Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 20
Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Happy |
Mai, da' as munci la plug si coasaaaaa...aoleeeuuu
Numa' sa nu stau acasaaaaaa
Sa maninc nesanatos
Sa dea Puskin pin' la os...
vikinga spune:
Happy cred ca de la melodia aia cintata de la cei trei domni canadieni tare interesanti ti se trage inspiratia;) sa mai lasi asa barbati pe messnger, data viitoare daca-s mai golasi e mai bine:))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
Carolinah, chiar te rog, deschide tu subiect nou si modifica lista dupa ultimul raport.
Imi cer scuze ca te-am scos de la serife, dar ai anuntat ca vei fi ft. ocupata si ca nu vei avea timp de noi.
Tumpi, felicitari pentru nepotica!
Anda, pentru blog!
Alice, le zici bine in versuri, .
Roxa, slava Domnului ca n-ai patit nimic...
Carmen cu Iustin si Teodor
roxana1974 spune:
Buna seara dragelor. Eu tocmai m-am intors de la sala si fiindca mi-e foame rau si ma rodea la stomac am baut un suc natural cu lamie, am mancat 5 prune uscate si un kiwi, sper ca nu e prea mult azi am mancat destul de aiurea...
Haha ce-mi place de Puskin, baga bice la greu, iar la Tzuni ii da din oficiu . Happy, ia zi, ce te stiumuleaza la rimele alea beton, foamea, ai? Cred ca ai mancat putin ieri, abia ce-ai inghitit ceva...bine ca iti plac fructele
Gagici, sa va zic de jeanshi...am probat vreo 4 pereki, vin be-ton! Din pacate eram singura si nu puteam sa-mi fac poze cu mobilu cum se cade, apoi mi-era si frica, fiindca era interzis sa pozezi si mai apoi, aveau pietricele sclipicioase iar unii broderie lucioasa si vreau sa zic ca nu se vede nimic din chinul ala de poza incercat de mine, ca se reflecta lumina. Daaar, imi statea exact ca o minge in ei, io am ramas masca, nu am crezut. Daca ai mai plat, chiar daca e mai mare asa, io zic ca merita toti banii, arata be-ton, jur! Daca n-ar fi peste 400 de lei, mi-as lua maine, dar acum nu mi-i permit, puii mei 120 de euro e cam mult......ori la reduceri de 50% daca ii mai prind, ori ii scriu lu' Moshu! dar eu m-am indragostit ...atentie, eu port la jeanshi marimea 29, iar aici mi-au trebuit 30 si 31, iar la unii chiar 32...sunt altfel...dar sunt mortali, si ce modele misto pe ei...doar ca trebe sa va placa pietricelele, iar mie-mi plac raaaau...au si modele mai discrete asa, dar pietricelele alea sunt tot farmecul, dupa efectul de push-up.
Grea boala, va zic...
Caro, o sa incerc sa-l conving pe nasty sa-mi faca maine poze cu ciorapii, pana atunci va las un link...nu arata cele mai tari modele, dar sunt dragute si astea..eu mi-am luat din gama street si marylin, dar modelele beton pe care le am eu nu sunt toate aici: http://fiore.ro/store/ciorapi-dresuri/cat_2.html
mai viu dimi la cafea! Va
Roxa
Tzuni spune:
Puskin, am pacatuit de cand m-am trezit.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
violeta70 spune:
Buna seara!
Dau si eu raportul: Stagnare, adica 66,5 kg
Azi am fost la sala si am ajuns tarziu.
La servici este cam naspa, colega vine din concediu abia vineri. Am ramas cu o gramada de situatii in urma. Dar le voi rezolva.
Tzuni sa-ti traiasca fetita!
Tumpi sa-ti traiasca nepotica! iar tu sa fii o matusica fericita!
Carmen cum Dumnezeu te abtii de la dulciuri? Si mai faci si prajituri!....si ce prajituri . Ai o supervointa. Felicitari!
TLaura imi pare rau de incidentul cu gradinita. Si tu trebuie sa-ti revii! Haide, fruntea sus!
Salut toate celelalte fete si le transmit mii de pupicuri....
Noapte buna va doresc si o zi frumoasa maine!
Delidana spune:
Salutare,
Eu stagnez. Nu stiu cind o sa ajung sa-mi cumpar un cintar mai profesionist dar sincera sa fiu mi-e si frica sa nu ajunga sa ma obsedeze fiecare suta de grame.
Mihaera, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce e cu tine ca de mult n-ai mai dat pe la noi. Mephala se ocupa de lista in momentul de fata si apoi probabil ca preia stafeta Carolinah.
Roxa, da' blugi care sa micsoreze poponeata n-ai vazut? Mie de-aia mi-ar trebui.
Anda, foarte frumos blogul si super apetisante prajiturile. Acum am inca un motiv sa vin la Cluj.
Tzuni, ai avut dreptate, era ceva legat de bani.
Pup toata gasca.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Mik spune:
Mey, eu nu m-am cintarit si am miacat de 2 ori micul dejun si am sarit peste masa de prinz. reclam bice, da' nu pe spinare, la kur.
Va pup pe toate si da doresc spor la slabit.
Sabina spune:
am am prea putin sub 68 sa se considere slabire...
N-am avut net azi toata ziua.
Caro, asa e, trebuie sa ma mobilizez, am fost cu rusii pe cap, de aia fara bazin.
Tu unde mergi la sala de ai asa prgrame faine? evtl scrie-mi pe Pm.
Parca bazinu n-a facut prea mare lucur, aveadreptate Lou, la mare e altceva totusi....mai sapa valurila alea grasimea probabil
Gabriela, multumesc mult de incurajari
Anda, multe , multe felicitari!
Iertati-ma ca nu va nominalizez, dar am scris tone de mailuri acu ca a venit netu, ma duc la nani, va pup, am citit tot
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo