Redoutistele fidele La Redoute (145)
Raspunsuri - Pagina 12
Iingrid spune:
Citat: |
Membru din:13/08/2006 Romania 1750 Mesaje Trimis la: - 06/11/2008 : 16:57:22 -------------------------------------------------------------------------------- Daca mai puteti,bagati niste comentarii si aici: http://www.financiarul.com/articol_16634/le-redoute-estimeaza-un-rulaj-de-21-mil.-euro.html |
Bagat.
E la moderare.
Mami de Rares si Ingrid
claujro spune:
Bine ca nu am luat franciza LR ca imi vedem falimentata afacerea de grupul celor 20. Nu as vrea sa fiu in pielea francizorului acum...
Roxana Claudia spune:
Mie nu mi se incarca pagina Vreau si eu sa semnez...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
claujro spune:
citat din mesajul lui Roxana Claudia Mie nu mi se incarca pagina Vreau si eu sa semnez... Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006) |
vad ca nici la mine dar macar eu am semnat deja... Schimba browserul de internet vezi daca merge cu IE.
ChrisDun spune:
citat din mesajul lui ancamari ChrisDun imi place de tine asa "rea", poate mai vorbim si noi zilele astea. |
Eu vin in parc in fiecare seara, direct de la serviciu. Am tot stat saptamana asta pana pe la 8-9 seara, pe langa terenurile de tenis
citat din mesajul lui Roxana Claudia Mie nu mi se incarca pagina Vreau si eu sa semnez... |
Nici mie nu mi se mai incarca pagina cu petitiile online.