Romania cu lantul de gat
Raspunsuri - Pagina 12
denizel spune:
Asa e, Maria, asa e. Audi e decenta, iar BMW si Mercedes sunt indecente . Uite ca nemtii mai sunt si indecenti. Da' numai daca primesc comenzi de la lantzosii da Romania [vaaaaaaai!!!!] :-))))
Sa stii ca o sa te reclam lui Jeremy Clarkson. Atuncea sa te vaz pe unde scoti camasa :-)))). Da' daca ajungi celebra, n-o sa-ti mai pese. Vezi tu...:-)))).
Laura, mai scrie ceva. Nu m-am lamurit inca daca sa te pup sau altminteri :-)).
Llaura spune:
Mandrutza s-a oripilat ca in locul traditiilor mic-burgheze prestatoare de dulceata, cafea si progenituri care reusesc in viata (decenta), ne-am umplut de persoane dubioase care isi sufla nasul in lift, dau (sic) muzica tare, isi ingroapa mortii cu bocitoare profesioniste si ignora autoritatile statului in the process (indecenta). Uitandu-se pe sine, mancatorul de k..t pe bani.
Am mai avut discutia asta si la subiectul cu Obama, ce treaba au masina pe care o conduci si zdranganica de la gat cu felul cum distingi binele si raul in viata, si cu felul in care iti inveti copiii sa faca aceasta distinctie? Plus ca denota prostie, unora le plac masinile si deci le schimba des
Si la ce spune Mandrutza mai e cum mai e, circulatia s-a oprit, vreo doi politai au fost agresati verbal, ca sa ingroape un delincvent. Dar lipsa de toleranta la imigranti ma scoate din rabdari, cand ei de fapt isi joaca viata mizand pe toleranta altora.
La un moment dat v-ati oripilat ca ce legatura are traficul...are o mare legatura, nu avem ocazia in fiecare zi sa ajutam o batranica sa treaca strada sau sa salvam un copil de la inec. Decenta e in lucrurile mici; e prea mult "screw the red light, eu tre' sa trec" in Romania. Pe astea le vezi cand vii acasa, bine vezi si pe nepotul Georgica trecand clasa pe copiat cu binecuvantarea maica-sii, dar astea sunt de obicei mai dificil de adresat
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Mandrutza s-a oripilat ca in locul traditiilor mic-burgheze prestatoare de dulceata, cafea si progenituri care reusesc in viata (decenta), ne-am umplut de persoane dubioase care isi sufla nasul in lift, dau (sic) muzica tare, isi ingroapa mortii cu bocitoare profesioniste si ignora autoritatile statului in the process (indecenta). Uitandu-se pe sine, mancatorul de k..t pe bani. Am mai avut discutia asta si la subiectul cu Obama, ce treaba au masina pe care o conduci si zdranganica de la gat cu felul cum distingi binele si raul in viata, si cu felul in care iti inveti copiii sa faca aceasta distinctie? Plus ca denota prostie, unora le plac masinile si deci le schimba des Si la ce spune Mandrutza mai e cum mai e, circulatia s-a oprit, vreo doi politai au fost agresati verbal, ca sa ingroape un delincvent. Dar lipsa de toleranta la imigranti ma scoate din rabdari, cand ei de fapt isi joaca viata mizand pe toleranta altora. La un moment dat v-ati oripilat ca ce legatura are traficul...are o mare legatura, nu avem ocazia in fiecare zi sa ajutam o batranica sa treaca strada sau sa salvam un copil de la inec. Decenta e in lucrurile mici; e prea mult "screw the red light, eu tre' sa trec" in Romania. Pe astea le vezi cand vii acasa, bine vezi si pe nepotul Georgica trecand clasa pe copiat cu binecuvantarea maica-sii, dar astea sunt de obicei mai dificil de adresat |
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui denizel Asa e, Maria, asa e. Audi e decenta, iar BMW si Mercedes sunt indecente . Uite ca nemtii mai sunt si indecenti. Da' numai daca primesc comenzi de la lantzosii da Romania [vaaaaaaai!!!!] :-)))) Sa stii ca o sa te reclam lui Jeremy Clarkson. Atuncea sa te vaz pe unde scoti camasa :-)))). Da' daca ajungi celebra, n-o sa-ti mai pese. Vezi tu...:-)))). |
eu va astept sa ajungeti la BMW X5 si la PORSCHE CAYENNE, ca eu cu alea am ce am, ca-mi blocheaza trotuarul si nu pot sa trec cu caruciorul:))).
