stricaciuni dupa nastere
Raspunsuri - Pagina 2
ipearina spune:
Eu am ramas cu 5-6 kile in plus si cu o pofta nebuna de dulciuri . Plus sanii lasati si asimetrici, nu ma mai incap toti pantofii (de parca a crescut piciorul), obosesc mai repede (sint de vina mai degraba noptile cu somn putin), nu mai pot sa tin cura de slabire (ametesc imediat), ma deprim mai repede si vad pericole in chestii pe care inainte nici nu le luam in seama.
luny spune:
mda, aceleasi 5-6 kg in plus, toate pe burta si solduri, si aceewasi pofta nebuna de dulciuri ptr care las orice, si nu trece ziua fara ceva dulce..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
neliaCris spune:
fete voi chiar ma speriati.una e sa fac control vaginal ca am tot facut in timpul sarcinii si am zis sa fac unul cand plec in ro in dec,dar si anal?asta e tare peste mana...cel mai rusinos.numai cand ma gandesc.ceva rau tre sa fie ca de bine nu e.am sa fac ceva neaparat.conrolul asta nu se face la gine asai?dar pe unde?asta imi mai trebe...
mami de cristian 14 martie 2008
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris fete voi chiar ma speriati.una e sa fac control vaginal ca am tot facut in timpul sarcinii si am zis sa fac unul cand plec in ro in dec,dar si anal?asta e tare peste mana...cel mai rusinos.numai cand ma gandesc.ceva rau tre sa fie ca de bine nu e.am sa fac ceva neaparat.conrolul asta nu se face la gine asai?dar pe unde?asta imi mai trebe... mami de cristian 14 martie 2008 |
POti face la chiurg direct acest control.
Si nu este absolut nimic rusinos.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
chiara.2005 spune:
Xio, din posturile tale mi se pare ca esti in domeniu. Poate ai putea sa-mi explici putin cum se pot rezolva fisurile anale. Am ramas si eu cu asa ceva dupa sarcina. Multumesc.
Musette79 spune:
Salutare!
Sincer, nu stiu cine nu a ramas cu sani lasati dupa alaptat....
Eu am mai ramas cu o repulsie fata de carnea de porc, si mai nou mi se face greata ft repede daca mananc mai greu (vinete cu maioneza, salata de bou etc, inainte nici vorba, puteam balota ca purcelu )
Bine, mai am o gasca de kile in plus de care sper sa scap (sunt numai 3 luni jumate de cand am nascut, asa ca este vreme, si io nu is ca Nicoleta Luciu sa slabesc 30 kile in 45 zile)....
IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ipearina Eu am ramas cu 5-6 kile in plus si cu o pofta nebuna de dulciuri . Plus sanii lasati si asimetrici, nu ma mai incap toti pantofii (de parca a crescut piciorul), obosesc mai repede (sint de vina mai degraba noptile cu somn putin), nu mai pot sa tin cura de slabire (ametesc imediat), ma deprim mai repede si vad pericole in chestii pe care inainte nici nu le luam in seama. |
Si eu subscriu, Ipearina
Zici c-am fi surori