Operatie varice - Lasermed!
M-am hotarat sa merg la Lasermed la control in vederea operarii varicelor cu care ma chinui de cativa ani buni. Doctorul dragut, asistentele la fel, putina lume, aparatura buna.
Drul. m-a vazut a zis ca e ok, se opereaza varicele, cateva incizii pe toata lungimea piciorului (pe vena) cand ma hotarasc sa sun si ma programeaza cam la o saptamana.Ma duc dimineata, analize sange, urmeaza operatia si a doua zi externare.
Si acum, Pretul: aprox. 300 euro.
Nu prea stiu ce sa fac, bani as avea, chirurgia clasica ma inspaimanta, timp nu am sa stau prin spitale, asa ca astept incurajari..........
Raspunsuri
Maria74 spune:
Buna tuturor!
Eu iti spun sa nu iti faci probleme din cauza operatiei. Eu m-am operat prin 2000 cred, si la fel de terorizata eram, dar s-a dovedit a fi extraordinar de bine, in sensul ca in 20 de min eram operata, iar apoi am plecat acasa. Din sala de operatie am iesit pe picioarele mele si nu am avut dureri "prea mari".
Eu nu am facut la Lasermed, ci la Clinica de Flebologie nr. 10. Din cate imi aduc aminte nu m-a costat nimic.
Cicatricile nici ca se mai vad. Eu iti urez bafta si curaj si sa vezi ca te simti alta dupa operatie.
Daca mai ai nevoie de alte lamuriri sunt aici...
MariaR
adameasca spune:
Miha, eu am apelat la serviciile celor de la Lasermed imediat ce s-au infiintat, acum mmulti ani si am fost foarte multumita. Sunt progesionisti. daca ai posibilitatea financiara, nu va de ce n-ai face-o.. Bafta!
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
mihaelas spune:
Buna. Eu am avut o interventie prin 95 ptr niste negi. Si acum mi-au ramas niste urme pe maini ca niste arsuri, care nu mai trec. Atunci am tras destul de mult, ptr ca tipa respectiva a ars prea mult negii aia si de aici urmele, destul de inestetice. noroc ca sunt intre degete si nu e prea vad. NU vreau sa te inspaimant, da vb si tu cu mai multi si alege firma cu atentie.
miha spune:
Mihaela, tocmai de aceea am apelat la sfaturile voastre, pentru ca si mie imi este destul de frica sa ma dau pe mana oricui, dar presupun ca riscul asta exista chiar si in cazul doctorilor recomandati.
Ar fi culmea dupa ce ca o sa dau atatia bani, sa mai arat cu cicatrice sau mai rau sa mi se intample ceva.
As fi vrut sa ajung si la Clinica de flebologie, dar din pacate nu am timp si acolo ma programeaza peste cateva luni, iar anul acesta il am incarcat din toate punctele de vedere: mama operata(e in recuperare ), fac naveta zilnic la Buc. din alt oras, fetita la parinti, sotul trebuie sa plece in strainatate si sunt tare debusolata: nu vreau decat o varianta sigura si rapida.
Si totodata nu vreau sa renunt la ideea de a renunta la operatie ptr. ca din an in an imi este tot mai greu si dpdv estetic nu mai vorbesc.
tilis spune:
Eu am un prieten care lucreaza acolo, dar nu este doctor (ceva la administrativ) si mi-a zis ca au aparatura de ultima generatie, dar un pic cam scump. daca ai posibilitati financiare, du-te!!!
tilis
miha spune:
Multumesc tare mult de raspunsuri, am sunat sa ma programez saptamana viitoare.
O sa va povestesc cum a fost.
verutza spune:
miha,
Eu am fost la Lasermed acum cativa ani si s-a ocupat de mine dr.Popa dar care din pacate astazi nu m-ai este printre noi. Dansul avea o metoda prin care mi-a injectat un ser in fiecare varica si care disparea pe loc. Cateva zile am ramas cu niste semne ca niste vanatai care in final au disparut de tot. Tin sa precizez ca eu aveam niste varice subtiri si nu stiu daca acest lucru se poate face la orice fel de varice. Din cate imi amintesc dr.spunea ca numai el practica aceasta metoda. Oricum merita sa intrebi.
Succes!!!