de lanturi nu ma iau...ca mi-a murit cainele si nu-mi mai trebuie zgarda...stiu doar ca arivisti au fost, sunt si vor mai fi... de la dinu paturica, la dinu patriciu :))
pana atunci, sa curga cerneala/sangele...stau in umbra si zambesc de unele postari...ciudat! parca le-am mai citit si cu alte ocazii??? la 3-4-n-n+1 subiecte???
atat zic, astept serialul urmator:"Romania, reloaded!" ...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariel_7000
eu va astept sa ajungeti la BMW X5 si la PORSCHE CAYENNE, ca eu cu alea am ce am, ca-mi blocheaza trotuarul si nu pot sa trec cu caruciorul:))). stau in umbra si zambesc de unele postari...ciudat! parca le-am mai citit si cu alte ocazii??? la 3-4-n-n+1 subiecte??? atat zic, astept serialul urmator:"Romania, reloaded!" ... |
Era clar ca indecenta nu e trasatura nemtilor care produc masinile, ci a unora dintre cei care le conduc/parcheaza.
Le-ai mai citit si le vei mai citi pt. ca sunt aceiasi oameni cu acelasi obicei de a ascunde o realitate cunoscuta de toti.
Maria
mimonix spune:
Mda Ariel...io ti-as povesti de Xciunciu' ala care te intereseaza pe tine dar nu-l prea pot identifica, ca nu ma pricep...Oricum am observat ca in fata unor blocuri gri, de garsoniere insalubre, facute de nea Nicu pentru muncitorii de la intreprinderile lui marete, stau acum parcate multe masini frumoase...unele valoreaza mai mult decat garsoniera ....evita sa te plimbi pe acolo ca alea sunt parcate toate alandala...nu i-a dat prin cap dictatorului sa cladeasca langa fiecare bloc din asta si o parcare adecvata pentru "domnii" din garsoniere "Dinu Paturica" modern are vila si garaj, nu de X5u' te-ai izbit tu, ca ala isi face cumparaturile la Paris si la Londra
Laura, ma gandeam sa-ti spun despre trafic...tu crezi ca inmormantarea aia a perturbat traficul ? Nooo...aici se circula in fiecare zi ca si cum ar fi murit vreun interlop si tocmai il inmormanteaza
Cica rata infractionalitatii prin violenta grava in Romania a crescut in ultimii 4 ani de 18 ori....ooooo, vedeti mai ca se poate si repede in Romania?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
elvie spune:
Mimonix lasa draga traficul mai spune odata bancul ala ,sti tu care
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
Guestus spune:
bre...este o arta sa vezi si lucrurile pozitive
La unii nu merge neam, nu pot...ei cauta numai mizerii.
Nu stiu care e motivul....dar fara voi yo ma plictisesc
auzi si tu...pe munteanu o doare la viena ca gigi din tartasesti are vesta de aur si X5. pai nu ai nene altceva de facut...trebuie sa-i comentezi tu pe altii ...pune mina pe o carte..citeste...spune aici repede ce carti ai citit in ultimele 3 luni?
oricum nu scapi...te intreb din ele
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Guestus pune mina pe o carte..citeste...spune aici repede ce carti ai citit in ultimele 3 luni? oricum nu scapi...te intreb din ele |
citesc, citesc, n-avea grija ... Calcanul - Günter Grass, Bunul simt ca paradox - Paleologu, Despre idei si blocaje - Patapievici, Povesti de dragoste la prima vedere ...
