intrebare penru cei din sistemul bancar

intrebare penru cei din sistemul bancar | Autor: lala

Link direct la acest mesaj

Prietena mea are un credit de nevoi personale fara garantii imobiliare. Datorita unor probleme ar putea ajunge in curand in imposibilitatea de a plati ratele. Solutia pe care i-am propus-o eu este contactarea bancii in vederea gasirii unei solutii gen rata mai mica pe peroada mai mare, etc. A refuzat si doreste sa anunte banca de faptul ca nu mai poate plati bazandu-se pe faprul ca acest tip de credit este asigurat?! Care sunt consecintele unei astfel de actiuni?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

lala - sa isi citeasca cu atentie contractul, sigur exista un paragraf privind cazurile de neplata

chiar daca sa zic creditul ar fi asigurat si banca ar fi despagubita - compania de asigurari se poate indrepta impotriva ei ca sa isi recupereze banii. ar fi o idee foarte proasta sa nu isi mai plateasca ratele.

dupa ce citeste contractul ar fi indicat sa mearga la unitatea bancara de unde a luat creditul si sa discute cu directorul sa gaseasca o solutie.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala

Prietena mea are un credit de nevoi personale fara garantii imobiliare. Datorita unor probleme ar putea ajunge in curand in imposibilitatea de a plati ratele. Solutia pe care i-am propus-o eu este contactarea bancii in vederea gasirii unei solutii gen rata mai mica pe peroada mai mare, etc. A refuzat si doreste sa anunte banca de faptul ca nu mai poate plati bazandu-se pe faprul ca acest tip de credit este asigurat?! Care sunt consecintele unei astfel de actiuni?

societatea de asigurari plateste bancii dar isi recupereaza in intregime banii de la prietena ta, se incearca intai pe cale amiabila apoi prin instanta.cea mai buna solutie este cea data de tine. Daca se sustrage o sa fie mai rau, apare pe lista datornicilor, are proces pe care sigur il pierde si mai plateste si cheltuielile de judecata.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

- timp de mai multi ani nu va mai putea contracta un credit, acum depinde si de suma poate apare si la BNR ca ruplatnic, depinde si de banca daca raporteaza la biroul de credit.
-banca va aduaga la suma de plata cheltuieli cu urmariea, penalitati si la rata si la dobanda care sunt mari
- societatea de asigurari isi va recupera cu "varf si indesat" datoriile de la datornic - partea asta nu o cunosc.
- operatia pe care o poate propune banii se numeste rescadentare, si se poate face de obicei in urma unei plati anticipate sau la simpla solicitare, dupa ce in luna curenta au fost platite datoriile sau se poate face o refinantare ...
- solutia cea mai proasta pe care o poate alege este sa isi imagineze ca scapa fara sa plateasca.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

Multumesc mult; ii voi arata raspunsurile voastre si sper sa se razgandeasca.

Mergi la inceput