Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Fetele de la Mini Mode puteti cumpra prin site-ul asta: http://babystuff.nextvision.ro/ La 80 DE LIRE comision 15 lire si transport 9 lire. Nu-i f ieftin, dar e de calitate...Vin in 2 sapt. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Am facut o simulare la situl dat de tine - Minimode- si la o rochitza de 14 lire transportul e 3,19 lire si livreaza si in Romania...De ce as plati comision?
Jasmine spune:
Eu,eu,eu!
mai bine iti dau tie un comision oricat de mare decat sa contribui cu 1 leu la imbogatirea magarilor cu LR.ro...
14 +
claujro spune:
E si intermediatul asta o afacere pt multi. Nu stiu toti sa acceseze internetul, nu stiu o limba straina, nu au carduri sau daca le au le e frica sa le foloseasca...etc...
Apropo de tara fashion, eu cumparam de la ei pe vremuri si sunt ok hainele lor. Pe vremea aia mi se parea ca aveau preturi bune si marfa de calitate... Acu m-am reprofilat sper sa nu ma reintorc la ei, sa nu fie nevoie.
Lorenza spune:
Mai,am comparat pozele de la profilul lui mihaser cu pozele de pe siteul promovat si par una si aceeiasi persoana sau surori.Si,daca imi aduc bine aminta,a mai fost propus siteul cum c-ar fi fost descoperit intamplator.
claujro spune:
Eu am mai facut o simulare si la o comanda de 56 lire transportul e gratuit . Pare interesant situl, demn de avut in vizor la reduceri...
claujro spune:
Nu am rabdare sa simulez acum dar cred ca toate siturile promovate acolo livreaza in ro.
mihaser spune:
Bai fetelor nu am nicio legatura cu site-ul ala...nici macar nu am cumparat de acolo...am primit si eu informatia de la mamicile de mai 2008...Eu sunt economist, nu lucrez in aria web...Chiar ma faceti sa rad...Gasiti o persoana careia i-am vandut eu ceva si va dau si bani ptr asta!
Sau credeti ca eu nu plang dupa lr...tot caut alternative...dar de acum inainte nu o sa mai postez linkuri ca sa nu mai fiu banuita de nu stiu ce.
mihaser spune:
citat din mesajul lui Lorenza Mai,am comparat pozele de la profilul lui mihaser cu pozele de pe siteul promovat si par una si aceeiasi persoana sau surori.Si,daca imi aduc bine aminta,a mai fost propus siteul cum c-ar fi fost descoperit intamplator. |
Din pacata nu am frati .surori...din cate stiu
Jasmine spune:
citat din mesajul lui Lorenza Mai,am comparat pozele de la profilul lui mihaser cu pozele de pe siteul promovat si par una si aceeiasi persoana sau surori.Si,daca imi aduc bine aminta,a mai fost propus siteul cum c-ar fi fost descoperit intamplator. |
"Sherlock Holmes" scrie pe tine
14 +