Zi-mi unde gasesc Amintiri din viata. 20 de ani in Siberia - Andrita Nandris-Cudla, o caut de un an si n-o gasesc. A fost reeditata deja ..
iileana spune:
Cu voia dumneavoastra, , eu imi permit incontinuare sa cred ca:
- vorbind despre "Lumea de pe strada nu mai e cea pe care o stiam din copilarie.", Mindruta regreta nu atit la lipsa tabieturilor mic-burgheze si a dulcetii, cit distrugerea unor comunitati locale, in care noii locatari, ocupanti ai casele celor plecati, nu reusesc sa mentina ceea ce aceia lasasera in urma: civilizatia. Sa va amintesc, de pilda, despre trista poveste a distrugerii satelor sasesti?( www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=29" target="_blank">exemplu )
- vorbind despre "am vazut la Craiova parada acestei Românii Noi, triumful Mafiei înhamate la cosciugul lui Caiac, în semn de vesnic respect pentru o viata de crima si muschi în sînge.", el are, cred, in vedere scenele care au socat pe multi:
"Masini de lux. Politisti timorati. Haine de firma. Tatuaje. Manelisti. Ochelari de soare scumpi. Oameni „de box“. Indivizi cu cefe late si plini de muschi. Inmormantarea craioveanului Mihai Parvu, zis Caiac, s-a transformat intr-o adevarata parada a interlopilor veniti In Banie din toate zonele tarii si de peste hotare. La funeraliile acestuia, care au paralizat circulatia in centrul orasului, au participat peste 1.500 de persoane, prieteni si cunoscuti, iar printre VIP-uri s-au aflat oameni din lumea boxului si manelisti. Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, a fost unul dintre cei care l-au insotit pe Caiac pe ultimul drum. Celebrul Nutu Camataru, aflat in detentie, a trimis o corona de flori pentru „fratele sau“, pe la colturi vorbindu-se si despre prezenta discreta, la primele ore ale diminetii, a lui Nicu Gheara, cunoscutul interlop bucurestean" (www.evz.ro/articole/detalii-articol/818535/Defilarea-interlopilor-la-funeraliile-lui-Caiac/" target="_blank"> link );
"Familia decedatului a insistat ca trupul lui Caiac sa fie plimbat prin locurile in care acesta isi petrecea o mare parte din timp – la o terasa unde isi bea cafeaua sau la Hotel Jiul, acolo unde isi faceau veacul smecherii orasului inainte si imediat dupa Revolutie. " (www.romanialibera.ro/a133076/decesul-lui-caiac-a-bagat-craiova-in-doliu.html" target="_blank"> link )
"Apoi s-a intrat pe contrasens, pe Stefan cel Mare, Politia Rutiera blocand strada, asa cum s-a intamplat pe toate arterele strabatute de cortegiu, spre nemultumirea celorlalti participanti la trafic. La podul dinspre Bariera Valcii, cartierul unde Caiac isi construia o casa, se adunasera deja aproape 50 de persoane, care aflasera ca Mihai Pirvu va trece si pe acolo. intre timp, traseul s-a modificat, rudele lui Pirvu dandu-si seama ca se va intarzia foarte mult. Convoiul, intins pe aproape trei sute de metri, a urmat traseul Calea Bucuresti - Bdul Al.I. Cuza si a blocat traficul in centrul orasului. (www.cotidianul.ro/s_au_aruncat_flori_din_avion_peste_sicriul_lui_caiac-56415.html" target="_blank"> link ).
etc, etc, etc. Timp de trei ore.
Nu, nu despre inmormintarea lui Coposu vorbim, nici de cea a unei personalitati a urbei, ci de inmormintarea capului uneia din retelele interlope care se manifesta, periodic, in viata orasului, prin reglari zgomotoase si violente de conturi in plina strada.
Cum spuneam, indraznesc incontinuare sa consider ca toate astea nu tin de normalitate.