Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 20
Brigit spune:
Diana- vazut link-ul; m-am conformat.
Va rog pe unde mai vedeti asa ceva anuntati. De asemenea nu ezitati sa puneti in comentariile voastre informatia de aici:
http://www.romanialibera.ro/a128064/ue-va-avea-o-piata-online-unica.html
daca e deja pus de altcineva-comentati si acest aspect
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diotima sa stiti ca astia cenzureaza la greu. Eu am bagat acum vreo saptamana niste comentarii negative la produse si nici pana in ziua de azi nu le-au publicat In asteptarea ultimei comenzi LR.fr... Yannis |
si nici nu le vor publica,stai linistita.Fa un test : baga la un produs un comentariu pozitiv referitor la material,culoare,model,orice;sa vedem daca apare.
Da' nu-i nimic,punem comentariile in alta parte : aici pe forum facem un subiect separat,pe alte forumuri deschidem subiect dedicat,etc,etc
Daca ma gandesc mai bine imi mai vin niste idei
15 +
vl-ad spune:
citat din mesajul lui mihaser Neata! Despre HLN sunt magazine in tm si imi iau haine de la ei...mie imi plac! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Mihaela unde in TM se gasesc hainute de la HLN?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Laura Ioana spune:
Fetelor, oare mai putem da comenzi pana maine pe .fr? Adica as mai putea baga o comanda mai pe seara?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Fuse pe-acolo deja un alter-ego de-al meu cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
a, deci nu era sor'mea?
ideea e ca tot ce apare pe net si poate fi comentat, corect este sa fie comentat asa cum se cuvine. asa ca eu una, cand am o parere avizata, o dau. parerea, adica. si in ce priveste raportul pret-calitate tzoale lr, am sigur o parere avizata.
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
miki68 spune:
citat din mesajul lui dianarus78 a, deci nu era sor'mea? ideea e ca tot ce apare pe net si poate fi comentat, corect este sa fie comentat asa cum se cuvine. asa ca eu una, cand am o parere avizata, o dau. parerea, adica. si in ce priveste raportul pret-calitate tzoale lr, am sigur o parere avizata. Marc 2- si Ianis 4 Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc |
Putea cel mult sa fie frate-tu ca alter ego-ul era macho in momentul postarii Deh, ce sa-i faci, personalitati multiple!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
la comanda facuta ieri imi apare in mailul de confirmare asa :
Montant total avant réduction 342,95 €
Montant total après réduction 114,48 €
Frais de traitement 5 €
Frais Collissimo 0 €
Frais livraison domicile (hors Colissimo) 0 €
Frais de Contre-Remboursement 0 €
Frais 24h chez vous 5,72 €
Frais d’éco-participation 0 €
Montant total de la commande 125,2 €
ieri n-am fost foarte atenta,abia acum am vazut.Se pare ca am platit 5.72 euro pt livrare rapida in 24 de ore la domiciliu.Corect?????
15 +
Lorenza spune:
Da!Se mai fac greseli.Odata am observat ca cei 5% care trebuiesc adaugati la sfarsit,erau 10%.Am dat un back si mi-a aparut corect 5%,dar cine stie de cate ori n-am fost atenta...
miki68 spune:
citat din mesajul lui Jasmine la comanda facuta ieri imi apare in mailul de confirmare asa : Montant total avant réduction 342,95 € Montant total après réduction 114,48 € Frais de traitement 5 € Frais Collissimo 0 € Frais livraison domicile (hors Colissimo) 0 € Frais de Contre-Remboursement 0 € Frais 24h chez vous 5,72 € Frais d’éco-participation 0 € Montant total de la commande 125,2 € ieri n-am fost foarte atenta,abia acum am vazut.Se pare ca am platit 5.72 euro pt livrare rapida in 24 de ore la domiciliu.Corect????? 15 + |
S-o vad si pe asta! Adica, cam pe seara ar trebui sa-ti vina Jean-Jacques la usa, cu coletul, ca deh, ai platit, nu? Mey, asta era visul nostru inca de vara trecuta! Oooof, cum au unii noroc!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
Shit!M-am uitat acum si in mailul de confirmare de la comanda de alaltaieri.Am platit si la asta taxa pt livrare rapida in 24 de ore la domiciliu!
Montant total avant réduction 223,9 €
Montant total après réduction 83,45 €
Frais de traitement 5 €
Frais Collissimo 0 €
Frais livraison domicile (hors Colissimo) 0 €
Frais de Contre-Remboursement 0 €
Frais 24h chez vous 4,17 €
Frais d’éco-participation 0 €
Montant total de la commande 92,62 €
Nu ma mai uit in urma ca ma apuca nervii.
15 +