Redoutistele fidele La Redoute (145)
Raspunsuri - Pagina 14
claujro spune:
http://oth.strawberrynet.com/newproduct.aspx?CurrId=EUR&CatgId=33
uitati-va ce preturi la parfumuri!
felicici spune:
Buna!
Am votat si eu petitia si mi se pare ok ca nu v-ati resemnat.
Din alt motiv am intrat insa sa postez. Imi pare rau ca am spart gheata atacurilor personale la adresa directorului firmei de care va spuneam ca mi-a fost coleg de liceu. Nu stiu ce mi-a venit sa ma mir pe forum in gura mare si sa mentionez numele sau. Acum insa regret, mai ales ca m-a sunat a doua zi cu cele mai bune intentii si m-am simtit ca o tzatza de la piata care isi pune poalele in cap pe langa cat de politicos a fost el. Nu spun ca neaparat referirirle care s-au facut ulterior la persoana sa mi se datoreaza, nu imi dau atata importanta pe acest forum dar am fost totusi prima care a mentionat numele sau intr-o postare desi am aflat ulterior ca fetele care au acces la contul comun stiau de mult despre cine este vorba si nu sunt singura cu care a vorbit personal la telefon.
Haideti va rog sa incercam sa vedem imaginea de ansamblu, nu este ca si cum toate erau bune si frumoase la noi in Romanica si toata lumea facea afaceri grele si productive pana cand a venit acest domn sa dea cu bata in balta.
Inteleg frustrarea tuturor si cred ca ar trebui sa ne concentram in a ne castiga dreptul de a face cumparaturi online de pe orice site care livreaza in multe tari UE si nonUE dar nu si in Romania, unul dintre multe acestea fiind chiar siteul laredoute.fr in cazul in care nu vom mai putea comanda de acolo.
Pana la urma chiar si publicitatea negativa poate fi benefica pentru afacerea laredoute.ro mai ales cand este facuta de '20' de furnicute harnicute care vaneaza orice articoul aparut pe tema asta si posteaza comentarii, fac petitii online, etc. Un prim scop al reclamei este sa auda omul de tine, daca din ceea ce aude devine si curios sa iti viziteze siteul facand astfel trafic este minunat! Daca avem asta in vedere atunci noi ne-am transformat intr-o adevarata masinarie de publicitate pentru aceasta afacere.
Nu critic pe nimeni, si eu am postat un comentariu la unul dintre articolele aparute dar mi se pare ca se pierde din vedere ceea ce este cu adevarat important. Din cauza acestui om caruia ii uram toate un faliment rapid nu putem face noi cumparaturi online la preturi prietenoase sau pentru ca aproape toate online-shop-urile nu livreaza in Romania?
Lorena(19.12.2007)
kokiy spune:
Clau esti de coma ... nu pot sa-ti urez decat la cat mai multe ... o sa incerc si eu ... de la emotii nu mai nimereai butoanele cu PM-ul
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
claujro spune:
Sa inteleg ca domnul cu pricina citeste ce scriem noi aici?! Si implicit faptul ca tu i-ai mentionat numele?
madau spune:
LORENA..stai linistita ca nu tu l-ai desconspirat pe domnul AD..era desconspirat demult de catre mine, in momentul in care fetele au spus care este firma care se ocupa de franciza in Ro. Si apropo...informatiile despre el sau despre firma nu sunt deloc confidentiale, la fel cum nu sunt nici cele ale celorlalti asociati/actionari de la restul de firme existente in Ro. Oricine poate avea acces la aceste info platind taxa aferenta la ORCTB. So....
Nu cred ca cineva de aici are ceva prsonal cu el, incearca sa-si faca businessul in care a investit. Noi comengam doar MODUL in care o face si adaosurile mari practicate. Atat! Prost nu e cel care cere, ci cel care da. Noi n-am incercat decat sa atragem atentia asupra unui aspect foarte uzitat in comertul romanesc, si anume "imbogatirea rapida pe seama fraierilor", sunt si altii care o practica, insa aici ne "doare" si pe noi..asa ca e normal sa comentam. Fiecare are dreptul la o parere.
Petitia nu e contra lui....
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Si apropo...am activat PM-ul pt redoutiste
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Sa inteleg ca domnul cu pricina citeste ce scriem noi aici?! Si implicit faptul ca tu i-ai mentionat numele? |
Aveai vreun dubiu?Iti dai seama ce-i la lui,daca a inceput sa dea astfel de telefoane.Inseamna ca cifrele pe care le-a vehiculat sunt cam vax.Naspa pentru el.F. neinspirat cu franciza aleasa.Dac-ar fi stiut,nu cred ca se mai apuca.Acum e prea tarziu.Se agita si el,ca-si pierde banii,dar nu cred ca o sa iasa la suprafata.Si mai vine si criza financiara/economica peste noi.
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicici Din cauza acestui om caruia ii uram toate un faliment rapid nu putem face noi cumparaturi online la preturi prietenoase sau pentru ca aproape toate online-shop-urile nu livreaza in Romania? |
madau are dreptate, nimeni nu are nimic cu "acest om", numai ca ne-a luat "jucaria", posibilitatea de a cumpara sub pretul pietei, de a cumpara la aceleasi preturi cu francezii si cu 3 sferturi de lume inclusiv Etiopia si Tanganica.
Daca ne-ar fi oferit aceleasi preturi ca ale celor din fr, cu livrare din Romania sa stii ca ar fi vandut nu de 2 ci de 4 milioane de euro.
Oare de ce nu se poate si la noi face asta si se urmareste doar castigul rapid si cat mai mare? De ce francezii pot vinde pulover cu 5 euro si d-l cu pricina nu poate?!
Asta e durerea noastra....
arleena spune:
am semnat si eu si am dat link la cunoscuti care au comandat de pe lr.fr sa semneze si ei.
buna treaba fetelor
Dierna3 spune:
Bey, ce-i spune expertul Alinei (observati repetarea motivului "pungutei cu 2 bani") :
"mergi la protectia consumatorului si reclama faptul ca bebelusul tau nu poate sa se imbrace decat de la lr si astia din Ro au vrut sa se imbogateasca pe spinarea voastra si mai reclama si faptul ca la sectiunea fuste au doar chiloti astfel incat va trebui sa mergi dezbracata pe strada ;)
din ce ai scris tu privesti lucrurile doar din pct tau de vedere. uite ca al meu difera(si probabil si al altora) si nu dau doi bani pe ce ai scris tu.
vreau ceva de calitate:pun niste banutzi de o parte si comand din state/germania..etc.
vreau ceva de 2 bani:intru pe un magazin online din china/coreea si comand 3 containere de haine.
la tipul de economie pe care il duce china nici nu trebuie sa platesti in avans marfa.daca ai o relatie cat de cat marfa se plateste la sfarsit.
hai sa aveti bafta ca s-a terminat pauza de masa ;)"
In plin scandal mondial legat de toxicitatea produselor provenite din China si restul Asiei, voi puteti sa va intoxicati copii cu haine si jucarii, ca asta e, gastelor, unii e mai smecheri; ei poate sa vinde la fraieri tot lucruri produse prin zona mentionata, dar pe care numele firmei-mama le fac dintr-o data mai curate, mai putin iradiate, mai "echitabile", mai scumpe. Citind forumurile frantuzesti, e imposibil sa nu remarci valul de proteste impotriva practicilor PPR referitoare la productia si gradul de siguranta al "chinezariilor". Fara sa luam in calcul etica, asa ceva e rar la ei si SF in mediul de afaceri roman.