Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 5
CRISCOSTY spune:
Rolo, la multi ani Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Tzuni,mamico...ma bucur mult pentru voi, felicitari
Scuze ca nu pot scrie mai mult, dar sunt la munca si am o groaza de treaba...va pup pe toate si va doresc un weekend placut
Crys si Dany
vikinga spune:
Rolo la multi ani! Petrecere frumoasa!Tzuuuuuuni si Meri FELICITARI! Mindrete de fete ce sunteti voi! Esti si mama si tata pt o fetita minunata!Mephala, Roxa condoleante..asa e.. viata e scurta, trebuie sa fim impacati si fericiti cu noi insine, trebuie sa nu ne para rau ca nu am facut ce ne-am dorit ori mai rau ca ne-am pierdut vremea unde nu trebuia. Sa fim sanatosi si fericiti acum.Zuzi imi esti tare draga, tu cum te mai descurci cu soacra? A plecat in ro ori tot in grija ta e? Ca nu te plingi deloc vad. Nu stiu ce ti-am zis de ti-a mers la suflet, dar daca te-a mobilizat la slabit nu pot decit sa ma bucur. Si eu am mai avut mici caderi, dar hai treci mai departe, nu te lamenta in ele. Ia-ti eliptica aia pt casa, valabil pt fetele ce ciugulesc ziua si maninca seara acasa mult. Dupa o cina usoara la vreo ora si jumate, 30 de min de miscare asa pina se transpira ceva, nu e numai vb ca ajuta la slabit dar iti creaza o stare de bine, creierul e mai aerisit, nu mai e loc si timp de frustrari cauzate de mincare. Despre alcool, stiam ca in cazul unei cure, maxim e voie un spritz de vin alb sec. Coktailuri ori alte chestii dulci ar trebui evitate au tare multe calorii.Happy ce planuri ai pt ziua ta? O sa fie cu tort ori fara tort:)? M-ai vazut si pe mine cum eram la 94kg? Asa ca se poate:) Ceva de facut sport acas ai? Ok tu ai oricum si un program tare incarcat..si mama si tata si cu job, e normal dupa ce fetele dorm sa nu mai timp si chef pt nimic. Parca in pauza de masa mergeai uneori la sauna, ai cumva si vreo sala de sport? Cum ii ziceam si lui Zuzi, 30 de min de alergare ori crossing ori eliptica ar fi minunat. Roxa cind mi se intimpla sa nu ajung la anumite programe intotdeauna fac juma de ora pe banda de alergat, in stilul meu(inclinare pina la 13, viteza 5,5, arzi calorii, minunata pozitia pt fund si picioare, eu misc si miinile in stil nordic walking sa-mi antrenez si partea superioara) pe urma 30min eliptica. Imi iau casti sa tre sa prind un film ori ceva interesant la tv. Singura la aparate ma cam plictisesc si eu. Tre sa-ti gasesti su tu ceva sa faci si sa-ti placa cind esti inafara orelor pt ca orice e mai bun decit nimic, corect?Gusta iti complici viata cu gindurile astea rele, hai mai ca acum esti tinara si in putere sa schimbi ceva in bine pt tine si tu stai acolo cu nasul in starea asta blue si macar de ai sta cuminte si ti-ai roade numai unghiile, dar tu rozi numai bunataturi:)). Te putem ajuta cu ceva?Mik, salutari speciale la voi acolo in Mexic! Exotico! Spor la lectii!Am sa-mi reorganizez meniurile zilnice, au fost cam haotice si la mine in ultimul timp.MD: cereale integrale+1kiwi+citeva boabe de struguri+jumatate de mar+lapte slabP:pangasius la gratar cu o salata mareG: iaurt dietetic cu fructe proaspete( o cupa mare cu kiwi, kaki, pepene galben)C:probabil ceva rece, 2 felii mari de piine neagra cu roast beaf si biftek tartarSeara am sa merg o ora la spinning.Dar in general cam asa arata meniurile mele cind sunt la dieta:MD: fructe+cereale+putin lapte slabP: salatele si carnea slaba la gratarC: pestele si legumele fierteOk cu diferite de variatii, dar am in cap schema asta propusa. Si mi-a mers excelent, mi se potriveste.Carina ca intotdeauna ai niste meniuri complete, variate dar totusi in limitele unei diete de viata. Ieri seara am fost invitati la deschiderea unui sediu, a fost un fel de receptie si ma uitam la firma de catering si ma gindeam la tine. Cite idei ai avea pt asa ceva! Spor la toate!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Hopes spune:
Mephala multumim
Gusta ai dreptate, asa ar trebui fara excese culinare da' ma indoiesc ca se va putea. Suntem 4 sarbatoriti in familie, si maica-mea abia ne asteapta, ne adunam atat de greu.
Promit sa fac poze, mai ales ca mi-am luat un aparat pe care-l visam de mult. Da inca invat sa-l folosesc.
Tumpi, Puskin Clara
Rolo, la multi ani sa fii fericita, slaba, iubita si sanatoasa. Daca mai vrei ceva in plus iti doresc sa ti se implineasca
an-k spune:
La multi ani Rolo sa fii fericita, iubita si ... slabaaaa
Fetelor io m-am porcit azi:(, am mancat cremvusti si acu mi-e rau
cu paine si mustar
Carmen, condoleante sincere
Nici abdomene nu am mai facut. Acu mi s-a pus sa ma las de fumat, urasc putorea lor da' nu ratez nici o ocazie nu s ce am azi
Ruxandra, cred ca voi lua exemplu sa cantaresc alimentele.
an-k spune:
Am uitat sa o felicit pe Tunica, bravo ca ai reusit, Meri e o fericita cu asa mamica. Am vazut si pozicie, e o dulce si iti seamana
puskin spune:
An-k, nu te lasa. Incearca sa mananci sanatos si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine si ai sa slabesti frumos. Eu nu mai pun gura pe mezeluri de mult timp....
roxana1974 spune:
Ciao gagici! Sa va zic, intamplare ciudata: azi la cosmetica, in timp ce ma depi, canta la radoi melodia asta bestiala, geniala, frumoasa de-ti roade inima incet si sigur...ceva DJ imi zic, muzica noua, trance, de club...noua nu stiam cine canta si ma luat o jale ca nu stiam cum sa fac sa o caut...intreb pe ce post canta, era pe uniplus, dar nu aveam nr de la radio sa-i intreb cine canta si merg acasa si dau pe youtube o cautare dupa "new trance music" si-mi dau aia multe link-uri...si inkid okiiiiii si pun click-ul pe unu dintre ele...si ala era...mi-a venit sa plang de bucurie...adevarul e ca ma comport cam ciudat in ultima vreme dar mi se pare genial cum am gasit-o si deja o ascult a 10-a oara si v-o dau si vouaaaa!!! sa vedeti de ce ma omoara incet!!!
v-o dedic cu toata dragostea! e cea mai tare piesa ever!! pana la urmatoarea
Dragelor, eu sunt superexcited lately si tocmai am venit de la alergat! Deliaaaaa, am facut 20 de ture!!! A 20-a i-am dedicat-o lui Rolo, de ziua ei! si a 19-a lui Ruxi, sa nu mai dea asa de tare...imediat merg sa ma cinstesc c-o baie cu spuma si sa citesc sau sa dorm ca la 6 sau la 7 jumate bag si eu un spinning Vik sa te gandesti la mine ca si io ma gandesc la tine!
va si poate viu deseara, daca nu, pe maine la cafea...
Roxa-boxa
puskin spune:
Roxa, stiam melodia...e super super. Eu de obicei o ascult de cate 10 ori una dupa alta .
Auzi, da' tu azi nu prestezi munci???
Am fost si eu la sala, in pauza de pranz...facut 20min cu greutati si 25 min alergare pe banda ( ca atat timp am avut, trebuia sa ma intorc la birou pana la 13).
tumpi spune:
Roxa, frumoasa melodie, am mai ascultat-o,dar nu vazusem clipul.Mie imi place Armin mult.Ce m-as pune si eu pe dans, imi e dor de mers in disco, poate pana ma mut ajung in discoteca latino unde mergeau colegii mei de scoala din Ecuador.Cand eram mai tinerica, faceam acasa exercitii numai prin dans, acum m-am puturosit.Poate imi gasesc si eu o sala unde sa fac hip-hop, tare mi-ar placea.
Eu azi am fost cumintica, mi-am tras un file de peste la cuptor cu cateva rosioare si telina, yumii.
M-am linitit acum ca ai mei au ajuns cu bine la sora mea.Ce as vrea sa merg acolo cand naste,da nu cred ca am nici o sansa.Poate la botez reusim sa ne reunim toata familia ca niciodata pana acum nu am fost toti la un loc, parinti surori, cumnati si copii.
Eu ma pregatesc sa o iau usor , usor catre munca si nu am nici un chef, mai ales ca azi nu am dormit deloc si sunt treaza de la 4 dimineta.O sa fiu diseara cheuna si cred ca ma bag direct in pat ca sa ma pot trezi maine iara la 4.Si coloc peste pupaza m-a anuntat al meu ca maine tb sa ma duc la un curs care se face la munca.Nu dorm eu de fel sambata cand vin de la munca, da numai de cursul lor tampit nu aveam chef.Plus ca voiam sa trag o fuga prin magazine si mai vin si cei interesati de apartament.
Sper sa rezolv si sa gasesc chirias pt ap, ca daca pana plec nu gasesc,v-a tb sa platesc inca 2 luni chiria si nu am nici un chef.Asa ma ia o graoza cand ma gandesc iara la impachetat, fara net, scos din dulapuri, pus la loc.Ma rog sa gasesc pe cineva care sa vrea si mobila ca sa nu mai trebuiasca sa o car dupa mine, ca si asa nu stiu cum rezolv cu caratul,chiar daca avem masina mare.
Of, of, fug ca v-am facut capul calendar.
PS:Roxa , nu ma uita cu reteta de supa de praz
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)