22 decembrie 2008 speranta pentru Sonia!
Raspunsuri - Pagina 20
numeioana spune:
Da, sunt doar pentru Romtelecom, iar eu nu am fix. Sper sa va intelegeti si cu Vodafone.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Qamar spune:
Sabinel, superbe pozele, superbe personajele(speram sa vad si Sofia:P )
ca tot veni vorba de intalniri, eu am cunoscut-o personal pe Oana sambata trecuta...fetelor, este o scumpa si o dulce si o bomba de energie si de optimism si are mai multa forta la 22 de ani cat n-am vazut la altii vreodata!
Soniutz dormea cand am ajuns eu, insa e clar: la asa mamica, puiul nu poate fi decat cel putin la fel de mirobolant
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA
bulinuta27 spune:
nici eu nu am romtelecom
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
kay spune:
Noiiiiiiie, FATAH !!! Deci, FATAH, rosesc si ma fastacesc !! Nu mai zice d-astea Nu mai zic ca pe urma dau din casa si nu se face !!!
!!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Deianira spune:
Wow ce frumoase sunteti! Kay, esti o mamica tanara si frumoasa si Soniuta e o dulce, va pup pe amandoua .
Stii cumva daca a ajuns ce am trimis?
dana_lucia spune:
Oana ce mamica tinara si ce puiut frumos ai, v-am admirat cu drag in poze!
Ti-am trimis acum un PM!
Multa bafta in continuare, tinem pumnii!
Cu drag,
Dana Lucia si Alberto
kay spune:
Deianira, AZI !!! Scrisoarea o sa ramana, se pune la dosar si i se va da spre citire si nu te uitam cu Eugenia
Pup !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liana.berbec S-au activat cele doua numere Teledon la care se pot face donatii: 0900 900 185 5 euro/apel 0900 900 182 2 euro/apel Speram sa se stranga banutii. |
Sa dea Domnul sa se stringa banutii necesari Soniei!!!
Un mic ajutor si multa sanatate si din partea noastra.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Ancuta-Maria spune:
eu sunt convinsa ca totul va fi asa cum trebuie sa fie. O Sonia sanatoasa si o mamica linistita si fericita!