SCHIMBAREA ... pentru Romania, de unde?
Raspunsuri - Pagina 2
viviana spune:
Varsta tanara este intotdeauna un atu... pentru un sustinator matur
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
marius spune:
Fiind (existand posibilitatea) alegerii uninominale cel putin teoretic cei care sunt membrii DC ar putea sa isi propulseze propriul candidat sau propria candidata. Pur si simplu aveti aceasta posibilitate. De aici si ideea puterii votului. Acum aveti sau puteti sa va creati optiuni.
Opinie personala.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Adrianaa spune:
Stiu eu pe cineva de pe DC , pe care as propune, dar nu o vad pe aceasta persoana in haita aceea de ... hiene. Pentru aceasta persoana as merge la vot, desi mi-am promis ca nu voi mai merge vreodata. (: . Pentru inceput as putea sa dau doua initiale. M.Z. Mi-e teama ca persoana pune prea mult suflet, iar in politica nu este loc de asa ceva, mai ales de unul singur.
adriuta spune:
Poate vrea MCCain sa fie presedinte acum ca a pierdut, sau de ce nu ... Mrs. Clinton Oricare ar fi mai competent decat cei enumerati de tine Mirela. Glumeam... Singura data cand am votat a fost cand am facut-o pentru Constantinescu si dezamagirea a fost atat de mare incat nici acum nu mi-a trecut gustul amar. adevarul e ca in Ro NU AI PE CINE SA ALEGI. E de-a rasu' plansu' dar asa este. T
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Ramonika spune:
buna idee, sa-l convingem pe McCain sa vina presedinte la noi...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
simali spune:
Si ziceti voi ca Obama o sa-i dea americanului de rand ce-a promis ca o sa-i dea? El? Mai mult decat amuzant....
alice
loryi1974 spune:
O alta domnisoara de la care se asteapta "schimbarea":
http://www.cancan.ro/2008-11-08/Elena-Basescu-inapoi-la-scoala.html
O alta viitoare "experta" in securitatea nationala a RO
ionica spune:
lory1974
Eu tind sa cred ca schimbarea v-a veni de la noua generatie tanara,dac nu le dam o sansa ,vom avea tot dinozauri dormind in nesimtire.
Eu voi alege numai tineri
Sophia 2ani
+17
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 In Romania schimbarea nu trebuie neaparat sa vina de la politicieni. Mi se pare contraproductiv sa stai si sa astepti schimbarea din partea politicienilor sau a partidelor de la guvernare cand o parte din schimbare poti sa o faci tu insuti, comunitatea aflata in sfera ta de influenta si asa mai departe. Parlamentul face legi (care sunt sau nu respectate), Guvernul mai face cate o reforma la fiecare 4 ani.. Intrebarea este: tu, ca cetatean al acestei tari ce faci pentru schimbare? Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
foarte buna gandire!!!de apreciat!!!
eu, una, cand eram in Ro, am incercat abordarea asta, caci asa gandeam si gandesc si acuma. si aveam un oarecare cerc largit...si ceva influenta.
dar, din pacate nu a mers, sau prea, mult prea putin.
pentruca daca vrei sa fii corect, drept, cinstit, nu prea ai sorti de izbanda. trebuie ca si cei din jurul tau, cei cu care intri in contact sa-si doreasca asta. iar ceva bun, curat, greu se implementeaza in romani.
si daca tot ai venit cu ideea da si exemple despre cum putem schimba locul de langa noi.
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
Eliza5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
si daca tot ai venit cu ideea da si exemple despre cum putem schimba locul de langa noi. Kari |
Crescandu-ti frumos copiii, abtinandu-te de la nervi si injuraturi in trafic, aruncand mereu hartiile la cos si nu pe strada, fiind onest la serviciu, implicandu-te activ intr-o fundatie in timpul liber, citind mult in loc de TV, curantandu-ti aleea din fata casei, convingandu-ti vecinii sa curatati si sa plantati flori impreuna gradina blocului, raspunzand la injuraturi cu zambete si cate si mai cate. Daca mai ai si sansa de a avea propria afacere: tratandu-ti cu dreptate angajatii, implicandu-i in zugravirea vreunui centru de plasament, creind parteneriate profitabile, implicandu-te in comunitate, etc. Sunt multe cai in care poti sa influentezi pozitiv comunitatea in care traiesti.