intr-un bloc cu mame eroine .
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Exact ! Maria |
mariamunteanu, nu ma face sa-mi amintesc in public cam ce spuneai pe la subiectele cu tigani....
Hai sa ne rezumam la schimburi de opinii despre Austria si stil .
mimonix spune:
Hai Denizel, ca aflu si eu lucruri noi de la voi...acu' m-am luminat cum e cu creditul si garsoniera...ca ma rodea rau
Da' ala care are WV si e vecin cu ala cu X5u' tot mostenire a capatat garsoniera? Probabil....nu m-am gandit ca muncitorii aia din marile intreprinderi comuniste au murit toti...tii, ce mai trece timpul...
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
denizel spune:
Mimonix, eu stau intr-un ap. cu 4 camere pe care am dat acum 5 ani 29.000 !!! euro. Nu-ti spun zona si cat valoreaza in momentul asta, ca incepi sa-mi faci cine stie ce socoteli .
Daca vecinii tai au cumparat o amarata de garsoniera acum 5 ani (o puteai gasi si cu mai putin de 6000 euro), pe cuvant ca au voie sa-si ia un amarat de VW si pe cuvant ca nu au bani sa se mute nici macar la 2 camere in conditiile actuale.
Hai, lasa-i si pe ei sa traisca si nu-i mai forfeca atata .
mimonix spune:
Denizel,spune-mi ca glumesti, te rog! Hai spune-mi...
Era vorba despre ceva oarecum on topic, despre parvenitism, marlanie, despre ierarhia valorica a aluia cu masina scumpa si casa mostenita.....despre slapii purtati cu mandrie la mall, despre telefonul mobil ffff scump cumparat in "rate cu buletinul" de pe care se da BIP! ca marlanul n-a avut bani si de abonament...ala nu se da in rate ...despre modelul de "smecher" din tara noastra ...oare pe cati dintre ei ii vom mai conduce fara vrerea noastra la groapa doar pentru ca mortului am avut ghinionul sa-i placa un obiectiv de pe traseul nostru catre servici, casa sau spital?
poze
denizel spune:
citat din mesajul lui mimonix Denizel,spune-mi ca glumesti, te rog! Hai spune-mi... Era vorba despre ceva oarecum on topic, despre parvenitism, marlanie, despre ierarhia valorica a aluia cu masina scumpa si casa mostenita..... Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Mimonix, nu te supara, eu nu inteleg modul asta de gandire.
Nu pot sa inteleg cum cineva isi permite sa judece pe altcineva, pe motivul ca a indraznit sa-si cumpare masina. Parvenistism???
Si ce daca garsoniera e mostenita? Trebuia ca ala sa nu accepte mostenirea sau cum?
VW NU este o masina scumpa!!
Ai zis "ala cu VW". Poate fi un Passat din '90, poate fi un Golf de acu' 10 ani, pot fi o gramada de posibilitati.
VW asta care te deranjeaza pe tine, este o masina pe care si-o poate cumpara lejer cineva care este platit decent si care isi poate permite un credit.
Tu prezinti VW ca pe un lux exorbitant, pe care nu ar trebui sa si-l permita unul care sta intr-o garsoniera.
Da' aia care stau in garsoniera ce bube mai au, mai?
Pe bune, nu pot sa te inteleg de ce pui in aceeasi oala garsoniera mostenita, cu VW si cu ierarhia valorica. Despre ce valori si despre ce ierarhii vorbesti?
La faza cu telefonul scump cumparat pt. bip iti dau dreptate .
La faza cu slapii la mall, iar n-am inteles . Eu nu port slapi fiindca mi se par stupizi, da' stiu ca sunt in mare voga .
De ce sa nu mearga lumea in slapi la mall? Da' ce e mall-ul asta, Opera Romana? Ba chiar in slapi sa se duca la mall!! Tre' sa fii incaltat comod la cumparaturi .
fdoina spune:
citat din mesajul lui mimonix despre ierarhia valorica a aluia cu masina scumpa si casa mostenita.....despre slapii purtati cu mandrie la mall |
eu cunosc un universitar de la facultatea de fizica, extrem de inteligent si apreciat de studenti, care din martie vine la cursuri in slapi
si mai cunosc o gramada de blonzi cu ochi albastri cu case mostenite si masini scumpe...sau nu se pun decat brunetii?
si as mai vrea sa stiu care e, frate, diferenta dintre un vierme care locuieste in mere si ala care locuieste in cirese? nu-i tot vierme?
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel mariamunteanu, nu ma face sa-mi amintesc in public cam ce spuneai pe la subiectele cu tigani.... |
Eu chiar in public imi exprim parerile pe aici pe DC, nu ti-am soptit nimic la ureche.
Maria