Redoutistele fidele La Redoute (145)
Raspunsuri - Pagina 9
Iingrid spune:
Si tot stau si ma gandesc la penibilul domn Diaconu, care are tupeul de a induce in eroare atata lume, prin afirmatiile pe care le face.
20 de cliente fidele lsredoute.fr? Atatea sa aiba el!
A investit o suma de 6 cifre in aceasta afacere? Ma indoiesc teribil...
Cifra de afaceri pe care si-o doreste cu siguranta va ramane la stadiu de deziderat, atata vreme cat si-a "construit" acest bussiness cu atata grija.
Iarreducerile care doreste sa le faca in perioada sarbatorilor, au un fundament total interesat in mintea lui. (sa cumpere la randul lui cu reduceri foarte mari si apoi sa practice adaosuri cum numai el stie)
miki68 spune:
M-am gandit ca dupa "succesul" rasunator cu lr.ro mai bine s-ar chema AD First and Last Company
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Iingrid spune:
Gravi, daca tot nu au platit telefonul, hai sa facem noi un gest, sa punem mana de la mana, sa-i platim omului telefonul.
Probabil, profitul din acest bussiness incepe sa apara (din cele doua sute si ceva de comenzi intr-o saptamana)- trebuie sa-l intelegem.
ChrisDun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 M-am gandit ca dupa "succesul" rasunator cu lr.ro mai bine s-ar chema AD First and Last Company cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Mey, stiti voi omuletul ala de pe yahoo messenger care se tavaleste pe jos de ras... asa eram eu cand am citit postarea Cristinei LOOOOOL
Iingrid spune:
Si uite asa ingros eu randurile redoutistelor revolutionare din Iasi
Nu voi comanda nici eu niciodata de pe .ro. Dixit!
kokiy spune:
Eu cred ca AD din cauza stresului provocat de noi a trecut pe xanax ...basca isi mai scoate morcovu' din fund din cand in cand sa-l mai masoare
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Iingrid spune:
Citat: |
M-am gandit ca dupa "succesul" rasunator cu lr.ro mai bine s-ar chema AD First and Last Company cristina d. Motaneii mei |
Super!
lizzy spune:
luny ce vezi tu in suivi e nr de factura, acesta nu te ajuta la posta. ce ti-au cerut de la posta se cheama tracking number, un cod de identificare pt transport. acest tracking no. NU se poate obtine de la expeditor (LR) deci nu poti decat sa astepti venirea coletului. si daca in final nu vine iti recuperezi banii prin charge back - ai instructiuni pe prima pagina.
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari