***SUPERDIETA 32 ***
Raspunsuri - Pagina 19
nicomico spune:
bretonica multuùmesc pentru primire
o sa mai astept oricum, pentru ca vreau sa alaptez cat mai mult timp posibil si oricum la depresia care ma paste ....nu am nici un impuls
te pup de fapt va pup pe toate si succes la slabit!!!!
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicomico bretonica multuùmesc pentru primire o sa mai astept oricum, pentru ca vreau sa alaptez cat mai mult timp posibil si oricum la depresia care ma paste ....nu am nici un impuls te pup de fapt va pup pe toate si succes la slabit!!!! |
......felicitari!!alapteaza cit de mult potzi,iar in privintza depresiei....gindeste-te ca la pieptul tau ai un copilas,cea mai mare bucurie ce exista pe pamint,deci pentru binele lui incearca sa treci de aceasta faza...numai tu singura te potzi ridica,deci nu lasa depresia sa te cuprinda...in primul rand,v-a resimtzi si copilul,si nu cred ca asta itzi doresti...trebuie sa fii tare in orice situatzie ai fi,si sa te gindesti ca mititelului sau mititelei trebuie sa-i dai serenitate....de slabit vei avea timp,,,doar rabdare sa ai,,,te pupic dulce si daca ai nevoie,noi suntem alaturi de tine,...somn usor
Lupta cu kg
bretonica spune:
fietiliiiiiiiiiiiiii...dau de baut din seara asta,si continuam si maine care vretzi,,,care puteeeeeetzi...
....
...
delphiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
....
Lupta cu kg
a_alinta spune:
La Multi Ani!!!!!!!
bretonico ,sa fii sanatoasa, voioasa si iubita, toata viata!!!!
iti doresc tot ceea ce imi doresc si mie, adica tot binele din lume
te imbratisez cu mult drag si sunt alaturi de tine la implinirea exceptionalei varste de 40 de ani!!!!
cat de mult ne dorim cand suntem pusti sa facem 20 de ani!, ...dar nu stim inca atunci, cata implinire vom simti cand ajungem la 40!!!!
bretonica spune:
citat din mesajul lui a_alinta La Multi Ani!!!!!!! bretonico ,sa fii sanatoasa, voioasa si iubita, toata viata!!!! iti doresc tot ceea ce imi doresc si mie, adica tot binele din lume te imbratisez cu mult drag si sunt alaturi de tine la implinirea exceptionalei varste de 40 de ani!!!! cat de mult ne dorim cand suntem pusti sa facem 20 de ani!, ...dar nu stim inca atunci, cata implinire vom simti cand ajungem la 40!!!! alina |
ALINTATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,CE SURPRIZA FRUMOASA,sincer nu ma asteptam.........pai eu azi chiar ca implinesc 20 de ani...doar ca sunt 20x2...si tu esti aproape de mine din cite stiu,....cind ai implinesti,ca sa-tzi pot aduce o si undulce,dulce...fetelor stitzi ca azidimineatza cintarul imi arata 95,8kg...deci l-am vazut pe 5 oricum..URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lupta cu kg
aidaciolac spune:
Bretonico multa sanatate si fericire sa ai cu tirul si greutatea dorita
Aida
Poze cu noi
bretonica spune:
citat din mesajul lui aidaciolac Bretonico multa sanatate si fericire sa ai cu tirul si greutatea dorita Aida Poze cu noi |
Lupta cu kg
Brigit spune:
La multi ani Breto! Sanatate maxima, fericire si iubire, ca restul vin de la sine daca le ai pe-astea.Sa ti se implineasca repede toate dorintele!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
citat din mesajul lui aidaciolac Bretonico multa sanatate si fericire sa ai cu tirul si greutatea dorita Aida Poze cu noi |
.......sar'naaaaaaaaaa AIDUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ....
Lupta cu kg
bretonica spune:
citat din mesajul lui april16 La multi ani Breto! Sanatate maxima, fericire si iubire, ca restul vin de la sine daca le ai pe-astea.Sa ti se implineasca repede toate dorintele! Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
.....apriluuuus....VA MULTZUMESC DIN SUFLET
Lupta cu kg