Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 17
Delidana spune:
'Neata,
Carmen,
Roxa, bine ca n-ai patit nimic altceva in afara de sperietura.
Tumpi, felicitari matusico!
Puskin, vad ca te-ai inarmat bine cu bice.
M-am trezit mai devreme decit de obicei, am avut un vis ciudat, se facea ca vroiau sa-mi intre atit de multe albine in casa ca nu mai stiam unde sa ma ascund, innegrisera geamurile pe dinafara. Pina la urma au reusit sa intre intr-o camera si au ros/ciuruit/intepat niste paturi - dupa o vreme au plecat. Pfuu, ce m-am speriat de ele!
Ma duc sa-mi fac abdomenele si apoi plec la scoala.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Nu.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Vik, saru'mana! Incerc si eu sa folosesc hainele in avantajul meu... sa arat ce inca pot arata, sa ascund partile rele. Desi, la anii pe care ii implinesc in ianuarie, ar cam trebui sa ma potolesc... Da-mi te rog link-uri pentru chestiuni d'alea de tin burta grasa, sa ma "liposuctionez" peste noapte cu una.
Cat despre curte, vreau gazon, o sa pun eu si niste flori, copaci etc, caci este o curte mare; dar vreau gazon, un tobogan/casuta/ leagan pentru Mara, ca sa aiba unde sa alerge si consume energia. Curtea aia ma mobilizeaza cat de cat... Cine stie, poate mai tarziu pun si niste plante, macar busuioc si d'astea de bucatarie...Casa e aproape gata, acum punem gresia si faianta, am ales parchetul... trecem la usi, mobila etc. Oricum, o experienta dupa care poti ramane traumatizat, din toate punctele de vedere.
Roxana, uf... urata experienta! Du repede masina la service, nu o mai conduce asa. Doamne fereste, cum spui si tu, daca erai in trafic puteai face accident!
Tumpi, sa-ti traiasca nepotica!! Mare-mare bucurie! Si eu sunt matusa, dar nepoata-mea are 14 ani!
Anda, m-am uitat aseara pe blog; aoleuuuuuu cum arata prajiturica aia!!! Felicitari! Ce au zis de tort?
Tzuni, suntem in 11! La Multi Ani!! Nu pot sa cred ca a trecut 1 an! Sa-ti traiasca mandretea de fata!
Ruxandra, unde esti ca am ceva de marturisit! Aseara am facut mici cumparaturi si m-am lovit in Selgros de munti de panetone; cu creme, cremite, ciocolatele, stafidute si alte bunatati. Si sunt disperata dupa panetone.... Si cum de vineri intram in Postul Craciunului, iaca am luat un panetone cu crema de lamaie si am mancat o bucatica mica-mica-mica. Jur de rosu, ca nu avea mai mult de 3 cm... Gata, am marturisit! Ai ajuns in Slovenia?
Sabina, m-am uitat aseara pe blogul tau. Lasa lumea in pace... s-ar plictisi daca n-are avea ce face, asa ca, comenteaza si ei... Tu faci minunat ceea ce faci si stii foarte bine ca esti un om cu totul si cu totul deosebit si special.
Am un chef de treaba... Pe cuvant ca nu ma gandesc decat la vacanta de Craciun, cand 2 saptamani o sa stau acasa!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Gabrielama spune:
Mephala, pup ochisorii de baieti frumosi!
Claudia, barbate-mi-o e d'ala care ma incurajeaza sa ma imbrac asa; imi zice de fapt ca sunt prea serioasa la birou (ca haine)...
Vik, m-ai intrebat de Mara; s-a nascut cu 4 kg si a fost tot timpul peste limita de greutate pentru varsta ei. Este si foarte inalta, dar si greutatea a fost mereu peste. Asa ca ne straduim... mananca sanatos (atat cat de sanatos poate manca un copi de 4,6 ani, caci spanac si telina cruda nu mananca, evident!), merge cu bicicleta, cand timpul permite mergem in parc si alergam impreuna, sare la salteluta, d'astea. Acum ca a mai crescut, o sa mearga si la niste sporturi organizate, caci pana acum era prea mica si nu o primeau. Anyway, suntem mult mai bine acum...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Cre' ca tre' sa facem pe prima pagina o coloana speciala, cu categoria "vaci". Sunt prima. Si cred ca unica. Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog |
iti multumesc ca mi-ai inseninat ziua
Ma inscriu fara nici o indoiala in aceasta categorie
Tzuni spune:
Neata!
Hopes, ma bucur mult! ...ca ti-am inseninat ziua, nu ca te inscrii si tu la categoria cu pricina!
Gabrielama, da, un am a trecut. Atat de repede, ca nici nu-mi vine sa cred. Azi noapte am dormit in pat cu ea. Dormit e un fel de-a spune, pt ca a stat agatata de gatul meu si n-am putut sa inchid un ochi . Asa ca acum beau cafele!
Delidana, uite ce am gasit:
Daca visezi albina: Vesti bune legate de bani. Visati ca omorati o albina, atunci va asteapta un esec financiar. Ceara de albine: o idila romantica in curand.
Va las acum, revin mai tarziu. Fug la tribunal si dupa la montaj.
O zi frumoasa!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Tzuni spune:
Am citit de curand undeva cum k cafeaua duce la scaderea in volum a sanilor. Mai beti? Io da....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
puskin spune:
Neata,
eu fac bagaje, la 12 am avion si eu ca de obicei fac valiza in ultimul moment . Deh, experienta...
Revin...
hcclara spune:
'neata! scriu dar nu stiu daca reusesc sa-l trimit ca se tot deconecteaza!
Tumpi felicitari, sa va traiasaca nepotica, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de mult noroc!
Roxa bine ca n-ai patit ceva, du-o la verificare!
Delia eu mi le-am facut in fiecare zi insa nu mai mult de 50!
Ruxandra zbor placut si numai bine!
Anda m-am gandit la tine azi dimineata...
am fost la dentist si mi-am scos ultimile masele de minte, sunt inca sub efectul anesteziei!
La noi e tare cald, la gradi e epidemie de varicela,si mai este si enterocolita! Eu de varicela nu i-am vaccinat asa ca sper sa faca pana nu merg la scoala!
Carmen pup baietii care va scot peri albi, am si eu 2 exemplare!
Crys mai zi ceva!
la toate ma duc sa strang pe aici si sa fac ceva de mancare, am varza, cred ca fac varza cu carne!